#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 kadar resital sundu resmen.

Çok çok iyi bir oyun sergiledi.

2.yarıda Burak'a verdiği bir arapası var ki top class adamların yapabileceği bir hareket o.

Vücudunu topa göre ayarlayıp pasın şiddetini tam atacağı adamın önüne gelecek şekilde bıraktı.Pozisyon gol olmadı belki ama gol olmuş kadar zevk aldım valla :) Dönen topa kendisi vurdu zaten ama kaleci müthiş çıkardı.

İlk golde de en beğendiğim haretekini yaptı yine...Topu hem kontrol hem dönerek çalım hareketi.Açık ara bunu yapanların en iyisi diyebilirim.

dediğin gibi o pozisyon cok iyiydi,karcemaskas nasıl çıkardı o mesafeden inanamadım..

sneijderim sneijderim..aslanım güzel start aldın,şu bursa deplasmanındaki kötü seriye de son versek senle beraber...çok güzel olur

Milli takıma yine alınmamış sanırım.

Van Gaal tekrar çağırmayacak gibi Sneijder'ı. Umarım morali fazla bozulmaz.

Van Gaal midir nedir salak herif yine almamış onu. Ben olsam tavır koyar o adam gidene kadar milli takımda yokum derdim. Adam hak ediyor,fiziği de iyi durumda,çatır çatır oynuyor. Van Gaal ya Süper Lig takımlarını çok küçümsüyor ya da açık açık ona tavır alıyor.Sneijder ne kadar iyi oynasa da Süper Lig'de,Van Gaal bozuntusu onu almaz bence.Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergilemeli,ama bu bile yetmeyebilir(kafayı takmışsa)

lig

Van Gaal midir nedir salak herif yine almamış onu. Ben olsam tavır koyar o adam gidene kadar milli takımda yokum derdim. Adam hak ediyor,fiziği de iyi durumda,çatır çatır oynuyor. Van Gaal ya Süper Lig takımlarını çok küçümsüyor ya da açık açık ona tavır alıyor.Sneijder ne kadar iyi oynasa da Süper Lig'de,Van Gaal bozuntusu onu almaz bence.Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergilemeli,ama bu bile yetmeyebilir(kafayı takmışsa)

lig ile alakalı olsa köyt'ü almaz kadroya. bence aralarında bir şey var..

Bu kadro ve diziliste hic bir zaman Sneijder'den 100% verim alamayiz diye düsünüyorum, ama yine de bu bile yetiyor yani. Gercekten cok özel bir oyuncu Sneijder. Mesela gecen sene ki Bayern kadrosuna 10 numara pozisyonuna koysan, rakibi Sneijder ile pas manyagi yaparlardi.

38.derece ateşle ortalığın anasını ağlattı helal olsun aslanıma adamsın şıno.

Van Gaal denen ayi kendi kaybeder Sneijder gibi bir cevheri kadrosuna almamakla. Tabi bu dandik grubu elini kolunu sallayarak birinci bitirecegi icin kendi takimini ve kendisini bi bok zannediyor Van Gaal ama Dünya kupasi gruplarinda görür anyayi konyayi. Wesleycigim sen sakin kafana takma bu hiyar agasini, simdiki oynadigin futboluna devam et. Eminim ki simdiki oldugundan daha da iyi olacaksin ve bize 100% performansini daha göstermedin. Bizi cooook sevindireceksin bu sezon daha :)

van gal değilde başka hoca olsa anlarım ama van gal kurt hocadır sneideri almıyorsa mutlak bir sebebi vardır bu adamı kadrosuna almayacak hoca dünyada yok

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eUi9i6SRYKQ[/media]

3'lü çektirmeni yesinler.

Bence Van Gal Sneijder'i kadrosunda düşünmüyor, resmen adamı silmiş.

Zaten kaptanlığı almasından belliydi.

van gaal gergedani akli sira gsyi kucumsuyor snajderle zerre ilgisi varsa ne olayim. akli basinda herkes de gorebilir bunu IMHO

Hayranlıkla izliyorum. Sadece futbol açısından değil. Zeka ve yetenek birleşince ortaya ne güzel şeyler çıkıyo.

van gaal gergedani akli sira gsyi kucumsuyor snajderle zerre ilgisi varsa ne olayim. akli basinda herkes de gorebilir bunu IMHO

Sneijder'in direk kendisi ile alakalı bir durum.Sneijder 2010 yıllında ki seviyeye çıksa bile adamı kadroya almayacak.Galatasaray işin bahanesi.Bizi küçümse her sene 10 puan fark attığımız takımdan niye oyuncu çağırsın?

Sneijder'ın tek şansı CL maçları ancak o zaman Van Gaal'ın üzerinde kamuoyu baskısı oluşur ki izlediğim Hollanda'nın kesinlikle Wesley'e ihtiyacı var.

Lig de ne yaparsa yapsın almaz.

Bir diğer teorim ise Sneijder'i gaza getirmek için kadroya almıyor olabilir.Sonuçta Van Gaal gibi bir adamın, Sneijder'sız Holanda'nın Dünya kupasında çeyrek finalden ötesine gidemeyeceğini bilmesi gerekir.

Fenerbahçe'den Kuyt'u alan adam Galatasaray'ı mı küçümseyecek Sato ne diyon?

haa dogru kuytu unutmusum

ozaman gerzek vanhal

bana gore taktik yapiyo...

daha cok asilcaktir sneijder

100de 100 oldugunda alir .

akilli adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt