Fiziksel ve mental olarak kötü durumda. Fiziğini toparlamazsa zihnini de toparlayamaz. Hiç beklenmeyecek pas hataları yapıyor. Emre Çolak'ı izler gibiyim.

Takımda topçu varda bir Sneijder kaldı. Maaşı yüksekte o gideceğine Sabri, Semih, Selçuk gitsin. Hem seneye avrupa kupası var Sneijder yeniden form tutacaktır. Gidecek de sanki yerine topçu gelecek. Burası Galatasaray beyler ne Talisca'sı alıcaklar 3 tane Cavanda sonra Sneijder diye ağlayacağız bütün sene.

Takımda topçu varda bir Sneijder kaldı. Maaşı yüksekte o gideceğine Sabri, Semih, Selçuk gitsin. Hem seneye avrupa kupası var Sneijder yeniden form tutacaktır. Gidecek de sanki yerine topçu gelecek. Burası Galatasaray beyler ne Talisca'sı alıcaklar 3 tane Cavanda sonra Sneijder diye ağlayacağız bütün sene.
Böyle giderse seneye Avrupa kupalarıda olmayacak yalnız

yerine genç dinamik bir oyuncu alalım sneijder de kadroda dursun gitmek istemiyorsa yedek olur en azından daha sonra da teknik ekibe dahil olabilir.

2013'teki ortamla 2017'i de bir kıyaslamak lazım. Sen oyuncuyu inandıracak hedef koyamazsan oyuncu da kendisini bırakır tabi. Ki bu sadece Sneijder özelinde değil.

Ama 5 milyon euro maliyet sneijder ozelinde ...

sneijder in varligi bir sorun degil , bu etkisizlikle 5 milyon maliyete katlanmamiz sorun .. selcuk un varligi sorun degil , o haliyle 3,5 milyon veriyor olmamiz sorun

Ama 5 milyon euro maliyet sneijder ozelinde ...

sneijder in varligi bir sorun degil , bu etkisizlikle 5 milyon maliyete katlanmamiz sorun .. selcuk un varligi sorun degil , o haliyle 3,5 milyon veriyor olmamiz sorun
Bunu anlamalarını beklemiyorsun herhalde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada bunu anlayamayacak bir zekada insan yok. Sorun bizim insanimizin "ben bu konuda hatali dusunmusum" deme erdemine sahip olmamasi . Bu da insanin kisiligi ,kalitesiyle ilgili bir durum

Bugun tudor ve sneijder konusunda kendi oz elestirisini yapamayan kisinin zekasi degil baska kisisel ozellikleri sorgulanir.

Ben isterdim ki , bugune kadar burada sneijder elestirilerine kufur kiyamet seviyesinde cevap verenlerden bir tanesi ilk atesi yakip "evet abi nedir yani hatali dusunmusum ,farkli dusunenler hakli ciktilar" diyebilmeli

ama yok .. bu anlama isi degil , bu gercegi kabullenirlerse sanki bir macta maglubiyet yasamis olacaklar , mantik bu

Hergün idman yapan birisi futbolcu olması şart değil her hangi birisi bu şekilde nasıl kilo almayı becerir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YA ALLAH YA WESLEY
dbbf85630793e9b76729e38af49a3dff.jpg

sneijderi sevip destek olanlari bu sekilde tahrik etmeye de gerek yok simdi yani

ama onlar da yigitlige bilmem ne surdurmeyelim tavrini birakip selcuka sabriye baltaya soylediklerinin 5 te 1 ini soylemekten yuksunmesinler bu adama

Ben daha Sneijderi eleştirmek için sarf ettiğin eforun ve zamanın 10 da birini Dursun'u eleştirmek için ettiğini bile görmedim şimdiye kadar. Ikisinin birbiriyle alakası yok direkt olarak ama Sneijderin ikinci kontratını yapan adam ta kendisi mesela.

Bu kadar skandala imza atmış bir başkanı bir futbolcunun 10 da biri kadar bile eleştirmiyorsan ben burada başka şeyler ararım.

Sneijder falan umrumda da değil Muslera hariç kim gidiyorsa gitsin takımdan ama iyi bir hazırlık dönemi ile yine kendine geleceğini düşünüyorum ben mesela Sneijder gibi bir adamın.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Daha iyi bir durumda olan Sneijder Yasin'in Volkan dan dönen sutunu 100% gol yapardi. Hatta orada topu kontrol edip düzeltip sag ayagi ile vurmak icin bile yeterince zamani vardi aslinda.

Mental olarak da cökmüs iyice. Fit olmayan bir Sneijder hic cekilmiyor, yazin bu takimi cok pis calistirmak lazim. Tudor dan tek bir beklentim var o da bu, analarindan dogduguna pisman etsin hepsini bizim topcular ancak bu dilden anlar.

Yani tudorla devam diyorsun?

Ben daha Sneijderi eleştirmek için sarf ettiğin eforun ve zamanın 10 da birini Dursun'u eleştirmek için ettiğini bile görmedim şimdiye kadar. Ikisinin birbiriyle alakası yok direkt olarak ama Sneijderin ikinci kontratını yapan adam ta kendisi mesela.

Bu kadar skandala imza atmış bir başkanı bir futbolcunun 10 da biri kadar bile eleştirmiyorsan ben burada başka şeyler ararım.

Sneijder falan umrumda da değil Muslera hariç kim gidiyorsa gitsin takımdan ama iyi bir hazırlık dönemi ile yine kendine geleceğini düşünüyorum ben mesela Sneijder gibi bir adamın.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son cümle hariç katılıyorum.Sneijder'in problemi hem fiziksel hem de mental bence.Geçen sene için de aynısı deniyordu değişen pek bir şey yok.Hiç başka yerlere bok atmaya gerek yok,biz Sneijder'i neden sevmiştik takımın en zor zamanında bile inisiyatif alıp takımı taşıdığı için.Hatırla 2014-2015'i,artık bitti dediğimiz anda çoğu zaman ipten almıştı bizi.Pes etmeyen,takımı da buna inandıran bir Sneijder vardı.Taraftar bir isyan görmek istiyor sahada en azından.Takım kötüyken ona ayak uyduran bir Sneijder'e ihtiyacımız yok.Şimdi boşuna demeyin o kadar adam varken Sneijder'e mi diğerleri de gitsin kimse bir şey demiyor.Onda zaten herkes hemfikir.Muslera hariç alayı defolsun gitsin.Ancak futbolcu kollamayı bırakalım artık.Sadece zarar veriyor bize bu.Bir şeye taktın mı takmaya gerek yok,hatalıyım/hatalıydım veya eskiden iyiydi ama şu an gitmesi gerek demek zor bir şey olmamalı.

Geri
Üst Alt