- 11 Aralık 2009
- 18.395
- 11.180
- 1.998
Hazır mısın?!Sneijder'i şimdi yedek bırakmak imkansız reis biliyorsun sende belki diğer mesajlarıma denk geldiysen son ikş yıldır Ws10'dan memnun olmadığımı hatırlarsın belki
bu sene sonuna kadar İniesta veya Pirlo gibi sadece pass atıp şut çekerek klası sayesinde iş yapar her maç bu kadar koşmaya çalışırsa yanındaki adama pas vermekten aciz hala gelir ilerleyen haftalarda Wesley giderek Selçuk a benziyor oda sürekli orta alanın gerisine gelmeye başladı şutları isabetsiz olmaya başladı böyle çok koşmaya çalışırken öldü gitti aynısı Wesley'ede olacak çok formsuz ve seneye büyük ihtimalle yeniden Cl'de olucaz 33 yaşında bir Sneijder'in bizi taşıması imkansız .Sene sonuna kadar kendini çok yormadan böyle al gülüm ver gülüm oynar arada klasını gösterir şut ara paslarıyla filan
Ama sene sonu bize daha hareketli bribling seviyesi maksimumda bileklerine çok hakim birisi lazım diye düşünüyorum Lincoln tarzı birisi böyle savruk brezilyalı tarzıyla oynayan
G.Dos Santos'un geri gelmesini çok çok çok isterim veya Giovinco olabilir veya bu Ziyech'i böyle adam eksilten oyuncu sayısı çok az takımda bir bruma neler yaratıyor görüyorsun reis
onun gibi hızlı bir sağ kanat ve 10 numara istiyorum
Yani Poldi&Selçuk&Sneijder&Chejou&Hamit&Sabri bunların GALATASARAY kariyeri bitsin istiyorum sene sonu
Birazdan 'Delikanlı' nın biri başta olmak üzere ''Sneijder 40 yaşına kadar yardırır'' cılar gelip taşlayacaklar seni!:asd22:...