#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşını argüman olarak kullanacağınizdan adım kadar emindim ki oraya "2018" yazdık değil mi? (:
Sneijder'in sözleşmesi uzatılmadı mi ve 2018'de alacağı ücret ortada değil mi?

Geldigi takim ne alaka? Drogba'da Çin'den geldi.
Bana sunulan argümanlar başarılarıydi,
Al bak bakalım başarılarına ;
Samuel Eto'o - Vikiped

Kamerun gibi takımda WC'yi kaldırmasını beklemiyordun herhal?
Kamerun'un en golcu oyuncusu ve Afrika Uluslar Kupasının tüm zamanlardaki gol kralı.

Sneijder ne desin bana yıllık 5 m € veriyonuz çok bu, kabul edemiyorum mu desin ? Adama yıllık 3 m € verseler yine kabul eder diye düşünüyorum. Hamit mesela oynamadan 1,5 senede alıyor o parayı. Sneijder ise oynayıp 1 senede alıyor.

Drogba Çin'den geldi aynen ama kariyeri daha istikrarlı Eto'ya göre. Eto'nun kariyeri hep düşüşe geçmiş takımlarda. Chelsea'da ve Everton'da 1 sezon bile oynayamadı, BenchWarmer oyuncusu oldu. Ayrıca ben kulüp takımlarında iyi oynamadı demedim ki. 2005-2006 yıllarında iyi oynadı diğer sezonlarda çok da iyi performans sergilemedi dedim. Belki Inter'de CL yaşadığı sezonda iyi diyebilirdik. Ki arkasında Sneijder ve yanında Milito vardı. Onların emeği daha fazlaydı. Neyse konu bu değil.

Kamerun'un 2005-2011 arası baya iyi jenerasyonu vardı, o sezonlar bir şeyler yapabilirdi. Ben WC'de alsın falan da demedim ayrıca. Sneijder'in Hollanda sanki çok mu iyiydi 2010'daki turnuvada 2-3 oyuncu dışında ?

Ayrıca kariyer tartışmasını başlatan da ben değilim ben sonradan girdim mevzuya.

LOL.Selçuk'un ücreti uygundur dediğim mesaj nerededir?
Kaptanın derdi para olsa, 2011'den sonra bizi değil şikecileri seçerdi.Selçuk maaşını indirir, Sneijder'de indirebilecek mi?

Türkiyenin en iyi orta saha oyuncularındandır derken aldığı parayı haketmediğinimi düşünüyorsun o zaman?

O zaman sende mantıksal bir sıkıntı var ateşli bir hastalık mı geçirdin?

LOL.Selçuk'un ücreti uygundur dediğim mesaj nerededir?
Kaptanın derdi para olsa, 2011'den sonra bizi değil şikecileri seçerdi.Selçuk maaşını indirir, Sneijder'de indirebilecek mi?
gerizekalı mısın

selçukun bizden önce gördüğü en büyük kulüp ts

sneijderin real madrid

git raporla şimdi bunu

Çok fazla raporlanmış hissediyorum arkadaşlar ben bu geceyi çıkaramayacam Sneijder'i ve Muslera'yı koruyun kollayın takımda başka profesyonel futbolcu yok.

Selçuk'un kıllı baldırlarına, Olcan'ın göbeğine bakıp 31 çeken liseli ergenleri kaale almayın.

Aydın bokunu çıkarma.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ilk yarı en istekli isimdi. ikinci yarıyı izleyemedim.

Boktan takımda bir şeyler yapmaya çalışıyordu.

Sneijder bizim için bir lüks. Böyle klas oyuncuları takımına alamazsın, alman zor olur. Adamın sempatisi var, Türk değil ama Galatasaray'ı canı gönülden sevdiğine inanıyorum. Kewell gibi, Baros gibi, Hagi gibi. Bu adam eleştiriyi hak edecek bi duruma düşmemeli. Böyle futbolcular günümüz futbolunda azalıyor.

Sneijder gibi bir adam daha bulunmaz söyleyim.

Futbol yerine orta oyunu oynayan bir takımda daha önce ne kadar iyi işler yapabildiğini gördüğünüz birini eleştirmektense iyi oynayan takımda bile iyi işler yapamamış adamları eleştirseniz daha mantıklı olmaz mı? Ki aldığı para da Hamit+ Umut+ Tarık Çamdal kadar(belki o kadar bile değil). Bu 3 lüyü mü gönderelim Sneijderi mi ? Karar vermek zor olmasa gerek.

Bu kadar mal varken Wesi eleştirmek abes kacar ama bu seneki performansınında çok düşük olduğu bir gerçek.Tamam bende çok seviyorum ama Muslera dahil 1 tane iyi oynayan yok takımda.

Türkiyenin en iyi orta saha oyuncularındandır derken aldığı parayı haketmediğinimi düşünüyorsun o zaman?

O zaman sende mantıksal bir sıkıntı var ateşli bir hastalık mı geçirdin?
Tr'nin en ii orta sahalarından biri olması, aldığı paranın makul olduğu anlamına nasıl geliyor? (:

Saçma sapan argümanlar..

Sneijder ne desin bana yıllık 5 m € veriyonuz çok bu, kabul edemiyorum mu desin ? Adama yıllık 3 m € verseler yine kabul eder diye düşünüyorum. Hamit mesela oynamadan 1,5 senede alıyor o parayı. Sneijder ise oynayıp 1 senede alıyor.

Drogba Çin'den geldi aynen ama kariyeri daha istikrarlı Eto'ya göre. Eto'nun kariyeri hep düşüşe geçmiş takımlarda. Chelsea'da ve Everton'da 1 sezon bile oynayamadı, BenchWarmer oyuncusu oldu. Ayrıca ben kulüp takımlarında iyi oynamadı demedim ki. 2005-2006 yıllarında iyi oynadı diğer sezonlarda çok da iyi performans sergilemedi dedim. Belki Inter'de CL yaşadığı sezonda iyi diyebilirdik. Ki arkasında Sneijder ve yanında Milito vardı. Onların emeği daha fazlaydı. Neyse konu bu değil.

Kamerun'un 2005-2011 arası baya iyi jenerasyonu vardı, o sezonlar bir şeyler yapabilirdi. Ben WC'de alsın falan da demedim ayrıca. Sneijder'in Hollanda sanki çok mu iyiydi 2010'daki turnuvada 2-3 oyuncu dışında ?

Ayrıca kariyer tartışmasını başlatan da ben değilim ben sonradan girdim mevzuya.

Yahu bu adamla pazarlık yapılmadi mi?Tutup pat diye al sana yıllık 5 milyon denildi ve Sneijder'de madem veriyonuz, öyleyse diyeceğim bir şey yok dedi falan mi sanıyorsun anlamadım ki!
Maaşını 3.5'a ceksin gorelim.Hamaset laflarla & varsayımlarla anlaşamayiz seninle.

Söz konusu istikrarsa eğer, Sneijder'in de kariyeri boyunca istikrarlı grafik çizdiği söylenemez ki.Drogba'nin da söylenemez. Biri Cin'e kapak atmış, öteki 4 aydır top oynamayan kadroda dışı kalmis topçu idi.Mourinho donemi deki Inter dışında Sneijder ne zaman istikrarli biçimde gitmis?Hem adam bana istikrardan falan bahsetmiyor ki, doğrudan kariyerindeki bireysel başarılarını argüman olarak sunuyor.

Arkadaş, bahsettiğin takımlardan biri Hollanda, diğeri Kamerun.
2010'daki Hollanda kadrosunda Rvp, Robben,Huntelaar,De Jong,Kuyt,VDV, Van bommel,Heitinga gibi topcular vardı.
Kamerun'da Eto ne yapabilir de Kamerun'u bir yerlere getirebilsin?Buna rağmen 2 kez Afrika Kupasında gol kralı olmuş.Kamerun tarihinin en golcü futbolcusu adam.
Kamerun'dan çok daha iyi jenerasyonlar yakalayan Fildişi'nin yaptıkları ortada.

Adam doğrudan kariyer ornegi verdi, ben de madem kariyerden gidiyoruz al sana Eto dedim.

Bu Emin Yalcin kadar bos biri görmedim. Bunlari yazarken utanmiyormu bu cocuk?

Hani mantikli birsey yazsa peki.

Sneijder'i kötü duruma düsürmek icin 'yaninda müthis oyuncular vardi, Eto'o ise Kamerun da vasat oyuncular ile oynadigi halde Afrika Kupasinda gol krali olmus ' demis.

