#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki yıldızlardan birini satacağız deseler, sırasıyla Sneijder, Drogba, Melo, Muslera, Burak, Selçuk, Semih derim. Sneijder ilk düşüneceğim isim olur, çünkü takıma katkısı artarak devam etse de oyun karakteri bize pek uygun değil ve mücadele gücünü eski seviyesine ulaştıramadı.

Arda-Sneijder takasını hiç düşünmeden kabul ederim mesela.

en iyi oyunculari sirayla gondermisin tebrik edeyim de oyun karakteri bize pek uygun degil nedemektir abicim schneider takimdaysa onun uzerine takim kurarsin. takimin da en formda oyuncusu durumunda keza fotomaclik yapmayalim pls.

Yahu yemişim Sneijder'i ne hali varsa görsün aslolan Galatasaray'dır. Aşağılık kompleksi falan yok sadece demem o ki adamı iğrenç bir sistemde kurban ediyoruz,bu sistemde bir türlü isteneni veremiyor. Amrabat,Drogba'lı tek forvet oynadığımız da adamın performansı ortaya çıkarken biz illa 4-3-1-2 gibi angutça bir sistem ile Selçuk gibi,Sneijder gibi,Drogba gibi olağan üstü oyuncularımızı kullanamıyoruz.

Kusura bakmasın ama bu sistemde Sneijder Dünya Kupası kadrosuna falan çağrılamaz karşılaştırmak bile futbola ihanet olacak ama sevdiğimin Kuyt'u bile çağrılırken Sneijder çağrılamıyor. Bunun en büyük sorumlusu bu sistemde ısrar eden Fatih Hocamdır.

o zman çift forveti kesecez demekkı ya drogbayı sepetlicez yada tribüne cıkaracaz yada burakı satacaz. sistemı kilitleyen drogba ve burak kesemıyorsun yedek kulubesıne oturtamıyorsun bu ıkı oyuncuyu

muslera

zan ------------ kayar

eboue ----------------------------- transf

melo ---------------- inan

schneider

drogba--------------------baytar

yilmaz​

aşkitom ...aşkısıııı sana hala laf diyen var mı bakayım bitanesiii : ) parçalarız onları

burda millet kafayi yemiş. batallayi örnek veriyorlar. onlara bizim gibimi oynuyorlar. şaşirmiyorum burda amrabat yere göge konamamişti.

Geçen seneden 1 tık daha iyi durumdasın ama Lincoln'un 2.senesinde yaptığı katkıytı yapacak gibi durmuyorsun. Tek forvete dönelim diyorlar ama Kewell-Arda-Lincoln gibi işleyen bir çark yok Melo ve Selçuk'a rağmen. Hoş işi çomak sokan bence Hamit. Hamit yuzunden Selçuk sol içe mahkum kaldı.

Neyse Sneijder bu sene faydalı olacaksın ama o beklenildiği kadar değil, Lincoln'ün Arda'nın hatta ketita'nın yaptığı etkiyi bile beklemiyorum, dizilişi de bozuyorsun aslında. Ya diziliş değişecek ya da sen. Tek forvete dönsek açık lazım, yabancı açık gelince 5 kontenjan kalacak geriye Drogba-Melo-Sneijder-Muslera-Eboue desek peki stoperde Gökhan-Semih mi oynacak peki oynasın, biri sakatlansa ne olcak?

Devra arası ya da sene sonu yolcu olsan daha iyi iki taraf açısından da...

Geçen seneden 1 tık daha iyi durumdasın ama Lincoln'un 2.senesinde yaptığı katkıytı yapacak gibi durmuyorsun. Tek forvete dönelim diyorlar ama Kewell-Arda-Lincoln gibi işleyen bir çark yok Melo ve Selçuk'a rağmen. Hoş işi çomak sokan bence Hamit. Hamit yuzunden Selçuk sol içe mahkum kaldı.

Neyse Sneijder bu sene faydalı olacaksın ama o beklenildiği kadar değil, Lincoln'ün Arda'nın hatta ketita'nın yaptığı etkiyi bile beklemiyorum, dizilişi de bozuyorsun aslında. Ya diziliş değişecek ya da sen. Tek forvete dönsek açık lazım, yabancı açık gelince 5 kontenjan kalacak geriye Drogba-Melo-Sneijder-Muslera-Eboue desek peki stoperde Gökhan-Semih mi oynacak peki oynasın, biri sakatlansa ne olcak?

Devra arası ya da sene sonu yolcu olsan daha iyi iki taraf açısından da...

böylekonusmaktan ne vakid vazgececeksin bildir de ona gore click edelim konulara

Elimizde Mesuttan sonra dünyanın en iyi 10 numarası var ve bazıları şutlamaya çalışıyor cidden şaka gibisiniz

Ah ah adam çürüyor resmen elimizde. Şu lanet yabancı sınırı olmasa tabanca gibi takım kurar Sneijder'in maestroluğunu daha rahat görürdük.

Düşünsenize

Muslera

Eboue

Chedjou

Semih

Coentrao

Melo

Selçuk

Nani

Sneijder

Boateng

Drogba

gibi bir takım kurardık en insan yiyeninden.

Ah ah adam çürüyor resmen elimizde. Şu lanet yabancı sınırı olmasa tabanca gibi takım kurar Sneijder'in maestroluğunu daha rahat görürdük.

Düşünsenize

Muslera

Eboue

Chedjou

Semih

Coentrao

Melo

Selçuk

Nani

Sneijder

Boateng

Drogba

gibi bir takım kurardık en insan yiyeninden.

ne boatengi ya o herif allaha yakin bizden uzak olsun malin teki, coentrao farkli ama

sneijder hepsinden ii tobcu, mata fena degil. ii oynayan takimda sneijder'in full hali hepsinden ustundur allah katinda sabit bisey bu

Mata nasıl fena değil bir anlatır mısın ? O kadar Torres diyorsun diğer futbolculara da bir bak istersen. Geçen sezon kaç asist yaptı ''fena değil'' dediğin adam. Chelsea'yi tek başına taşıdı resmen. David Silva zaten City'nin en iyi topçusu. Sneijder'in o full hali dediğin, benim de bahsettiğim o eski seviyesi. Hala çok büyük futbolcu ama o eski seviyesine ulaşacağını zannetmiyorum şahsen.

Mata nasıl fena değil bir anlatır mısın ? O kadar Torres diyorsun diğer futbolculara da bir bak istersen. Geçen sezon kaç asist yaptı ''fena değil'' dediğin adam. Chelsea'yi tek başına taşıdı resmen. David Silva zaten City'nin en iyi topçusu. Sneijder'in o full hali dediğin, benim de bahsettiğim o eski seviyesi. Hala çok büyük futbolcu ama o eski seviyesine ulaşacağını zannetmiyorum şahsen.

fena degil derken gecen sezon premier ligdeki en ii 10 numara idi- demek istemisim sanirim bunu anlayamacak birsey varmi, chelsea'yi izliyorum tahmin edecegin uzre

hic bir zaman sneijder kadar hizli dusunen dogru isler yapan tobcu degil hicbiri, uzunpas-frikik- sut olayindada snejder cok ustun hepsinden. eski seviyesine ulasmasi takima bagli, sneijder'in fizik olarak problemi oldugunu dusunmuyorum.

Bence bariz fizik eksiği var. Geçen sezondan daha iyi duruma ama eksiği var, kolay top kaybı yapıyor. Van Gaal'in de gözü üstünde o yüzden çağırmadı.

en iyi ispanyol iniest sonra mata sonra sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt