#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara oynadı yine. Devam..

O pozisyonda top Sneijder'e gelince çoğu kişi gol olacağını anlamıştır zaten.

Çok büyük oyuncu, gerçekten öyle.

sneıjder ben ve benım gıbı kendısını agır eleştırenlerı utandırmaya devam edıyor.gol attı dıye demıyorum ıyı oynadı.sorumluluk almaya basladı.şut atmaya basladı her seyı yapıyor.

Bunu görebilmek de erdemdir.

Hala egosuna yenik düşenler var.

Taktı gene koçum benim. Top ayağına geldiği anda kalktım ayağa gol diye :D O tip pozisyonlarda çok rahat gol atıyor gerçekten. Tebrikler Wes :tiphat:

Juventes maçından beri güzelde oynuyor,güzel de katkı veriyor,tbrk

bu kadar sağlam şutları olan adama frikik attırmıyoruz orası ayrı

abi attığı paslardaki inanılmazlığı bir ben mi görüyorum acaba o adamı nasıl görüyor nasıl atıyor her pası isabetlimi olur bi adamın? ve bu adama yıldız değil diyenler var bence büyük yıldız

Vallahi yavas yavas oturmaya basladi biraz gec oldu ama artik skorada oyunada direk etki etmeye basladi boyle devam kocum

Sakatligi neymis? Haftaya oynayabilecek mi?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

milli takımın hollandayla yapacağı maç öncesi "bu akşam en çok sneijder'e güveniyorum" şeklinde konuşan ünlü türk spor filozoflarına o gün bugündür kapak yapan sneijder'e teşekkürler. mancini den öğreneceğimiz çok şey var!

adam gerçek şino'yu göreceniz diyodu harbiden göstermeye başladı.

TD'nin önemi büyük. tr'de yıldızlı kadrolar hiç bi zaman iş yapamadı. çünkü taktik, teknik olayları bilmeyen türk antrenörler yönetti onları.

Dikkat ettiyseniz Mancini ile birlikte kaleye çok yakın oynuyor,tam bir forvet arkası gibi.Ceza sahasının hemen önünde topla çok daha fazla buluşuyor,Karabük ve Kayseri maçlarındaki golleri belli ediyor bunu.

Ayrıca kanatlı sisteme dönmemizle birlikte pas alternatifi çok arttı.Oyunun yönünü inanılmaz bir hızla değiştiriyor.Mancini gerçek Sneijder'i izleyeceksiniz derken bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum.Elbette futboldan anlamayan adamlar bu sene kötü diyorlardı iyi oynamasına rağmen,ama dandik 4-1-3-2 sistemi ancak buna izin veriyordu.Kanatlı sistemde yardırıyor :D.

Dün de belinde hafif bir zorlanma vardı,Mancini avrupa maçından sonra zorlamak istemedi 2-2'ye rağmen.Demek ki takıma gerçekten güveniyor,takdir ettim...

Dikkat ettiyseniz Mancini ile birlikte kaleye çok yakın oynuyor,tam bir forvet arkası gibi.Ceza sahasının hemen önünde topla çok daha fazla buluşuyor,Karabük ve Kayseri maçlarındaki golleri belli ediyor bunu.

Ayrıca kanatlı sisteme dönmemizle birlikte pas alternatifi çok arttı.Oyunun yönünü inanılmaz bir hızla değiştiriyor.Mancini gerçek Sneijder'i izleyeceksiniz derken bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum.Elbette futboldan anlamayan adamlar bu sene kötü diyorlardı iyi oynamasına rağmen,ama dandik 4-1-3-2 sistemi ancak buna izin veriyordu.Kanatlı sistemde yardırıyor :D.

Dün de belinde hafif bir zorlanma vardı,Mancini avrupa maçından sonra zorlamak istemedi 2-2'ye rağmen.Demek ki takıma gerçekten güveniyor,takdir ettim...

o kadar çelişmişsin ki kendinle belirteyim dedim mancini gelmeden wesleyin iyi oyynadığı maç sayısı 3ü 4ü geçmez sistem veya başka bir sebepten

o kadar çelişmişsin ki kendinle belirteyim dedim mancini gelmeden wesleyin iyi oyynadığı maç sayısı 3ü 4ü geçmez sistem veya başka bir sebepten

iyi oynuyodu fakat futboldan pek anlamayan arkadaslar hani gol, hani asist diyolardi. terim doneminde sneijder savunmaya gelip top cikarmaya calisip, kanattan adam kovaliyordu. gol veya asist yapmasi zaten cok zordu. ancak guzel guzel paslar atabiliyodu. onu kastetmis arkadas

iyi oynuyodu fakat futboldan pek anlamayan arkadaslar hani gol, hani asist diyolardi. terim doneminde sneijder savunmaya gelip top cikarmaya calisip, kanattan adam kovaliyordu. gol veya asist yapmasi zaten cok zordu. ancak guzel guzel paslar atabiliyodu. onu kastetmis arkadas

iyi oynamak güzel pas atmaksa elbet iyi oynuyordu terim döneminde sneijderi eleştirenler bende dahil sorumluluk almamasından eleştiriyordu buna sistem sebep oluyordu belki de veya başka birşey sonuç olarak bu sneijder ile 2 ay önceki sneijder arasında çok fark var bunu kabul etmek gerek

iyi oynamak güzel pas atmaksa elbet iyi oynuyordu terim döneminde sneijderi eleştirenler bende dahil sorumluluk almamasından eleştiriyordu buna sistem sebep oluyordu belki de veya başka birşey sonuç olarak bu sneijder ile 2 ay önceki sneijder arasında çok fark var bunu kabul etmek gerek

Nereye çelişsmişim kendimle.İyi oynuyordu ama o taktikle ancak o kadar oluyor yazdım.Şimdi ise kaleye yakın oynayınca golleri arka arkaya atmaya başladı.Kanatlarda pas atacağı adamlar var.Burak artık pas oyununa katılıyor bindirme yapıyor,öyle eskisi gibi ileride ara pas atsınlar defans arkasına koşu yapıyım demiyor.Sneijder yazın tek forvet oynarken de böyleydi.Benim şaşırdığım yeni mevkiine bu kadar çabuk adapte olması oldu.

Çeliştiğim bir yer yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt