#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gün takımın başına Fatih Terim geri gelecek ve yeni başarılar yaşayacak ve yaşattıracak. O zaman sizin gibiler lütfen sevinmesin Galatasarylıyım demesin.

king_kong1.jpg

Bir gün takımın başına Fatih Terim geri gelecek ve yeni başarılar yaşayacak ve yaşattıracak. O zaman sizin gibiler lütfen sevinmesin Galatasarylıyım demesin.

O zaman sende Fatih Terim gelene kadar GSlıyım deme hocam.

GS ın hiç bir başarısında sevinme.

Çünkü Snein için GS demek fatih Terim demek ise.

GS camiası nın bütün başarılar Fatih Terime endeksli ise.

Sende bundan sonra Fatih hoca gelene kadar GSlıyım deme...

mantıklı söze ne denir :D qapaq

Benim için Gs=Terim diye birşey demedim. Eğer öyle anladıysan bu senin suçundur. Ben sadece Terime böyle davranılmasına tahammül edemiyorum. Adam ağır enkazdan neler yaptı. Tabi bu 2,5 senelik periyot da da yanlışları vardır bu normaldir ama yinede böyle davranılmasını doğru bulmuyorum,hele hele abuk zubuk lakaplar takılıp küçük düşürülmesi.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Sneijder'in en iyi yaptığı şey bir sağa bir sola diagonal paslar..

Kısaca 2 kanatta Bruma gibi bir adam olursa Sneijder döktürür..

sneijder iyi oynayinca bi baska oluyoruz be

drogba bruma sneijder hangi birinle ugrassin rakip bide burak var gerci ozaten kaciriyo

Sneijder'in en iyi yaptığı şey bir sağa bir sola diagonal paslar..

Kısaca 2 kanatta Bruma gibi bir adam olursa Sneijder döktürür..

Ve zamk gibi indiren bruma

Bruma 19 luk degil sanki 30 yasinda futbolcu gibi klas

Yanliz bi hamal daha lazim arkayi toplamaya

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sırtı hücuma dönükken ve bir anda yüzünü hücuma çevirip uzun pas atıyor ya bitiyorum

Ve zamk gibi indiren bruma

Bruma 19 luk degil sanki 30 yasinda futbolcu gibi klas

Yanliz bi hamal daha lazim arkayi toplamaya

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi indiriyorda sağ tarafta çok etkili değil. Savunma oyuncularının üstüne çok rahat gidemiyor. Sol tarafta oynamalı.

Benim için Gs=Terim diye birşey demedim. Eğer öyle anladıysan bu senin suçundur. Ben sadece Terime böyle davranılmasına tahammül edemiyorum. Adam ağır enkazdan neler yaptı. Tabi bu 2,5 senelik periyot da da yanlışları vardır bu normaldir ama yinede böyle davranılmasını doğru bulmuyorum,hele hele abuk zubuk lakaplar takılıp küçük düşürülmesi.

haklılık payı vardır dediklerinin fakat

hocanında ilk seneki isteği motivasyonunu kaybetip cıvıtmasını da benim aklım almıyor

yönetimi cezalandırmak için kaç maç puan kaybettik

Bruma'ya attığı o efsane pasın videosu falan yok mu ya?

ne terimmiş be adam kazığı geçirdi bize gitti. ben aslında aysalcı terimci değildim bu olaylar olduğunda terim ayrıldığındada saygım sonsuzdu. ta ki ne zamana kadar, kondisyonumuzun rezil olduğu ispatlanıncaya kadar. ilk başta takım koşmuyodur ligin başındayız falan filan diye duygusal olarak işi geciktirdik. fakat terim şutlanacağını anlayınca takımı çalıştırmamış. forza mancini. terimi bu kulübün kapısından almamak lazım bi daha. külli zarar adam

Asıl en ağır enkaz durumumuzda fatih terim kaçmıştı görevden. Yeni yapılanmada tüm başarıyı fatih terime mi yüklüyorsun? Ünal Aysal'ın vizyon farkıda var..

ne terimmiş be adam kazığı geçirdi bize gitti. ben aslında aysalcı terimci değildim bu olaylar olduğunda terim ayrıldığındada saygım sonsuzdu. ta ki ne zamana kadar, kondisyonumuzun rezil olduğu ispatlanıncaya kadar. ilk başta takım koşmuyodur ligin başındayız falan filan diye duygusal olarak işi geciktirdik. fakat terim şutlanacağını anlayınca takımı çalıştırmamış. forza mancini. terimi bu kulübün kapısından almamak lazım bi daha. külli zarar adam

ben burda kondisyon yok diyiyince bazi futbol profesörleri ortaligi yikiyordu hele scott piriyi göklere cikariyordular.

simdi anlamistirlar belki.

ama bu kondisyon olayi yeni degil renkdas gecen seneden beri var.

sampiyon oluysak sirf kalite ve bireysel beceriden.

ben burda kondisyon yok diyiyince bazi futbol profesörleri ortaligi yikiyordu hele scott piriyi göklere cikariyordular.

simdi anlamistirlar belki.

ama bu kondisyon olayi yeni degil renkdas gecen seneden beri var.

sampiyon oluysak sirf kalite ve bireysel beceriden.

gecen sene oldugu konusunda hem fikirdik. Bu sene basinda bi kesim diyodu bende dahil inanmak istemedik. cunku gecen sene bi hata yapilmisti dedik herhalde bu sene ayni hataya dusulmemistir kondisyondan degil, havalar sicaktir, oyuncular kosmuyodur, ya daha sene basindayiz gibi gerekcelerle bu durumu kabullenemedik. cunku o kondisyon ile bu sene bitmezdi, bitiremezdik. bu yuzden kimse kabul etmek istemedi bu gercegi.

Fatih Terim geri gelip başarılar kazandıgında şimdiki taraftarlar sevinmesin demek ne demek hocam ?

terim=GS demek Kusura bakma herkes bunu anlar bu cümleden.

Ben GS ın başarısına neden sevinmeyeyim ?

Ben kişilerin başarıları peşinde koşmuyorum Ben GS ın Sarı kırmızı renklerin peşinde koşuyorum.

Sen diyorsun ki Fatih Terime yapılanlara tahammül edemiyorum.

Bende diyorum ki

GS ın 2 yıl üst üste şampiyonlugu ve çeyrek finalin tamamını Fatih Terime Mal edilmesine tahammül edemiyorum.Katlanamıyorum.

Yönetimin hiçe sayılmasına hatta başarıdaki en küçük payın ona çıkarılması sinirlerimi zıplatıyor.

Fatih Terim enkazı almış da adam etmiş.

Soruyorum sana şimdi hangisi enkaz ?

2010/2011 sezonundaki bu kadro mu ?

Aykut

Çağlar

Gökhan

Serkan

Servet

Arda

Mustafa sarp

Ayhan

Culio

Kazım

Baros

Yoksa Ünal Aysal başa geldiği 2011/2012 sezonu şu kadro mu ?

Muslera

Zan

Uflaujsi

Hakan

Eboue

Selcuk

Melo

Riera

Engin

Kazım

Elmander

2010/2011 sezonu tam bir enkazdı kadro rezaletti

Ama kimse 2011/2012 sezonunun kadrosuna enkaz diyemez.

Eksikleri vardı ama ligin en iyi kadrosuydu.

Fatih Terim o kadronun başındaydı

2010 da enkazın değil.

Zaten o enkazı kaldırabileceğine güvenemediğinden Polat döneminde takımın başına geçmedi..

Kimse enkazı kaldırdı masalını anlatmasın.

Ünal Aysaldır o enkazı şaha kaldıran.

Fatih Terim başa geldiğinde sağlam bir kadro arkasında sıkı bir yönetim.

tek bir gün maaş ödenmemezlik yapılmamıs bir takım.

Ve 1 si açlıkla bogusan diğeri şike sıkandalıyla yıkılan çalkalanan bir rakip buldu.

Şu Fatih Terime verdiğiniz saygının sevginin onda 1 ini Ünal Aysala verip kollasınız bu takım 10 yıla kalmaz Hem ligi hem Şampiyonlar ligini domine eder ama yok olmaz herşey Fatih Terim Ünal Aysal ne yapmıs ? 3 yıllık GS lı ?

ben ve birkac arkadasimin ustune basa basa soyledigimiz gibi futbol hakkinda bir ŞEYDEN CAKMADIGINIZ gercegiyle yuz yuze kalmis olmanizi umit ediyorum. insanlar size birsey anlatmaya calisirken dinlersiniz umarim bundan sonrasinda, hayatta fatih terim gibi ders almam ders veririm diye takilirsaniz sonunda odun iner cunku kafaniza :)

haydi bakalim

(@şevki kara misin nesin "nefretimsin sneijder" temali postunu bulamadim ama bulsam burnuna sokacaktim yani sildin heralde.

vay komik cocuk seni, senmi çakıyon futboldan az küçük düşürmedin bu forumda kendini, yok sneijder oynamıyor ama koşuyor tarzı garip yorumlar yaptın iyi kafa bulduk senle,kötü oynasın yine eleştiririm yazdığımı tekrarlıyorum bir adama körü körüne bağlanmam, babanı bu kadar savunmassın la, sneijderi görsen secde edersin sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt