#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'i şimdi yedek bırakmak imkansız reis biliyorsun sende belki diğer mesajlarıma denk geldiysen son ikş yıldır Ws10'dan memnun olmadığımı hatırlarsın belki
bu sene sonuna kadar İniesta veya Pirlo gibi sadece pass atıp şut çekerek klası sayesinde iş yapar her maç bu kadar koşmaya çalışırsa yanındaki adama pas vermekten aciz hala gelir ilerleyen haftalarda Wesley giderek Selçuk a benziyor oda sürekli orta alanın gerisine gelmeye başladı şutları isabetsiz olmaya başladı böyle çok koşmaya çalışırken öldü gitti aynısı Wesley'ede olacak çok formsuz ve seneye büyük ihtimalle yeniden Cl'de olucaz 33 yaşında bir Sneijder'in bizi taşıması imkansız .Sene sonuna kadar kendini çok yormadan böyle al gülüm ver gülüm oynar arada klasını gösterir şut ara paslarıyla filan

Ama sene sonu bize daha hareketli bribling seviyesi maksimumda bileklerine çok hakim birisi lazım diye düşünüyorum Lincoln tarzı birisi böyle savruk brezilyalı tarzıyla oynayan

G.Dos Santos'un geri gelmesini çok çok çok isterim veya Giovinco olabilir veya bu Ziyech'i böyle adam eksilten oyuncu sayısı çok az takımda bir bruma neler yaratıyor görüyorsun reis
onun gibi hızlı bir sağ kanat ve 10 numara istiyorum

Yani Poldi&Selçuk&Sneijder&Chejou&Hamit&Sabri bunların GALATASARAY kariyeri bitsin istiyorum sene sonu
Hazır mısın?!

Birazdan 'Delikanlı' nın biri başta olmak üzere ''Sneijder 40 yaşına kadar yardırır'' cılar gelip taşlayacaklar seni!:asd22:...

Sneijder'i Arena'da canli izleyin oyle konusun adamin attigi pasları sen kafanda hayal bile edemezsin oyle bi oyuncudur Wesley bey biat edin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazır mısın?!

Birazdan 'Delikanlı' nın biri başta olmak üzere ''Sneijder 40 yaşına kadar yardırır'' cılar gelip taşlayacaklar seni!:asd22:...

Alıştım reis bu formda iki tip oyuncu çoğunluktaydı ilk geldiğimde aman Burak Selçuk'a toz kondurmayan yerli sevici hamzaoğulcular şimdide ölü seviciler ölü yıldızlara bayılıyorlar ne yapıyım benim kendi fikrim bu miladı dolan topçunun gönderilmesinden yanayım yaş olarak söylemiyorum pili bitmiş oyuncular Selçuk Poldi Wesley Ched yani bu milletin en sevdiği adamlar nedense :D
Ben Bruma gibi Carole Tolga gibi böyle gelsin bizde parlamaya çalışsın istiyorum oyuncuların aç olsunlar yani
Sen anlarsın beni reis misal Hagi uefa'ı aldığımızda 34-35 yaşında filandı herhalde sıkıntım yaş ile değil Drogba 34 yaşında geldi bu takıma yaptıkları ortada sıkıntı pili biten adamlar Sneijder Poldi gibi adamlar parlayıp sönen adamlar Drogba Pirlo Hagi gibi yıllandıkça iyileşen adamlar değil 33 yaşındaki Wesley'nin bundan sonra toparlanmasını beklemek Lincoln gelsin oynasın demekle aynı şey benim için :D

Hakkındaki düşüncem başından beri pek değişmedi. Kendisini taşıyabilecek kalite ve formata sahip bir takıma tek başına level atlatabilecek çok özel yeteneklere ve winner karaktere sahip bir futbolcu...Bizdeki kariyeri boyunca parçası olduğu takım, en iyi haliyle bile bir 'yamalı bohça' dan ötesi değildi ki o yamalar da patladığında maç izlemek azap oluyor...

Sneijder gibi bir futbolcu, diğer bütün mevkileri tamamlanmış ve tek eksiği o tip bir futbolcu olan bir takıma transfer edilmelidir. Öyle olsaydı çok başka türlü keyifle izlerdik maçlarını...Yine de içinde bulunduğu şartlarda çok büyük katkı sağladı, bunda malum winner karakterinin etkisi büyüktü tabi ki...

Bu yıl takım Riekerink' in aşıladığı oyun dsiplini ve Eren-Tolga/(De Jong?-Kolbeinn?-Serdar??-Cavanda??) nın katılımıyla bir ölçüde toparlanmış oldu/olacak inşaallah (Bazı mevkiler hala bohçada yama gibi de neyse işte)...Geçen yılkine benzer bir performans gösterirse ben de yolların ayrılmasından yana olurum. O giderse başka 10 numara da istemem, Kolbeinn ya da o tutmazsa Eren' e uygun başka bir partnerle 4-4-2, yahut sağlam bir çift yönlü orta saha ve skorer bir kanat forvetle 4-3-3...

Yüksel E. Koyun=Aydın Aslan

Aydın da ban yedi.

ohhh Aydin gereksizi ban mi yedi gercekten ?! Süresiz mi yedi ?! Öyleyse....

182870-footloose-Kevin-bacon-lets-dan-3f8p.gif

Hakkındaki düşüncem başından beri pek değişmedi. Kendisini taşıyabilecek kalite ve formata sahip bir takıma tek başına level atlatabilecek çok özel yeteneklere ve winner karaktere sahip bir futbolcu...Bizdeki kariyeri boyunca parçası olduğu takım, en iyi haliyle bile bir 'yamalı bohça' dan ötesi değildi ki o yamalar da patladığında maç izlemek azap oluyor...

Sneijder gibi bir futbolcu, diğer bütün mevkileri tamamlanmış ve tek eksiği o tip bir futbolcu olan bir takıma transfer edilmelidir. Öyle olsaydı çok başka türlü keyifle izlerdik maçlarını...Yine de içinde bulunduğu şartlarda çok büyük katkı sağladı, bunda malum winner karakterinin etkisi büyüktü tabi ki...

Bu yıl takım Riekerink' in aşıladığı oyun dsiplini ve Eren-Tolga/(De Jong?-Kolbeinn?-Serdar??-Cavanda??) nın katılımıyla bir ölçüde toparlanmış oldu/olacak inşaallah (Bazı mevkiler hala bohçada yama gibi de neyse işte)...Geçen yılkine benzer bir performans gösterirse ben de yolların ayrılmasından yana olurum. O giderse başka 10 numara da istemem, Kolbeinn ya da o tutmazsa Eren' e uygun başka bir partnerle 4-4-2, yahut sağlam bir çift yönlü orta saha ve skorer bir kanat forvetle 4-3-3...

Ayakta alkışlıyorum. 2 yıldır bunu diyorum anlayan yok.

Süresiz yedi de niye sevindin?Foruma farklı yorumlarıyla,arada güldüren trollükleriyle renk katıyordu.
Forum tarihinde engellediğim tek kişi. Trollük seviyesi mide bulandırıcı seviyede buldum genellikle ama daha çok zoruma giden burda renktaşları ile resmen dalga geçmek istemesi devamlı seviyesiz şekilde.

Neyse yok olması iyi haber benim açımdan.

S10 harika bir topçu, bizim takımda kendini rahat hissedecek oyun formatı ve oyuncu kitlesiyle malesef oynayamadı buna rağmen cok iyi işler yaptıgı ortada , yalnız bir topcu hiç mi çalım atmaz , düşünsenize savunuyorsunuz adamı karsısında oynuyosunuz ve aklınızın bir köşesinde +1 olarak 'bana çalım atmayacak' var , diğer secenekleri düşünüyorsunuz işiniz kolaylaşıyor , özetle önlem alınması cok kolay ve artık önlem alınıyor. Herşeye rağmen sneijderi bu takımda görmek izlemek harika . :D

Bende 2 yıldır farklı bir dille yazdım defalarca. Aslında ben yabancı sevici lerin kurbanı oldum ne yazık ki

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence iki tarafın da eleştirilecek yönleri var.Yalan yok,ben de senin yabancılara karşı bir antipatin olduğunu düşünüyorum.Ama senin tersin olanlar da bence haksız.

Yerli sevici mi sabri sevici bence. E insan ekmek yediği kaba pislemez kelimesi doğru demek

Öyle mi

Bilmiyordum

Sanırım kuş çıktı kendisi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

hayır.

provakasyon yaptığı iddiaları yüzünden baskı altındaydı yönetimle görüşüp bir süre ayrılık kararı aldılar ilerde dönecektir kişisel tahminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt