#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

Bizim taraftar messi gelse eminim onuda yerden yere vuracak bişeyler bulur.4 ay futbol oynamamıs adamı 15 macta bitirmek komik gerçekten.Ki bence 4 5 macıda tek basına kazandırdı.Cl de oynadıgı maçlarda etkisi büyüktü.Fenerlilerin wesleyi almak için aylarca ağlama duvarı yaptıkları sayfaları okuyun derim, begenmeyenler.Adamlarda imkansızlıktan orada baroni oynuyor.Ergen Salih ten wesley yapma çabası içindeler.

Bizim oyuncularımızın Wesley gibi bir oyuncuya top atmama gibi bir lüksleri var.Adam topu çıkartıp boşta kaldığında bile bizimkiler ona top atmak yerine rakip takım oyuncularının kalabalık olduğu yere atmayı tercih ediyor.Bunun bir mantığı yok.Önce bu sorun çözülmeli Wesley kendini gösterdiği vakit kalitemizin daha çok artacağına hiç bir şüphem yok.

bakıyorum yavas yavas başlamışız snejideri yemeye.size oyuncu getirenın ta :)

Bir kişinin dediklerini,bir topluluğa yüklemeyi ne kadar çok seven bir milletiz.Elbette böyle düşünenler olacaktır.Bunun önüne hiçbir zaman geçemezsin.Olmalıdır da.Burası bir forum neticede.Ama gelip de böyle genellemeler yapmak mantıklı değil.

Sneijder'in son durumu nedir 2 haftadır oynamıyor ?

Bir kişinin dediklerini,bir topluluğa yüklemeyi ne kadar çok seven bir milletiz.Elbette böyle düşünenler olacaktır.Bunun önüne hiçbir zaman geçemezsin.Olmalıdır da.Burası bir forum neticede.Ama gelip de böyle genellemeler yapmak mantıklı değil.

kardeş genelleme yapmıyorum orda sen o gibi tekil konusuncada üstüne alınan oluyor hakaret gibi oluyor oyle düşünenleri kastettım

millet Alperi aldık diye sevinsin biz burda sneijder isminin altında konuşma yapiyoruz:trollface:

Beyler Alper'in bonservisi Sneijder'inkinden fazla mı şimdi :o

artık kabul edelim sneijder fazlalık kadroya

bunu kendimize itiraf etmemiz lazım

ne zaman kadro yapılsa ortada kalıyor

Sneider'e uygun bir şablon uygulanırsa ki FT'nin hiç beceremediği bir iştir..Yeni düzende Sneijder asist kralı olup en az 15 golü de atar bakın görün..Ama asıl mesele..Sorun sadece kendisinin bizim topla oynadığımız sırada katkı verebileceği ve kendisinin ileride topla buluşabileceği bir düzeni yapmakta..Bunu da FT'in yapabileceğini hiç sanmıyorum..

Sneider'e uygun bir şablon uygulanırsa ki FT'nin hiç beceremediği bir iştir..Yeni düzende Sneijder asist kralı olup en az 15 golü de atar bakın görün..Ama asıl mesele..Sorun sadece kendisinin bizim topla oynadığımız sırada katkı verebileceği ve kendisinin ileride topla buluşabileceği bir düzeni yapmakta..Bunu da FT'in yapabileceğini hiç sanmıyorum..

Gel sen yap mourinho. Şöyle çok bilmiş konuşuyorsunuz ya ayar oluyorum. Adam hayatını vermiş bu işe hala şımarıklık peşindesiniz her şeyi ben bilirim havaları. İki oyun oynadınız diye menajer oldunuz.

FM oynayıp oynayıp gelip burada hocaya sallıyolar. :lol:

Gel sen yap mourinho. Şöyle çok bilmiş konuşuyorsunuz ya ayar oluyorum. Adam hayatını vermiş bu işe hala şımarıklık peşindesiniz her şeyi ben bilirim havaları. İki oyun oynadınız diye menajer oldunuz.

Aynen bazen insanlar kaptırıyo kendini bir anda kendini yılların menajeri sanıolar:)

Ben menajerlik oyunu oynamam..Şımarık olduğumuda nereden çıkardın bilmiyorum..Asıl sen şu herşeyde hocayı savunma modundan çık..Fatih hoca pas organizasyonunu ayarlayıp Sneijdere uygun oyun kuramaz diyorum ağa..İnş bir şekilde o sistem ortaya çıkartılır..Ama ben inanmıyorum..Bunun içinde ne şımarık olmama nede menajerlik oyunu oynamama gerek var..Şayet Fatih Terim bunu yapabilseydi..Drogba ve Sneijder gelmeden önce oynadığımız 24 maçın 12'sinde puan kaybetmezdik..İleride top tutamıyorduk bile..Körü körüne birini savunmaktan vazgeçin eksilerini görün..

[video=youtube;EZl_w_NnqIc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EZl_w_NnqIc[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt