Klasik GSCform ahalisi ki buna benim bile katıldığım oluyor

Maç olur S10 çoğu maçta olduğu gibi etkisiz/kötü oynar aynı gece+sonraki gün iyice sövülür burda yok abi ya gitsin haketmiyor aldığı parayı olur, sonraki 1-2 gün ya aslında iyi kadro kursak Sneijder iş yapar yea xD olur, sonra yine maç günü yine aynı döngü

yıne baslanmıs yararlı olur laflarına 2 gun gecınce cöp oldugu unutuluyor
Yav sırf geçmiş kariyeri çok iyi olduğu için bu kadar korunuyo bide dünyaca ünlü yıldız diye

Adı Sneijder değil x olsa kimse istemezdi

Ülkemizde çok saçma bi şekilde dünya yıldızı fetişi gibi bir saçmalık var

Bu sözde yıldızlarda sönük yıldızlar, genelde kariyerinin sonunda ülkemizdeki enayi takımlara çakıyorlar böyle oyuncuları

Avrupada bütçesi vs bizden daha iyi olmayan ama iyi yönetilen takımlar neden bu tarz aptalca transferler yapmıyorlar? Onlar bizden daha mı aptal yoksa?

Yav sırf geçmişine bakacaksak,dünya yıldızı diye kötü performansını görmezden geleceksek Hagi gelsin oynasın daha iyi oynar

Futbolcuların geçmişi zerre umrumuzda olmamalı bize şuan ne veriyor ona bakmak lazım

Ayrıca Sneijder var diye farklı taktiklere de geçemiyoruz o da sıkıntı bence

Yine bi tane Akhisar,Alanya seviyesi maçta 2 asist 1 gol falan yapar herkes tav olur :D

Geçen seneden beri aldığı yüksek paranın hakkını vermiyor işte bunun doğru olduğunu da herkes biliyor da işte dünya yıldızı fetişi gerçekleri görmeye engel oluyor galiba.

Selçuk,Sneijder,Balta,Chedjou,Sabri,DeJong,Semih,Eray,Cavanda,Tolga,Eren vs vs alayı gitmeli

Değişim şart ama bunu doğru yönetim yapmalı bu yönetim değil tabii ki :)

Son düzenleme:
Sneijder oynamadiginda aynilari Sneijdersiz olmuyor diyor. Ne güzel

Yav sırf geçmiş kariyeri çok iyi olduğu için bu kadar korunuyo bide dünyaca ünlü yıldız diye

Adı Sneijder değil x olsa kimse istemezdi

Ülkemizde çok saçma bi şekilde dünya yıldızı fetişi gibi bir saçmalık var

Bu sözde yıldızlarda sönük yıldızlar, genelde kariyerinin sonunda ülkemizdeki enayi takımlara çakıyorlar böyle oyuncuları

Avrupada bütçesi vs bizden daha iyi olmayan ama iyi yönetilen takımlar neden bu tarz aptalca transferler yapmıyorlar? Onlar bizden daha mı aptal yoksa?

Yav sırf geçmişine bakacaksak,dünya yıldızı diye kötü performansını görmezden geleceksek Hagi gelsin oynasın daha iyi oynar

Futbolcuların geçmişi zerre umrumuzda olmamalı bize şuan ne veriyor ona bakmak lazım

Ayrıca Sneijder var diye farklı taktiklere de geçemiyoruz o da sıkıntı bence

Yine bi tane Akhisar,Alanya seviyesi maçta 2 asist 1 gol falan yapar herkes tav olur :D

Geçen seneden beri aldığı yüksek paranın hakkını vermiyor işte bunun doğru olduğunu da herkes biliyor da işte dünya yıldızı fetişi gerçekleri görmeye engel oluyor galiba.

Selçuk,Sneijder,Balta,Chedjou,Sabri,DeJong,Semih,Eray,Cavanda,Tolga,Eren vs vs alayı gitmeli

Değişim şart ama bunu doğru yönetim yapmalı bu yönetim değil tabii ki :)
28 yaşında gelmiş ve ligin içinden geçmiş Sneijder'i ülkeye gelip top oynamamış adamlarla karşılaştırmak net gerizekalılıktır. Birini eleştirirken duracağınız yeri bilin. Yasin gelen ortayı gol yapsa buraya gelip bir bok yazmayacak tiplersiniz. Geldiğinden beri nasıl bir futbolcu tipi olduğunu bilmediğinizden sadece gol-asist yaptığı maçlarda gelip övüyorsunuz. Bu söylediklerim son 2 sezon güçsüz olan için geçerli değil. Sözleşme imzalanmasaydı da herkes tarafından iyi hatırlanacaktı.

Gitsin deyin, artık yeterli değil deyin; ama geldiği günden bu yana yatmaya gelmiş adamlarla karşılaştırmak gibi boş işler yapmayın ki ileride Juventus, Fenerbahçe vb. maçları tekrardan izlediğinizde iç çekmeye hakkınız olsun. Çünkü bu Dursun gidene kadar öyle günler geri gelmeyecek.

tapatalk

28 yaşında gelmiş ve ligin içinden geçmiş Sneijder'i ülkeye gelip top oynamamış adamlarla karşılaştırmak net gerizekalılıktır. Birini eleştirirken duracağınız yeri bilin. Yasin gelen ortayı gol yapsa buraya gelip bir bok yazmayacak tiplersiniz. Geldiğinden beri nasıl bir futbolcu tipi olduğunu bilmediğinizden sadece gol-asist yaptığı maçlarda gelip övüyorsunuz. Bu söylediklerim son 2 sezon güçsüz olan için geçerli değil. Sözleşme imzalanmasaydı da herkes tarafından iyi hatırlanacaktı.

Gitsin deyin, artık yeterli değil deyin; ama geldiği günden bu yana yatmaya gelmiş adamlarla karşılaştırmak gibi boş işler yapmayın ki ileride Juventus, Fenerbahçe vb. maçları tekrardan izlediğinizde iç çekmeye hakkınız olsun. Çünkü bu Dursun gidene kadar öyle günler geri gelmeyecek.

tapatalk

Bunlari diyenlerin cogu Terimci zaten. Babalari da pek sevmezdi. Sneijder son senelerdeki bütün büyük maclarda orgasm ettigi adamlar neler diyor simdi

:crushed:

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder çok büyük oyuncu ciddi verim aldık zamanında kulübün efsaneleri arasına da girebilir...artık 7.5m opsiyonu ile Çin'e ya da Mls'e gitme kıvamına geldi biz de orta sahaya onun kadar yıldız olmasa da takıma verim katacak Badou Ndiaye'yi kadroya katmalıyız artık 10 numaralı oyun bitti Barcelona'da İniesta sırıtıyor

Mustafa Denizli iki sert açıklama yaptı budama falan,transfer listesi yaptı ki hepimiz biliyoruz doğru ismlerdi...emre mor cyprien gibi...sonra denizli maç kazanamadı oyuncu gurubu sabote etti diye düşünmeye başladım,sonra Riekerink geldi takımda olumlu hava oluştu 2 kupa alındı,bu artık bizi çok yordu arkadaşlar 2 yıldır şampiyonluk yok bu sürede genç kaliteli kadro kurulurdu biz hala bu yaşlı oyuncu gurubunu tartışıyoruz

Konuda seyircinin hakli oldugu haksiz oldugu noktalar var , kabul edelim

Oncelikle elbette guzel bir futbol urunu talep edip satabilmek (bu satin almayi maca gitmek, yayinlari izlemek ,sosyal medyada zaman ayirmak diye cesitlendirebiliriz) icin bu tip hem dunya uzerindeki yeri ile , hem de beklenen katkisi ile yildiz isimlere yatirim yapmanin yanlis bir yani yok , bunu istemenin de bir hatasi var denemez. Mesela RVP yi fb ye gelmeden istemez miydik ? Peki su haliyle alir miyiz ? Zaten bu adamlar halen kariyerinin zirvesinde olsa ,temposunda veya kas gruplarinda gerileme olmasa tercihleri burasi olmaz

Ikincisi yine hakli buldugum seyirci tepkisi , sneijder veya drogba alinmasa yerine alinan ve surekli denenen adamlara sneijder parasi zaten gidiyor , misimovic , ardanin orada denenmesi , elano gibi ornekler aklima geliyor . Yani ucuza kacacaksin diye iyisinden vazgeciyorsun

Gelelim seyirciyi elestirdigim noktaya . Sneijder i alabilirsin , ama drogba gibi bir proje olarak alacaksin , drogba geldi, 6 ayda muthis katki verdi , ertesi sene belli oldu ki sermeye basladi , sampiyonlar ligi maclarindaki tavirlari ,ligdeki ukala halleri ile gitmesi lazim kategorisine dustu ve gitti . Iste dogru yararlanma modeli budur . Hagi , Alex gibiler ,yani 5+ sene uzeri yuksek performans verenler bizi yaniltti , bu avrupa kluplerinde bile kolay yakalanabilir bir sey degil .

Sneijder 2012-2013 te cok verimli oldu , ertesi sene sampiyon olamasak da iyiydi , hamzali sezonda durgunlasti ama surekli maci koparan goller asistler ondan geldi. Iste 2015 senesi mayis ayi milatti . O an satilacak ya da sozlesmesi bittiyse yenilenmeyecek , bugun lincoln gibi , keita gibi hatirlanacakti . Evet yine "gonderilmeseydi keske" diyenler olacakti ,o zaman haklilar mi bilemeyecektik test sansimiz olmayacakti

Mesela kapasiteleri belli de olsa Josue ile Tolga konusu . Ikisi de ideal GS oyuncusu degil , ama Josue kiralik , bir para baglamamissin , Tolgaya ise 4 sene katlanacaksin 450 bin euro alirken 2 milyon euro vererek hem de

Sneijder de yas almaya baslamisken , ilk 1,5 senesindeki hirsi hizi hevesi kalmamisken kalkip senelik mac baslariyla 5 milyon euro vermek sacmaligin daniskasi . Sneijder i sifirdan bugun aliyor olsan bile 5 vermeyi bir derece anlarim ama adamin grafiginin dususte oldugunu en sevenler bile kabul ederken bu nasil bir sozlesme ?

Ayni hata burak ve selcukta da yapilmisken 1-2 sene once.

Zaten senin takiminin o adamin verimli olabilecegi ayarda olmadigi belli , bir de uzerine kendi oyuncunken 1,3 milyon euro imza parasi adi altinda pesinat oduyorsun. Poldi de de ayni hatayi yapiyoruz , tamam gecen sene goruldu , bu adam sol kanattaki hizini kaybetmis , anca soluna gelecek vuracak ve ismi var diye 3 milyon uzeri para oduyoruz ve anlasmasi yapilmis olmasa vissel kobe bile su durumda 3 vermezdi bunun bonservisine

Hagi bile son senesinde yetersiz gorulmustu sampiyonluk fenere gidince , herseyin bir zamani var ,guzel oldugu sure var , bunu inatla zorla uzatmak cok yersiz . Eger takimin genel maas ortalamasi dusuk olsa ve 5 yerine 2.250 ye oynuyor olsa elbette farkli dusunurdum .

Sorun sneijderin takimda kalmasinda degil , ona yapilan yatirimin geri donusunun olmamasinda , bruma da o yolda ilerliyor

Meloyu satanlar gelmis simdi Sneijderi satiyor..

Sorun Sneijder'in, Melo'nun vb. satılması değil; sorun yerlerinin doldurulmayacak veya doldurulmamış olması. Neyse fazla uzatmanın alemi yok. Dursun'un Sneijder'in yerine alacağı topçuyu gördükten sonra yorum yaparız.

Adam Parasini coktan cikardi anlamis degil bazi Kongre Üyeleri.
Real madrid maclarino izliyormusunuz bilmiyorum ama eger Ronaldo o Perfomansiyla bizde oynasa Ana avrat düz gecersiniz . Hemen yollayin dersiniz . Aynisi Robben ve Ribery icin gecerli . Herifler gidip uzatti .

Sneijder çok büyük oyuncu ciddi verim aldık zamanında kulübün efsaneleri arasına da girebilir...artık 7.5m opsiyonu ile Çin'e ya da Mls'e gitme kıvamına geldi biz de orta sahaya onun kadar yıldız olmasa da takıma verim katacak Badou Ndiaye'yi kadroya katmalıyız artık 10 numaralı oyun bitti Barcelona'da İniesta sırıtıyor
Iniesta yaslandigi icin siritiyor. Ki kendisi hicbir zaman tam olarak "10 numara" da degildi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Her guzel seyin bir sonu vardir , o sonlar da yeni baslangiclar icindir aslinda . Sneijder ilk 2,5 senesinde kendisine yapilmis yatirimi karsilamis ,bonservisini ve senelik ucretini katkisiyla dengelemis olabilir

Ama son 2 senedir , gerek kendisindeki dusus , gerek yanindaki ve kadroyu olusturanlarin capsizligi sebebiyle tamamen cepten giden karsiliksiz para haline gelmistir varligi

Sneijdersiz de herhalde gecen sene 6 inci olurduk , bilemedin 8 inci olurduk . GS icin bu maas citasi devam ettigi surece her sene sampiyonluk veya sampiyonlar ligi zorunlulugu var , bunun olamadigi her donem sneijder de muslera da bruma da podolski de selcuk semih de hepsine verilen para cepten gidiyor , cunku sneijder var diye stadyum dolmuyorsa , sneijder var diye sampiyonluk gelmiyorsa , sneijder var diye puanlar artmiyorsa o zaman sneijder in iyiligi kotulugu bir anlam ifade etmiyor , karsiligi yok cunku

Bu suna benziyor , bir proje olarak capsiz bir takima messiyi alsan ve alan adam da takimin sahibi buyuk bir zengin olarak bu yatirimi yapabilse , 10 vasat ve bir messi ile sahaya cikip futbolun dogasi geregi messi ye odenen para geri donmeyecek olsa , ki donmez , bu dogru bir yatirim midir ?

Sneijder sattirdigi urunle , aldirdigi puanla , katildigimiz devler ligleriyle ve cektigi seyirci ile kendisini amorti etti , ama ilk 2,5 senede etti . Gecen sene hadi neyse dedik ,bu sene kotu basladi , belki dedik , toparlanir gibi oldu ama yok yani , olmuyor , gorulen bir gercek bu , konunun ozellikle selcuk ve sneijder uzerine yogunlasmasi da aldiklari paralardan oturu

ben bu ikisine 8+ para oduyorum . bu para geri donmuyor , donmeyecek

Sonra baska bir hatamiz daha var , bordo yu sabrinin goluyle eledik , juventusa tarihi golun kahramani sneijder, asist drogba ,asistin asisti umut bulut . 2014 te gencler maci yani CL ye katilim maci orta sabri gol umut

bu mantikla kimseyle vedalasamazsin . aynisi yonetim acisindan da var, bjk liler de o zaman demiroren faciasindan sonra surekli serdar bilgili serdar bilgili demeliydi , ama gitti fiko cikardilar

bizde de hep suren , aysal .. bu adamlar gorevlerini yaptilar ayrildilar , maksat yeni bir adami bulup o sahneye cikarmak , devamliligi boyle saglarsin

tabi ki sneijderi gonderip yerine benzer rakamlara capsiz adam almayacaksin , almaman gerekir , ama bunun cozumu statukocu sekilde "iyi bari o zaman sneijder kalsin" demek degil , o da yeterli katkiyi vermiyorsa vedalasacaksin , iki yanlis bir dogru etmez

tapatalk

Ben 2-3 senedir Selçuk gitsin diyorum son 1 senedir de Sneijder için gitsin diyorum

Ben çok uzun zamandır takımda ki çoğu oyuncuyu övmüyorum çoğu yetersiz

Bilmeden yorum yapma işte ben oyun için katkısı vermeyip gol atttı asist yaptı diye bir oyuncuya asla tav olmam

Podolski çok gol atıyorken bile sadece şutlarıyla yaşayan oyuncular bizimle olmaması gerekir diyordum burada

Şino sezonun büyük bölümünde hiç bir şey oynamıyordu çoğu kişi artık eleştirmeye başlamıştı, Akhisar,Alanya maçlarında falan iyi oynayınca hemen övülmeye başlandı :)

Akhisar maçları için 5 milyon euro alıyor herhalde sanırım :)

Sneijder'in nasıl bir oyuncu tiplemesi olduğunu biliyorum ama artık onu da yapamıyor şu haliyle

Sneijder seri paslarla oyunu hızlandıran,takımı oynatan bir maestro,tipik 10 numaralar gibi değil biliyorum bunları

Ama artık o Sneijder yok ben de o yüzden gitsin diyorum ona karşı özel bir nefretim yok.Neden olsun?

Sneijder'in en azından son 1 yılda ki performansı Sneijder adında bir dünya yıldızında değilde başka birinde olsa ve o oyuncu 5 milyon euro alsa tepkiler nasıl olurdu?

Kimi eleştireceğime ben karar veririm Sneijder,Muslera dahil eleştirilmeyecek hiç kimse yok

Babalarının hayrına oynamıyorlar, 5 milyon € bitik Sneijder'a para vermek Galatasaray menfaatine değil bana göre ve o yüzden eleştiriyorum bu durumu

Benim için isimlerin hiç bir önemi yok, bana göre geçmişte performansı iyi olan değil şuanki performansı iyi olan oyuncular olmalı

Selçuk'tan iğrenmiş biri olarak ortada ciddi bir iki yüzlülük olduğunu düşünüyorum
Geçmişle yaşayacaksak, o zaman Selçuk İnan'ı da ilk 1-2 senesi hatrına hiç eleştirmeyelim ama Selçuk dünya yıldızı değil Sneijder gibi kariyeri de yok o da var :)

Tabii ki hala Sneijder asla Selçuk gibi seviye olarak dipleri görmedi,görmezde ama gerçek Sneijder kalibresinde asla değil şuanda bunu kabul etmek lazım

Gelecek sene ki planlamada Muslera hariç yüksek maaş alan hiç bir oyuncu takımda olmamalı çünkü hak etmiyor hiçbirisi
Daha mantıklı bir maaş tablosu üzerine doğru bir planlama yapılmalı ama tabii ki bu mal yönetimle olmamalı o iş

Ayrıca o dünya yıldızlarını çakma olayını taraftarların dünya yıldızı takıntısından dolayı kulüpleri kazıklamalarından bahsetmek istedim o geneldi Sneijder için demedim onu.
Zaten 28 yaşında geldi o kategoriye pek giremez.

Mesela RvP'yi ülke olarak dünya yıldızı fetişimiz sayesinde bi güzel çaktılar fenere

Yemişim dünya yıldızını RvP eskiden müthiş forvetti ama geçmişle yaşanmıyor

Ayrıca ben Sneijder'i seviyorum yahu nefret etmiyorum :D . Ama artık tadında bırakmalıyız bence

Son düzenleme:
Ben 2-3 senedir Selçuk gitsin diyorum son 1 senedir de Sneijder için gitsin diyorum

Ben çok uzun zamandır takımda ki çoğu oyuncuyu övmüyorum çoğu yetersiz

Bilmeden yorum yapma işte ben oyun için katkısı vermeyip gol atttı asist yaptı diye bir oyuncuya asla tav olmam

Podolski çok gol atıyorken bile sadece şutlarıyla yaşayan oyuncular bizimle olmaması gerekir diyordum burada

Şino sezonun büyük bölümünde hiç bir şey oynamıyordu çoğu kişi artık eleştirmeye başlamıştı, Akhisar,Alanya maçlarında falan iyi oynayınca hemen övülmeye başlandı :)

Akhisar maçları için 5 milyon euro alıyor herhalde sanırım :)

Sneijder'in nasıl bir oyuncu tiplemesi olduğunu biliyorum ama artık onu da yapamıyor şu haliyle

Sneijder seri paslarla oyunu hızlandıran,takımı oynatan bir maestro,tipik 10 numaralar gibi değil biliyorum bunları

Ama artık o Sneijder yok ben de o yüzden gitsin diyorum ona karşı özel bir nefretim yok.Neden olsun?

Sneijder'in en azından son 1 yılda ki performansı Sneijder adında bir dünya yıldızında değilde başka birinde olsa ve o oyuncu 5 milyon euro alsa tepkiler nasıl olurdu?

Kimi eleştireceğime ben karar veririm Sneijder,Muslera dahil eleştirilmeyecek hiç kimse yok

Babalarının hayrına oynamıyorlar, 5 milyon € bitik Sneijder'a para vermek Galatasaray menfaatine değil bana göre ve o yüzden eleştiriyorum bu durumu

Benim için isimlerin hiç bir önemi yok, bana göre geçmişte performansı iyi olan değil şuanki performansı iyi olan oyuncular olmalı

Selçuk'tan iğrenmiş biri olarak ortada ciddi bir iki yüzlülük olduğunu düşünüyorum
Geçmişle yaşayacaksak, o zaman Selçuk İnan'ı da ilk 1-2 senesi hatrına hiç eleştirmeyelim ama Selçuk dünya yıldızı değil Sneijder gibi kariyeri de yok o da var :)

Tabii ki hala Sneijder asla Selçuk gibi seviye olarak dipleri görmedi,görmezde ama gerçek Sneijder kalibresinde asla değil şuanda bunu kabul etmek lazım

Gelecek sene ki planlamada Muslera hariç yüksek maaş alan hiç bir oyuncu takımda olmamalı çünkü hak etmiyor hiçbirisi
Daha mantıklı bir maaş tablosu üzerine doğru bir planlama yapılmalı ama tabii ki bu mal yönetimle olmamalı o iş

Selçuk dediğin adam hiçbir maçta hiçbir şekilde etki etmiyor. "Ulan ne oynadı be Selçuk" dediğimiz bir tane maçı yok. Varsa hatırlat bilelim. O yüzden de insanların ikisini aynı kefeye koymasını bekleme. Selçuk artık katkı vermeyi bırak direk takıma zarar veriyor.

Sneijder'in gitmesini istemeniz konusuna bir şey demiyorum. Yeri doldurulacaksa her futbolcu gidebilir; ama Dursun'un bunu yapamayacağını hepimiz biliyoruz.

tapatalk

Geri
Üst Alt