Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Yaşını argüman olarak kullanacağınizdan adım kadar emindim ki oraya "2018" yazdık değil mi?
Sneijder'in sözleşmesi uzatılmadı mi ve 2018'de alacağı ücret ortada değil mi?
Geldigi takim ne alaka? Drogba'da Çin'den geldi.
Bana sunulan argümanlar başarılarıydi,
Al bak bakalım başarılarına ;
Samuel Eto'o - Vikiped
Kamerun gibi takımda WC'yi kaldırmasını beklemiyordun herhal?
Kamerun'un en golcu oyuncusu ve Afrika Uluslar Kupasının tüm zamanlardaki gol kralı.
Sneijder ne desin bana yıllık 5 m € veriyonuz çok bu, kabul edemiyorum mu desin ? Adama yıllık 3 m € verseler yine kabul eder diye düşünüyorum. Hamit mesela oynamadan 1,5 senede alıyor o parayı. Sneijder ise oynayıp 1 senede alıyor.
Drogba Çin'den geldi aynen ama kariyeri daha istikrarlı Eto'ya göre. Eto'nun kariyeri hep düşüşe geçmiş takımlarda. Chelsea'da ve Everton'da 1 sezon bile oynayamadı, BenchWarmer oyuncusu oldu. Ayrıca ben kulüp takımlarında iyi oynamadı demedim ki. 2005-2006 yıllarında iyi oynadı diğer sezonlarda çok da iyi performans sergilemedi dedim. Belki Inter'de CL yaşadığı sezonda iyi diyebilirdik. Ki arkasında Sneijder ve yanında Milito vardı. Onların emeği daha fazlaydı. Neyse konu bu değil.
Kamerun'un 2005-2011 arası baya iyi jenerasyonu vardı, o sezonlar bir şeyler yapabilirdi. Ben WC'de alsın falan da demedim ayrıca. Sneijder'in Hollanda sanki çok mu iyiydi 2010'daki turnuvada 2-3 oyuncu dışında ?
Ayrıca kariyer tartışmasını başlatan da ben değilim ben sonradan girdim mevzuya.