#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almıyorsan cvp yazmazsın gülüm hadi yoluna o zaman doğruları söyleyeni 9 köyden kovarlar zaten hep polyannacı olmak lazım aslında değilmi

niye cevap yazmayim her ciddiye almadigimizi bos mu verecez ozaman dunyanin hali nice olacak? mumkun mertebe imha edecegiz gordugumuz yerde

o yuzden ayagini deng al yani.

niye cevap yazmayim her ciddiye almadigimizi bos mu verecez ozaman dunyanin hali nice olacak? mumkun mertebe imha edecegiz gordugumuz yerde

o yuzden ayagini deng al yani.

bak işte ne kadar çapsız olduğun belli oluyor futbolcuya yapılmış bir yorum var sadece ama sen olayı kisişelleştirmeye kalkıyon aciz olma sneideri korumak için kırk takla atıyon neyin sevgisiyse bu

bak işte ne kadar çapsız olduğun belli oluyor futbolcuya yapılmış bir yorum var sadece ama sen olayı kisişelleştirmeye kalkıyon aciz olma sneideri korumak için kırk takla atıyon neyin sevgisiyse bu

schneider'i senin gibi futbola uzak bir humanoide yem mi edecekmisim picak

ya tobcumuzun karisini kiskanion yada harbizot futbolun f'sinden nasil oynandigindan falan anlamiyon ki 2si de kuvvedle muht.

ya tobcumuzun karisini kiskanion yada harbizot futbolun f'sinden nasil oynandigindan falan anlamiyon ki 2si de kuvvedle muht.

Sneijderi nerden tanıyon len çoğu kişi tanımaz zaten.

:LMFAO:

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

benim sevgim galatasaray kardeşim galatasaray faydası olan herkesi severim olmayanıda eleştiririm adı sanı hiç önemli değil

Elestireceksen futbolu öğren de gel. Biraz dünyayı takip et.

Sneijderi çoğu kişi tanımaz dediğin yerde kendini ispatladın zaten.

arkadaşım sneiderin iyi olmasını istediğim için kızıyorum daha iyi oynamalı diyorum ama tabi senin kafan basmadığı için hala daha şahsa döküyon işi çok kalın kafalıymışsın haa sende iki saattir boşuna laf anlatıyoruz biz

sneideri drogba kadar tanımazlar dedim bir tarafınızdan uydurmayın sırf açık yakalama peşidesiniz

şu adamı seviyorsunuz diye gerçekleri söylemekten korkmayın adam oynayamıyor işte geldiği günden bu yana bekliyoruz patlayacak diye yokoğlu yok arada bir kıpırdanır gibi ama gene fos biz bu adamı alarak büyük zarar ettik drogbaya gelirsek o adamın getirdiği hava apayrı o adam dünya çapında bir isim futbol izlemeyen birisi bile drogbayı tanıyabilir ama sneideri çoğu kişi bilmez

gayette güzel yazmışsın sneijder'i çoğu kişi tanımaz diye.

türkiyeye gelmeden önce insanların yarısı tanımıyordu televizyonlarda bile nasıl futbolcudur diye milet birbirine soruyordu ama drogbayı futbolu takip etmeyenler bile tanır ki zaten bir drogbanın takıma verdiği havaya bak birde sneiderin adamın varlığıyla yokluğu belli değil

arkadaşım sneiderin iyi olmasını istediğim için kızıyorum daha iyi oynamalı diyorum ama tabi senin kafan basmadığı için hala daha şahsa döküyon işi çok kalın kafalıymışsın haa sende iki saattir boşuna laf anlatıyoruz biz

nedionnan

kim iyi mesela takimda ornek ver de neden bahsettigini bi anlayak hele, kimmis en faydali takima? snejder 4 mactir en cok cok kosan adam git bak statistiklere, daha ilk macta 1 gol 1 asisti var, emirates cup'ta 2 asist yabti girer girmez, gecen sezon real macini tek basina aldi yine tek basina 9 puan kazandirdi 4.5 aylik pro idman eksigiyle, e bu sezon en son eskisehir macinda da etrafindaki ishal takima ragmen en baba paslari atti (maclari izledigini sanmiom ama hadi yazayim dedim) en cok kosan adamdi. [bak ciddiye alip cevap yaziom kulagini 5 ac]

e senin derdin ne birader ? sen iyi futbolcu 11 kisiyi calimlayip gol atan adam mi saniyon acaba merak ediom dogrusu. ayrica sneijder'e taninmio demissin arkadaki postlarinda zati, hele git bi kim arastir ogren once ki bi arguman sicacaksan koksun hic olmazsa, zira snajder 2010 dunya kupasinin en cok gol atan orta sahasi oldugu gibi takimini finale cikartmistir, sampiyonlar ligini kazanmistir ballondor sahnesinde uzuncana boy gostermistir kisa boyuna ragmen 2010'da dunyanin en iyi orta sahasi secilmistir hollanda milli takimi gercek kaptanidir ve modern playmaker kavramini icad eden sahsiyettir bunlari bilmedigini varsayiyoruz tabi.

shindi sadede gelelim, schnaider takimda futbol oynamayi en iyi bilen topcudur ve schneider mac kazandiramiyosa sorun schneider de degil takimdadir bunu bileceksin once. futbol izleyicisiyim diosan bunu miheng tasi edineceksin. tamam mi ? bidaha bana snaider faydali degil falan dersen de nuncakumu cikaracagim haberin olsun picak.

türkiyeye gelmeden önce insanların yarısı tanımıyordu televizyonlarda bile nasıl futbolcudur diye milet birbirine soruyordu ama drogbayı futbolu takip etmeyenler bile tanır ki zaten bir drogbanın takıma verdiği havaya bak birde sneiderin adamın varlığıyla yokluğu belli değil

Aha yine diyorsun.

Wesleyin kalitesine laf etmek sacmaliktan baya bi tik ustudur..

Ama bizdeki oyunu (cok bilinmmeyenli denklem var isin icjnde) begenilmeyebilir.

Buda onun degil takim .olusum taktik teknik le alakali mevzular.

Adam hem kalp hem beyin hem.sinir degil ona gore elestiren elestirsin.

Ayagina top geldiginde heyacanlandiran birisi

uyuyalimmi? cok gec olmus

nedionnan

kim iyi mesela takimda ornek ver de neden bahsettigini bi anlayak hele, kimmis en faydali takima? snejder 4 mactir en cok cok kosan adam git bak statistiklere, daha ilk macta 1 gol 1 asisti var, emirates cup'ta 2 asist yabti girer girmez, gecen sezon real macini tek basina aldi yine tek basina 9 puan kazandirdi 4.5 aylik pro idman eksigiyle, e bu sezon en son eskisehir macinda da etrafindaki ishal takima ragmen en baba paslari atti (maclari izledigini sanmiom ama hadi yazayim dedim) en cok kosan adamdi. [bak ciddiye alip cevap yaziom kulagini 5 ac]

e senin derdin ne birader ? sen iyi futbolcu 11 kisiyi calimlayip gol atan adam mi saniyon acaba merak ediom dogrusu. ayrica sneijder'e taninmiyor demissin arkadasi postlarinda zati, hele git bi kim arastir ogren once ki bi arguman sicacaksan koksun hic olmazsa, zira snajder 2010 dunya kupasinin en cok gol atan orta sahasi oldugu gibi takimini finale cikartmistir, sampiyonlar ligini kazanmistir ballondor sahnesinde uzuncana boy gostermistir kisa boyuna ragmen 2010'da dunyanin en iyi orta sahasi secilmistir hollanda milli takimi gercek kaptanidir ve modern playmaker kavramini icad eden sahsiyettir bunlari bilmedigini varsayiyoruz tabi.

shindi sadede gelelim, schnaider takimda futbol oynamayi en iyi bilen topcudur ve schneider mac kazandiramiyosa sorun schneider de degil takimdadir bunu bileceksin once. futbol izleyicisiyim diosan bunu miheng tasi edineceksin. tamam mi ? bidaha bana snaider faydali degil falan dersen de nuncakumu cikaracagim haberin olsun picak.

ohaa be ona bakarsan hakan baltanında yaptığı iyi işler var hazırlık maçında iki gol atınca iyimi oluyormuş 2 tane pas attı diye iyimi oluyormuş hem o attığı paslar asistmiymiş sıradan ara paslarımı real maçında kaçırdığı golden sonra o golü atarak kıçını kurtardı zaten utanmasan çeyrek finalede bizi sneider çıkarttı dersin sen futbol fakiri bir isim taraftarısın galatasaray sevgisi bizde herşeyden önce gelir bu adama yapılan yatırımın bedelinden haberin varmı bu adam her maç süper olmak zorunda bursasporda batalla tek başına takımı taşıyor ki bana göre sneideri 2 ye katlar 5 e böler oynadığı futbolla futbolda eleştirmekte vardır göğe çıkartmakta alışacaksınız buna iyi oynarsa helal olsun deriz tmm mı ayağını sen denk al futbolu futbolcuyu senden öğrenecek değilim hakaret etmektende vazgeç tartışmayı bilmiyorsan sus

ohaa be ona bakarsan hakan baltanında yaptığı iyi işler var hazırlık maçında iki gol atınca iyimi oluyormuş 2 tane pas attı diye iyimi oluyormuş hem o attığı paslar asistmiymiş sıradan ara paslarımı real maçında kaçırdığı golden sonra o golü atarak kıçını kurtardı zaten utanmasan çeyrek finalede bizi sneider çıkarttı dersin sen futbol fakiri bir isim taraftarısın galatasaray sevgisi bizde herşeyden önce gelir bu adama yapılan yatırımın bedelinden haberin varmı bu adam her maç süper olmak zorunda bursasporda batalla tek başına takımı taşıyor ki bana göre sneideri 2 ye katlar 5 e böler oynadığı futbolla futbolda eleştirmekte vardır göğe çıkartmakta alışacaksınız buna iyi oynarsa helal olsun deriz tmm mı ayağını sen denk al futbolu futbolcuyu senden öğrenecek değilim hakaret etmektende vazgeç tartışmayı bilmiyorsan sus

:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt