#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
proxy.jpg

Maçtan sonrası..

Transfer sezonu bitsin ve bir daha açılmasın. Gider diye korkuyorum.. :p

zabah kalkiom bu schneider geliyo aklima da yuzum guluyo lan. JAZAKALLAH!!!

Takım olarak kontağı kapattığımız ana kadar performansı iyiydi. Oyun stilimizden ötürü tam anlamıyla verim alamıyoruz ama buna rağmen işini yapıyor.

Fakat sarı kartı çok gereksizdi. Gerek yok bunlara.

hattrick yapması işten bile değildi her maç çeksin bu etkili şutları kaleciler hep böyle şanslı gününde olamaz

o gördüğü sarı neydi öyle ya,b.ozana uyuz oldu galiba..direk karta gitti:)

futbolcu bu kardeşim..alıyor,dönüyo vuruyor gol..alıyor,dönüyor,uzun top hopp penaltı..

öyle yetenekli ki futbolu orta-kafa-gol basitliğinde oynuyor

o gördüğü sarı neydi öyle ya,b.ozana uyuz oldu galiba..direk karta gitti:)

futbolcu bu kardeşim..alıyor,dönüyo vuruyor gol..alıyor,dönüyor,uzun top hopp penaltı..

öyle yetenekli ki futbolu orta-kafa-gol basitliğinde oynuyor

Birşeyler geçti büyük ihtimalle aralarında ee hakem adaleti saglamazsa oyuncu gider hakkını alir böyle.

İşte Sneijder...Bugün arkadaşlara onun maçı olacak dedim.Beni yanıltmadı.Çünkü "10" numara adamlar maçı isterse lehine çevirebilirler.Sneijder daha da fazlasını yapacak...İzleyelim ve görelim...

Sneijder 10 olacak herhalde bir dahaki forma :)

Zaten hayraniydim bize geldi sempatik tavırları takımı sahiplenmesi falan daha da çok sevdirdi kendini.

Zımba gibi yapıştırıyor şutları maşallah

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Sneijder artık takıma ağırlığını da koymalı o bildiğimiz agresif lider Sneijder olmalı kimlerle oynayıpta yar etmediği frikikleri bizde daha 1 kere bile kullanamadı istediği noktalardan en azından 3-5 kere kullansın kötü kullanırsa bıraksın. Sneijder dediğimiz adam bir zamanlar çoğu kişiye göre Dünyanın en iyi serbest vuruşçusuydu. Bu özelliğini de görmeliyiz artık.

Bir adamın top ayağına bu kadar mı yakışırı arakadaş..Her topu alışında heyecanlanıyorum acaba nasıl bir pas verecek diye... Büyük adam biraz daha zaman geçsin iyice oyunu forse edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt