#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'i cogu kisi bilmez'mi?

Beyler siz bu üye'yi ciddiye alip cevap mi veriyorsunuz. Bi halt bilmedigi cok acik yada art niyetli. Valla yorumlari sira sira önyargi olmadan okuyalim dedik, ama bunu görünce biraktim. Bunu yazan ile futbol'u tartismak sacmaliktir.

sneider drogba değil kadar tanınmaz demişim okumadan cvp yazma kabiliyeti olanlarla tartışmak saçmadır

Sneijder bilinen bir topçudur ama Galatasaray'a pek yarar sağlamamaktadır sağlamayacaktır da umarım utandırır beni. Elano gibi yok asistiniki önceki pasını vermiş vs diyenler olur bu forumda Lorik Cana hastası da vardı Ali Lukunku da son 2 sene resmen sürünen Shabani Nonda, Milan Baros ve Hakan Şukur'un de ne yapsa savunacak renktaşlar vardı. Gözler görüyor ama akıl-duygular karışıyor.

Senin uğruna dizilişi değiştirdiğimiz Sneijder 7.5m euro bonservis + 3.250 imza parası 3-4m euroda maaş verdiğimiz 2-4 sene öncesinin süperstarı bakalım Galatasaray'a katkın ne olacak sene sonu artık bu karar verilir...

Sisteme ayak uyduramadigi icin yuzde yuz verimle oynayamiyor

Lakin gecen senekinden cok daha basarili

Bruma gelir ve tek forvete donersek daha da faydali olacaktir

Ben sneijder'e inaniyorum ve guveniyorum

real maçında biraz da kendisi yüzünden rahatım.iyki var şınom

Sneijder bilinen bir topçudur ama Galatasaray'a pek yarar sağlamamaktadır sağlamayacaktır da umarım utandırır beni. Elano gibi yok asistiniki önceki pasını vermiş vs diyenler olur bu forumda Lorik Cana hastası da vardı Ali Lukunku da son 2 sene resmen sürünen Shabani Nonda, Milan Baros ve Hakan Şukur'un de ne yapsa savunacak renktaşlar vardı. Gözler görüyor ama akıl-duygular karışıyor.

Senin uğruna dizilişi değiştirdiğimiz Sneijder 7.5m euro bonservis + 3.250 imza parası 3-4m euroda maaş verdiğimiz 2-4 sene öncesinin süperstarı bakalım Galatasaray'a katkın ne olacak sene sonu artık bu karar verilir...

daha bu konuda postunu gorursem ekmek picagiyla meme uclarini kesecegim kardesim

Bunu biraz düşüneceğim.

Van Gaal'in kafasina birsey mi düstü nasil oldu da cagirdi Sneijderimizi "yüce" Hollanda kadrosuna.

eleştirmek yasak galatasaray küme düşsün kimsenin umrunda olmaz ama sneidere toz kondurmayın yakarlar:D

genemi sen kardeşim sen bu adamların avukatımısın yürü git işin gücün yokmu senin başka oyuncularada sahip çık biraz

hepsine cikiyoz sadece transfer vakti forumda olmayaydin bilirdin picakcim, neyse transfer donemi bitti allahtan sukunet yaklasiyor

hepsine cikiyoz sadece transfer vakti forumda olmayaydin bilirdin picakcim, neyse transfer donemi bitti allahtan sukunet yaklasiyor

ne alakası var transfer zamanıyla ben ocakta üye oldum askerdeydim bitti geldim bundan sonrada acımadan yorumlara devam edecem herkes formanın hakkını versin sende çekil yolumdan satomusun patomusun nesin:D

la picak yorumlarini ciddiye alan var falanmi saniyon. te allahim

bitane notepad ac oraya yaz kendin oku hic olmazsa browser'i yormazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt