#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabi senlensin buralar biraz:)sanki ölü topragi var forumun üzerinde:DDnormalde buragi her iki saate bir idam etmemiz gerek.

tabi senlensin buralar biraz:)sanki ölü topragi var forumun üzerinde:DDnormalde buragi her iki saate bir idam etmemiz gerekir.

zaten sen yazdin diye girdim burak bölümüne,baktim hakaret yok ciktim.

Milli Takimda baya kötüydü bu gece. Van Gaal bir daha oynatmaz.

Kötü oynadiysa oynasin,sanki tüm takim süperdi ya estonyaya karsi

Bugün oynayacaktir yine ve gol atacaktir :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2yKeZds4pj8[/media]

Hocanın 4-4-2'sinin ne kadar güzel işlediğini görünce, acaba Sneijder hiç olmasa mıydı diyor insan ister istemez :redface:

Hocanın 4-4-2'sinin ne kadar güzel işlediğini görünce, acaba Sneijder hiç olmasa mıydı diyor insan ister istemez :redface:

Aklindan hemen sil bunu.

Hem 4-4-2 nerde iyi isliyormus! Bu aksam ki macini cidden begenen bir kisi varmi? Rezil onyadik, akilli olabilir, ama rezil oynadik, cok net.

Aklindan hemen sil bunu.

Hem 4-4-2 nerde iyi isliyormus! Bu aksam ki macini cidden begenen bir kisi varmi? Rezil onyadik, akilli olabilir, ama rezil oynadik, cok net.

Bilemiyorum, kaç ay oldu ama hala oturtamadık Sneijder'in de olduğu sistemi. Drogba-Burak ikilisinden birini kesmediğimiz sürece de zor. E orada da kimi kessen tartışma konusu olacak...

Aman hollanda kötü olsun biz çakalım bir diriltelim onları. Sneijder bizde kralsın ama kusura bakma aga olay milli dava :D

Sneijder'li sistemi gayet oturturuz, yaz kampinda oturttuk aslinda. Sorun hocanin Burak, Drogba ve Sneijder'i ayni anda oynatma gibi bir zorunluluk psikolojisi altinda olmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt