Ben 2-3 senedir Selçuk gitsin diyorum son 1 senedir de Sneijder için gitsin diyorum
Ben çok uzun zamandır takımda ki çoğu oyuncuyu övmüyorum çoğu yetersiz
Bilmeden yorum yapma işte ben oyun için katkısı vermeyip gol atttı asist yaptı diye bir oyuncuya asla tav olmam
Podolski çok gol atıyorken bile sadece şutlarıyla yaşayan oyuncular bizimle olmaması gerekir diyordum burada
Şino sezonun büyük bölümünde hiç bir şey oynamıyordu çoğu kişi artık eleştirmeye başlamıştı, Akhisar,Alanya maçlarında falan iyi oynayınca hemen övülmeye başlandı
Akhisar maçları için 5 milyon euro alıyor herhalde sanırım
Sneijder'in nasıl bir oyuncu tiplemesi olduğunu biliyorum ama artık onu da yapamıyor şu haliyle
Sneijder seri paslarla oyunu hızlandıran,takımı oynatan bir maestro,tipik 10 numaralar gibi değil biliyorum bunları
Ama artık o Sneijder yok ben de o yüzden gitsin diyorum ona karşı özel bir nefretim yok.Neden olsun?
Sneijder'in en azından son 1 yılda ki performansı Sneijder adında bir dünya yıldızında değilde başka birinde olsa ve o oyuncu 5 milyon euro alsa tepkiler nasıl olurdu?
Kimi eleştireceğime ben karar veririm Sneijder,Muslera dahil eleştirilmeyecek hiç kimse yok
Babalarının hayrına oynamıyorlar, 5 milyon € bitik Sneijder'a para vermek Galatasaray menfaatine değil bana göre ve o yüzden eleştiriyorum bu durumu
Benim için isimlerin hiç bir önemi yok, bana göre geçmişte performansı iyi olan değil şuanki performansı iyi olan oyuncular olmalı
Selçuk'tan iğrenmiş biri olarak ortada ciddi bir iki yüzlülük olduğunu düşünüyorum
Geçmişle yaşayacaksak, o zaman Selçuk İnan'ı da ilk 1-2 senesi hatrına hiç eleştirmeyelim ama Selçuk dünya yıldızı değil Sneijder gibi kariyeri de yok o da var
Tabii ki hala Sneijder asla Selçuk gibi seviye olarak dipleri görmedi,görmezde ama gerçek Sneijder kalibresinde asla değil şuanda bunu kabul etmek lazım
Gelecek sene ki planlamada Muslera hariç yüksek maaş alan hiç bir oyuncu takımda olmamalı çünkü hak etmiyor hiçbirisi
Daha mantıklı bir maaş tablosu üzerine doğru bir planlama yapılmalı ama tabii ki bu mal yönetimle olmamalı o iş