#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun picak kardesime.3 kisiye karsi tek basina mücadele veriyor.Tabi sacma sapan konussada muazzam bir direnis hikayesi yasaniyor su an forumda.:)

seni sominede isitilmis demir sopayla dovmek gerekir kardesim, sahsi fikrim bu. ama 9 yasinda bir fener taraftari oldugunu dusundum simdi acikcasi

ikile

la bi yürü git işine gelmedimi fenerli zaten cahil adam o kadar yazıdan 2-3 kelimeyi seçmiş yazıyor birde seninle tartışmam bile futbol fakiri sana sneiderle mutluluklar cahil adam al başına çal galatasaray bana yeter

nedense her bir oyuncunun topiginde birisi cikiyor el insaf dedirttiriyor millete, her topicte bitane boyle biri cikiyor atiyor arkasindan, beynini kullanacagina herhalde poposunu kullaniyor kan galiba oraya daha cok gidiyor, baska bir anlam veremiyorum cunku...

la bi yürü git işine gelmedimi fenerli zaten cahil adam o kadar yazıdan 2-3 kelimeyi seçmiş yazıyor birde seninle tartışmam bile futbol fakiri sana sneiderle mutluluklar cahil adam al başına çal galatasaray bana yeter

kac yasindasin lan dogru soyle picak ona gore konusak

Sneijder, klasik 10 numaralardan farklı olarak yanındaki kanat oyuncularıyla etkili olan bir oyuncu. Ben sahsen kendisinin beğenmiyorum ama adamın yanına Amrabat ve Hamit'i koyarsan tabiki etkili olamaz. Yinede geldiği günden beri takımın en cok kazanan 2 futbolcusundan biri olmasına rağmen performansının savunulacak hicbir tarafı yok, o acıdan avukatlığına soyunmak gereksiz.

lan çocuk bak önce düzgün konuşmasını öğren sonra tartış sneider babanın oğlumuda bu kadar koruyon eleştiririm sanane o zaten iyiyise sahada cevabını verir bana sen niye yanıyon ki

olum kurdugun cumleler 7 8 yasinda veledlerin kurdugu cumleler tamammi bi oku kendini, anlamiyom o yuzden demin 24 yasinda herifsin sanip cevap yazdim, yada bir tanidik olup kafa buluyorda olabilirsin shu an kestiremedim henuz

ama gercek yasini soyleki ona gore muamele edelim

"sneideri çoğu kişi bilmez" den sonra okumadım. Bunu söyleyen insan ya futbolu bilmiyordur, ya da artniyetlidir. Adamın performansını eleştirirsin onu anlarız da çoğu kişi bilmez ne ya. Sağda solda söyleme bunu kendini rezil etme bence

"sneideri çoğu kişi bilmez" den sonra okumadım. Bunu söyleyen insan ya futbolu bilmiyordur, ya da artniyetlidir. Adamın performansını eleştirirsin onu anlarız da çoğu kişi bilmez ne ya. Sağda solda söyleme bunu kendini rezil etme bence

Türkiye'ye gelmeden Türkiye'nin yarısı tanımıyormus bide.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Arkadaslar birazda buragin bölümünde tartisin ,asagi yukari 20 saat den beri tartisma olmamis buragin sayfasinda:)

gulme krizine gecelim acayip :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt