- 26 Kasım 2012
- 179.802
- 242.622
- 5.688
Bir gün takımın başına Fatih Terim geri gelecek ve yeni başarılar yaşayacak ve yaşattıracak. O zaman sizin gibiler lütfen sevinmesin Galatasarylıyım demesin.
peki cnm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gün takımın başına Fatih Terim geri gelecek ve yeni başarılar yaşayacak ve yaşattıracak. O zaman sizin gibiler lütfen sevinmesin Galatasarylıyım demesin.
O zaman sende Fatih Terim gelene kadar GSlıyım deme hocam.
GS ın hiç bir başarısında sevinme.
Çünkü Snein için GS demek fatih Terim demek ise.
GS camiası nın bütün başarılar Fatih Terime endeksli ise.
Sende bundan sonra Fatih hoca gelene kadar GSlıyım deme...
O zaman sende Fatih Terim gelene kadar GSlıyım deme hocam.
GS ın hiç bir başarısında sevinme.
Çünkü Snein için GS demek fatih Terim demek ise.
GS camiası nın bütün başarılar Fatih Terime endeksli ise.
Sende bundan sonra Fatih hoca gelene kadar GSlıyım deme...
Sneijder'in en iyi yaptığı şey bir sağa bir sola diagonal paslar..
Kısaca 2 kanatta Bruma gibi bir adam olursa Sneijder döktürür..
Ve zamk gibi indiren bruma
Bruma 19 luk degil sanki 30 yasinda futbolcu gibi klas
Yanliz bi hamal daha lazim arkayi toplamaya
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim için Gs=Terim diye birşey demedim. Eğer öyle anladıysan bu senin suçundur. Ben sadece Terime böyle davranılmasına tahammül edemiyorum. Adam ağır enkazdan neler yaptı. Tabi bu 2,5 senelik periyot da da yanlışları vardır bu normaldir ama yinede böyle davranılmasını doğru bulmuyorum,hele hele abuk zubuk lakaplar takılıp küçük düşürülmesi.
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
Benim için Gs=Terim diye birşey demedim. Eğer öyle anladıysan bu senin suçundur. Ben sadece Terime böyle davranılmasına tahammül edemiyorum. Adam ağır enkazdan neler yaptı. Tabi bu 2,5 senelik periyot da da yanlışları vardır bu normaldir ama yinede böyle davranılmasını doğru bulmuyorum,hele hele abuk zubuk lakaplar takılıp küçük düşürülmesi.
ne terimmiş be adam kazığı geçirdi bize gitti. ben aslında aysalcı terimci değildim bu olaylar olduğunda terim ayrıldığındada saygım sonsuzdu. ta ki ne zamana kadar, kondisyonumuzun rezil olduğu ispatlanıncaya kadar. ilk başta takım koşmuyodur ligin başındayız falan filan diye duygusal olarak işi geciktirdik. fakat terim şutlanacağını anlayınca takımı çalıştırmamış. forza mancini. terimi bu kulübün kapısından almamak lazım bi daha. külli zarar adam
ben burda kondisyon yok diyiyince bazi futbol profesörleri ortaligi yikiyordu hele scott piriyi göklere cikariyordular.
simdi anlamistirlar belki.
ama bu kondisyon olayi yeni degil renkdas gecen seneden beri var.
sampiyon oluysak sirf kalite ve bireysel beceriden.
ben ve birkac arkadasimin ustune basa basa soyledigimiz gibi futbol hakkinda bir ŞEYDEN CAKMADIGINIZ gercegiyle yuz yuze kalmis olmanizi umit ediyorum. insanlar size birsey anlatmaya calisirken dinlersiniz umarim bundan sonrasinda, hayatta fatih terim gibi ders almam ders veririm diye takilirsaniz sonunda odun iner cunku kafaniza
haydi bakalim
(@şevki kara misin nesin "nefretimsin sneijder" temali postunu bulamadim ama bulsam burnuna sokacaktim yani sildin heralde.
peki cnm