Ulan biraz kafani calistir mantikli birsey yaz.

Bir Afrika Kupasinin seviyesine bakalim, birde Sneijder in rekabet ettigi seviyeye bakalim. Heralde Sneijder'in yaninda daha iyi oyuncular olacak cünkü ayni kalitede olan takimlara karsi oynuyorlar.

Maliyet konusuna gelince. Herkes hakettigi parayi kazanacak. Kimse kendini degerinin altinda satmaz. Sneijder CL kazanmis, yilin oyuncusu secilmis, finaller oynamis, mevkisinin en iyisi olmus bir oyuncu, elbette 4.5 alacak.

Baska soru: Hayatinda Manisa ve Trabzon dan baska takim görmemis adam neden 3 milyona yakin para alir? Bu parayi neyle haketmis bu Selcuk?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yav bırakın su adamı halâ ipliyor musunuz, selçuğun karısı ya da eskortu değilse ben de bir şey bilmiyorum, %90 kuş, şimdi gelip bana sen de sneijderin bla bla bla diyecek, ama ben kuş sesi sevmem boşuna ötme

Ayrica sezon basi actigim konuyu bulun okuyun. Bu günleri görmüstüm.

Bu vasat plansiz kadro da en cok yara alacak Sneijder olacak yazmistim cünkü profil ve stili tamamen bir sistem ve düzen profili. Ulan adamin önünde top durduramayan oyuncu var. Düsünün belki ver kac yapip gol atacak ama pas verdigi an top kayboluyor.

Kosulari yapacak kanat ve forvette yok.

Bunlari sezon basi yazdim ben. Biraz futboldan anlayan zaten bunu bilir. Bos bos konusuyorsunuz. Barca söylesin bakalim Iniesta ya 5 adam calimlayip gol atacaksin yoksa indirime gitmelisin.

Bu nasil kafa arkadas?

Son düzenleme:
Sneijder'e bu kadar değer verilmesini sadece ayı avından bile anlarım ama derbide formasını çıkaran Selçuk'a neden bu kadar değer verildiğini hiçbir zaman anlamayacağım.

Bu Emin Yalcin kadar bos biri görmedim. Bunlari yazarken utanmiyormu bu cocuk?

Hani mantikli birsey yazsa peki.

Sneijder'i kötü duruma düsürmek icin 'yaninda müthis oyuncular vardi, Eto'o ise Kamerun da vasat oyuncular ile oynadigi halde Afrika Kupasinda gol krali olmus ' demis.

Ulan biraz kafani calistir mantikli birsey yaz.

Bir Afrika Kupasinin seviyesine bakalim, birde Sneijder in rekabet ettigi seviyeye bakalim. Heralde Sneijder'in yaninda daha iyi oyuncular olacak cünkü ayni kalitede olan takimlara karsi oynuyorlar.

Maliyet konusuna gelince. Herkes hakettigi parayi kazanacak. Kimse kendini degerinin altinda satmaz. Sneijder CL kazanmis, yilin oyuncusu secilmis, finaller oynamis, mevkisinin en iyisi olmus bir oyuncu, elbette 4.5 alacak.

Baska soru: Hayatinda Manisa ve Trabzon dan baska takim görmemis adam neden 3 milyona yakin para alir? Bu parayi neyle haketmis bu Selcuk?

Hakan, sen gerçekten okuduğunu anlayamayacak kadar yetersiz ve vasat birisin ya.
Herif bana dedi ki, herif dediğim Yasin, "Sneijder'in milli takımda da başarısı mevcut fakat Eto için bu durum geçerli değil".
Ben de diyorum ki, " hacım adamın ülkesi Kamerun, Sneijder'inkisi ise Hollanda.Biri Rvp robbenlerle bilmem nelerle oynuyorken milli takımda başarı yakaladı (bak burada Hollanda milli takımının başarısında Sneijder pay sahibi değildir demiyorum, yalnızca adamın birlikte oynadığı oyuncu grubuna bak, bir de Kamerun'a bak ve öyle milli takım yönlerini karşılaştır demek istiyorum.) diğeriyse Kamerun'un vasatlariyla oynamak durumundaydı. Dolayısıyla milli takım başarılarını kıyaslamak anlamsız diyorum, anladın?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt