Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Helal olsun picak kardesime.3 kisiye karsi tek basina mücadele veriyor.Tabi sacma sapan konussada muazzam bir direnis hikayesi yasaniyor su an forumda.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni sominede isitilmis demir sopayla dovmek gerekir kardesim, sahsi fikrim bu. ama 9 yasinda bir fener taraftari oldugunu dusundum simdi acikcasi
ikile
Helal olsun picak kardesime.3 kisiye karsi tek basina mücadele veriyor.Tabi sacma sapan konussada muazzam bir direnis hikayesi yasaniyor su an forumda.![]()
la bi yürü git işine gelmedimi fenerli zaten cahil adam o kadar yazıdan 2-3 kelimeyi seçmiş yazıyor birde seninle tartışmam bile futbol fakiri sana sneiderle mutluluklar cahil adam al başına çal galatasaray bana yeter
kac yasindasin lan dogru soyle picak ona gore konusak
eleştirmek suç oluyormuş sneideri saçmalığa bak aslında hata bende böyleleriyle tartışıyom birde
lan çocuk bak önce düzgün konuşmasını öğren sonra tartış sneider babanın oğlumuda bu kadar koruyon eleştiririm sanane o zaten iyiyise sahada cevabını verir bana sen niye yanıyon ki
ne alakası var transfer zamanıyla ben ocakta üye oldum askerdeydim bitti geldim bundan sonrada acımadan yorumlara devam edecem herkes formanın hakkını versin sende çekil yolumdan satomusun patomusun nesin![]()
"sneideri çoğu kişi bilmez" den sonra okumadım. Bunu söyleyen insan ya futbolu bilmiyordur, ya da artniyetlidir. Adamın performansını eleştirirsin onu anlarız da çoğu kişi bilmez ne ya. Sağda solda söyleme bunu kendini rezil etme bence
Arkadaslar birazda buragin bölümünde tartisin ,asagi yukari 20 saat den beri tartisma olmamis buragin sayfasinda![]()
Türkiye'ye gelmeden Türkiye'nin yarısı tanımıyormus bide.
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
yavas daha burasi bitmedi henuz![]()
Arkadaslar birazda buragin bölümünde tartisin ,asagi yukari 20 saat den beri tartisma olmamis buragin sayfasinda![]()
Hemen yazayım abi topçu mu bu burak diye.
![]()