#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: #14 Wesley Sneijder

eleştiriye geliriz zırvalamak bambaşka mevzuu

aynen adam eleştirince hakkı biz karşı çıkınca vik vik eleştiriye gelemiyonuz oyle eleştiri mi olur eleştiri dediğindede biraz mantık olur o dediğine kendi inanmışmı acaba o arkadaş laf olsun beri gelsin

Zırvalama dediğiniz şey aşağıdaki mesaj, bu yaptığın eleştiriye karşı çıkmak değil. Bir de demişsin ki eleştiride mantık olur, senin eleştiriye karşı olarak yazdığın şey çok mantıklı gerçekten bravo :005:

ft nın bişey yapıp yapamayacağını anlayacak kapasiteyide ben sende görmüyorum

Cevap: Re: #14 Wesley Sneijder

Zırvalama dediğiniz şey aşağıdaki mesaj, bu yaptığın eleştiriye karşı çıkmak değil. Bir de demişsin ki eleştiride mantık olur, senin eleştiriye karşı olarak yazdığın şey çok mantıklı gerçekten bravo :005:

yok ya cok mu akıllısın sen eleştiriye karşılık bir şey yazarım zırvaya bu kadar işine bak

o zaman sadece eleştirelim eleştirenlere kendi fikrimizi söylemeyelim.üyelerin teknik kadroyu eleştirme hakkı olduğu kadar koruma ve beyenme hakkıda vardır.

ben fener taraftarı olsam aykuta neden şampiyonun iki senedir 10 puan gerisinde kalıyoruz diye mutlaka sorardım ve federasyon kupasından fazla memnun olmazdım.

Ya ben kendi fikrinizi söylemeyin demedim ki zaten. Kurulan mantık hakkinda konuştum. Tıpkı senin bana verdiğin cevap gibi alakasız.

Ben "A meselesi şöyle şöyledir" diyorum, sen "Ama B meselesi de böyledir" diyorsun. Ben B hakkinda konuşmuyorum ki.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Cevap: #14 Wesley Sneijder

Fatih Terim'i ben çok severim, gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörümüzdür bence. Ama taktik konusunda kusursuz değil. Bu sezon ilk yarı oyun kitlendi mi kitleniyordu, kaç maç saçma sapan puanlar kaybettik. Fatih Terim doğru taktiği bulursa o takımı yenilmez yapar ama o taktiği bulamadığı zamanlar da olmuyor değil doğrusu.

Ayrıca fatih terim'i eleştirenlere sana mı kaldı tarzı cevaplar verirseniz saygı göremezsiniz. Anlamlı bir tartışma olmaz. Karşıdakinin görüşlerini yanlış buluyorsanız neden yanlış bulduğunuzu belirtin belki karşıdakinin görüşünü bile değiştirebilirsiniz. Ne dersiniz? :)

fatih terim iyi bir hocadir ama en büyük eksikligi takintili bir insan olmasidir yani kisaca narsistir

ama ALLAH onuda böyle yaratmis ve ben hocayi herseye ragmen seviyorum

Fatih Terim'i ben çok severim, gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörümüzdür bence. Ama taktik konusunda kusursuz değil. Bu sezon ilk yarı oyun kitlendi mi kitleniyordu, kaç maç saçma sapan puanlar kaybettik. Fatih Terim doğru taktiği bulursa o takımı yenilmez yapar ama o taktiği bulamadığı zamanlar da olmuyor değil doğrusu.

Ayrıca fatih terim'i eleştirenlere sana mı kaldı tarzı cevaplar verirseniz saygı göremezsiniz. Anlamlı bir tartışma olmaz. Karşıdakinin görüşlerini yanlış buluyorsanız neden yanlış bulduğunuzu belirtin belki karşıdakinin görüşünü bile değiştirebilirsiniz. Ne dersiniz? :)

Anlatmak istediğim buydu işte :ka21:

onun teknik taktikle alakası yok gökhanın mesajını oku istersen sebebi tamamen o bir işe girdimi yanlış olduğunu bilsede kolay kolay vazgeçmez ayrıca terimi eleştirenlerle bir sıkıntımız yok ama ben sana ronaldo ya iyi furbolcu değil dediğim zaman beni ne kadar ciddiye alırsan bende fatih terimi taktik bilmiyor diye eleştiren adamı o kadar ciddiye alırım

onun teknik taktikle alakası yok gökhanın mesajını oku istersen sebebi tamamen o bir işe girdimi yanlış olduğunu bilsede kolay kolay vazgeçmez ayrıca terimi eleştirenlerle bir sıkıntımız yok ama ben sana ronaldo ya iyi furbolcu değil dediğim zaman beni ne kadar ciddiye alırsan bende fatih terimi taktik bilmiyor diye eleştiren adamı o kadar ciddiye alırım
,

Ciddiye almamak senin için ağır bi ceza ise, senin verdiğin keskin cevaplar aynı cezaya çarptırılmana sebep oluyor hocam haberin olsun. Ha umrunda olmayacaksa ne ala :)

,

Ciddiye almamak senin için ağır bi ceza ise, senin verdiğin keskin cevaplar aynı cezaya çarptırılmana sebep oluyor hocam haberin olsun. Ha umrunda olmayacaksa ne ala :)

hocam burda kimse kimseyi tanımaz herkez yazdığı kalitede cevap bulur bunlar artistik mesajlar taktik bilmiyor dedikleri adamın kariyerine baksınlar bi ayrıca gökhanda eleştirdi ama aynı fikirdeyiz her fatih terimi eleştirene saldır ciddiye alma diye bir mantalite yok .benim ciddiye almadığım benide ciddiye almasın tabi alırsa sıkıntı olur zaten, benim için sorun olup olmaması bir anlam ifade etmez

ice tea

iyki varsın ulan.sanada iyi geceler.:ayatollah:

seneye yeni transferimiz bu olacak inş.

bu yıl formsuz haliyle bile canlandırdı bizi,son haftalarda sakatlıktan dolayı yoktu. ama bu yıl bi sıkıntı olmazsa uçacak ve takımı uçuracak umarım :)

#14 Wesley Sneijder

Drogba falan gelmis 34 yasina neysede bu adam bizim takimda oynuyo lan :D

Hacı naapıyon ya?Transferdi, Aydın'dı falan derken unuttuk seni reyiz kusura bakma.:ayatollah:

sneijderropt.jpg

170420130856054612215_2.jpg

fft104mm2317938.jpg

06-05-Soyunma-odas%C4%B1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt