#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam iyi futbolcu bu çok net..

Bize verdiği katkı 2 sezonda toplasan 3-4 maçı geçmez..

Yabancı yalakalığı yapmanın alemı yok..

Hayir. Bize hemde 3-4 mactan cok daha fazla katki verdi. Ama bunu sizin gibi futbol fakiri, -özellikle senin gibi yabanci düsmani olan ve irkliclik yapan ve ayni zamanda yabanci bir oyuncunun fotosunu kullanan - zihniyetler anlayamiyor ve göremiyor.

Sizin icin katki 40 gol 50 assist. Kisaca her zaman ki gibi DÜZ MANTIK

Bugün Melo'dan bile ofans'ta gol/assist bekleyen idiotlar var. Sonrada defansta niye kötüyüz diye agliyorlar.

Bugün Bayern'de Martinez diye bir oyuncu var. Begenmem, sevmem daha dogrusu.. Ama Bayern bugün ligin en az gol yiyen takimi ise bunda Martinez'in katkisi cok büyüktür. Bizde Martinez gibi oyuncu oynasa ilk istatistiklerine bakariz. Oyun icinde yaptiklari arka planda kalir.

Aynisi Sneijder icin gecerli. Bunu bilin. Sneijder hic bir zaman müthis istatistikler ile oynayan bir futbolcu olmadi. Buna ragmen takimini CL'de tek basina tasidi, sampiyon oldular. Hollanda milli takimi ile final oynadilar, yine en önemli oyunculari Sneijder oldu. O aralar Robben sakatti hemde. Sneijder olmasaydi zor final oynardi adamlar.

Futbolda katki gol ve assist sayisi degildir. Mesela bir defansif orta saha oyuncusu birak top kapmasini sadece dogru adam markaj veya paylasimi yaparak bile oyun icerisinde önemli seyler yapabilir. Rakipleri zorlayabilir.

Sneijderin kalitesine kimse birsey diyemez. Katkisi falan onu da gectim.

Bu adamin sorunu 'fitt' olmak. Yoksa van Gaal neden cagirmamazlik yapsin ya da kaptanligini alsin elinden. Sneijder hakkinda konusurken hep bahsettigi sey bu konu.

Kondisyon ve fizik olarak fit olmasini cok istiyorum ama nedense inanmiyorum yine eskisi gibi top fit olmasina.

Ajax'tan sonraki lig kariyerinde 5 maç üst üste 90dk oynamışlığı vuku bulmamış. Bize gelmeden önce ne halde olduğunu da biliyoruz. Bu adamın fit olması yaşının da ilerlemesi hesaba katılınca çok zor.

Hayir. Bize hemde 3-4 mactan cok daha fazla katki verdi. Ama bunu sizin gibi futbol fakiri, -özellikle senin gibi yabanci düsmani olan ve irkliclik yapan ve ayni zamanda yabanci bir oyuncunun fotosunu kullanan - zihniyetler anlayamiyor ve göremiyor.

Bugün Melo'dan bile ofans'ta gol/assist bekleyen idiotlar var. Sonrada defansta niye kötüyüz diye agliyorlar.

Bugün Bayern'de Martinez diye bir oyuncu var. Begenmem, sevmem daha dogrusu.. Ama Bayern bugün ligin en az gol yiyen takimi ise bunda Martinez'in katkisi cok büyüktür. Bizde Martinez gibi oyuncu oynasa ilk istatistiklerine bakariz. Oyun icinde yaptiklari arka planda kalir.

Aynisi Sneijder icin gecerli. Bunu bilin. Sneijder hic bir zaman müthis istatistikler ile oynayan bir futbolcu olmadi. Buna ragmen takimini CL'de tek basina tasidi, sampiyon oldular. Hollanda milli takimi ile final oynadilar, yine en önemli oyunculari Sneijder oldu. O aralar Robben sakatti hemde. Sneijder olmasaydi zor final oynardi adamlar.

Futbolda katki gol ve assist sayisi degildir. Mesela bir defansif orta saha oyuncusu birak top kapmasini sadece dogru adam markaj veya paylasimi yaparak bile oyun icerisinde önemli seyler yapabilir. Rakipleri zorlayabilir.

Bana faşist diyen bir adam olsa olsa yabancı yalakasıdır.

top class oyuncu,keşke arda ile izleme şansımız olsaydı müthiş işler yaparlardı net

Mancini'nin twitter hesabı varsa sorsun neredesin diye.

Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.

Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme.

Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı?

Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.

Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru.

Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.

Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...

Bizi öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.

Ey, makamı var ve yokun üzerinde olan kişi,

Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun, etme.

Çok yazık böyle taraftara. Millet BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR! diye bağırır. Takımının arkasında durur. Maçlarda stadı doldurur! Bizim ultramallar anca eleştirir takımı. Ya da antrenman basarlar.

Ulan çok değil 2 hafta önce Aslan Sneijder Kral Sneijder diye bağrınıyordunuz.

Taraftar filan değilsiniz siz.

Fransız kanı taşımadığımz için bilemeyeceğiz Türk Halkı olarak.

Birader takıma futbolcu alıyorsun altı üstü ha yerli ha yabancı neden bu kadar takıldın ki sen buna? Almanlar Milli takımlarında oynatıyor Türkleri, bizim memlekette kulüp takımında bile oynatmayacak kafalar var. Sonra ırkçılık var deyince kötü oluyorsun.

- zihniyetler anlayamiyor ve göremiyor.

Sneijder ofansif orta saha oyuncusu Javi Martinez defansif orta saha.Martinez sezonda 5 gol bile atmaz ama çuvallar dolusu top kazanır yüzlerce atağı keser onun görevi o , onu yapıyor. Ofansif ortasahanın görevi takımına pozisyon hazırlamak takımının gol atmasını sağlamaktır. Sneijder defansa yardım etmeyecekse gol ve asist rakamları yüksek olacak. Ben eskiden beri böyleyim abi çok gol atmıyorum çok asist yapmıyorum da ne demek.Sesonda kazandığı para 5 milyon euro Sağdan alıp sola vermesi için mi?

Birader takıma futbolcu alıyorsun altı üstü ha yerli ha yabancı neden bu kadar takıldın ki sen buna? Almanlar Milli takımlarında oynatıyor Türkleri, bizim memlekette kulüp takımında bile oynatmayacak kafalar var. Sonra ırkçılık var deyince kötü oluyorsun.

Takılan yok birader..

Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor sonra..

Faşist olan adam yabancı futbolcuyu avatarı yapar mı?

Bazı yarım akıllılar kendilerini bazı futbolculara öyle kaptırmışlar ki onlara gelen en küçük bir eleştiride çat diye bu adam faşist diyorlar anormal olan da bunun cezasız kalması ama napalım yapacak bir şey yok bir ayda yazsan konuşsan adamla bir gram mesafe ilerlemeyecek düşünceleri, tabuları çok kuvvetli maşallah.

Sneijder ofansif orta saha oyuncusu Javi Martinez defansif orta saha.Martinez sezonda 5 gol bile atmaz ama çuvallar dolusu top kazanır yüzlerce atağı keser onun görevi o , onu yapıyor. Ofansif ortasahanın görevi takımına pozisyon hazırlamak takımının gol atmasını sağlamaktır. Sneijder defansa yardım etmeyecekse gol ve asist rakamları yüksek olacak. Ben eskiden beri böyleyim abi çok gol atmıyorum çok asist yapmıyorum da ne demek.Sesonda kazandığı para 5 milyon euro Sağdan alıp sola vermesi için mi?

Bende bunu diyorum iste. Ama bizim millet yine istatistiklere göre yorumlar.

Sneijder konusunda katilmiyorum. Zaten ben kendisini direk ofansif orta saha oyuncusu olarak görmüyorum. Bir Playmaker tarzi degil.

Bence sistem icinde Sneijder'in katkisi ve degeri büyük ve cok önemli.

Martinez top keser diyorsun mesela, ama Sneijder de örnek olarak hücum'a cikaran pasi atar. Alan daraldiginda atagin yönünü degistirerek bir oyuncuyu topla bulusturur, tehlike yaratir. Belki o atagin sonucunda topla bulusan oyuncu assisti yapar ama önemli hamle Sneijder'in düsüncesi olur. Tabi gerisi o topla bulusan oyuncunun kalitesine kalmis is, assist yapar mi yapmaz mi diye.

Futbolda hersey istatistik degildir. Oyunc icinde assist yapmadan da faydali olabilirsin, Sneijder oluyorda.

Bizim takimdan size örnek; Burak'in istatistikleri tartisilmaz. Ama oyunc icinde takima verdigi zarar da gözen kacmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt