#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkiside gelmez zaten. Ben hala Sneijder'in neden geldiğini çözemedim. Büyük bir skandal kariyeri adına ama yanlıştan çabuk dönecek gibi.

Bende gelmesine ihtimal vermiyordum, Manu, Arsenal, Chelsea gibi üst düzey takımlarda oynayacak seviyede gelmesine şaşırmıştım.

sadece amk değil express gazetesi de yazdı veysel sneijdere karşılık nani ve valencia. chelseaninde targetiymiş ayrıca

sadece amk değil express gazetesi de yazdı veysel sneijdere karşılık nani ve valencia. chelseaninde targetiymiş ayrıca

Sneijder'e karşı Nani ve Valencia mı? Biz gözümüzde büyütüyoruz da ne yaptı Sneijder son bilmem kaç senedir? Sneijder'i alır ve bu adamların üzerine para ister bence Manu.

Sneijdere karşı iki oyuncu vereceklerini nerden çıkarıyorsunuz??? Hele hele iki tane kanat oyuncuları Nani ve Valencia yı. Hem bu iki adamın türkiyeye gelmeye yanaşacaklarını düşünmüyorum. Sneijderin bize nasıl geldiğini hala çözemedim ve anlayamadım. Bence Sneijder gidecek ve bize para artı Nani ve Valencia dışında bir topçu verecekler.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Kimsenin bir yere gittiği yok ! Uçmayın !

v3wgt.png

Diyelimki 2 side geldi ruhlada oynuyorlar kimden pas alacaklar bunlar ha birde 10 numara alacaksak tamam o zaman burakida mi satiyoruz tek forvete dönüp yalan yahu.

Sneijderi göndermeyi düşünüp sonrasında Batalla Nani yapacaklar gibi

Sneijjder takımın vizyonu ve Drogba giibi fantastik yaşlılığında cosmos metropole gelmiş bi eski efsane değil Hala en formda zamanında olan gerçek bi Star

Sneijder gibi bir oyuncu'yu zor buluruz. Umarım bir hata yapıpta adamı göndermezler...

Sneijder kalacağım diyor ama belli olmaz yinede, kalırsa o sakatlanmadan önce ki Sneijder gerçek Sneijder'e yakın bir Sneijder'di, yine o formunu neden yakalayamasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt