İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Hala toz konduramayan var yahu. Çöp işte
mg:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle giderse seneye Avrupa kupalarıda olmayacak yalnızTakımda topçu varda bir Sneijder kaldı. Maaşı yüksekte o gideceğine Sabri, Semih, Selçuk gitsin. Hem seneye avrupa kupası var Sneijder yeniden form tutacaktır. Gidecek de sanki yerine topçu gelecek. Burası Galatasaray beyler ne Talisca'sı alıcaklar 3 tane Cavanda sonra Sneijder diye ağlayacağız bütün sene.
+1907Ama 5 milyon euro maliyet sneijder ozelinde ...
sneijder in varligi bir sorun degil , bu etkisizlikle 5 milyon maliyete katlanmamiz sorun .. selcuk un varligi sorun degil , o haliyle 3,5 milyon veriyor olmamiz sorun
Bunu anlamalarını beklemiyorsun herhalde.Ama 5 milyon euro maliyet sneijder ozelinde ...
sneijder in varligi bir sorun degil , bu etkisizlikle 5 milyon maliyete katlanmamiz sorun .. selcuk un varligi sorun degil , o haliyle 3,5 milyon veriyor olmamiz sorun
Hergün idman yapan birisi futbolcu olması şart değil her hangi birisi bu şekilde nasıl kilo almayı becerir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YA ALLAH YA WESLEY
![]()
reyiz ben bile birakmaya basladim efsaneyi ..![]()
Hala toz konduramayan var yahu. Çöp iştemg:
Daha iyi bir durumda olan Sneijder Yasin'in Volkan dan dönen sutunu 100% gol yapardi. Hatta orada topu kontrol edip düzeltip sag ayagi ile vurmak icin bile yeterince zamani vardi aslinda.
Mental olarak da cökmüs iyice. Fit olmayan bir Sneijder hic cekilmiyor, yazin bu takimi cok pis calistirmak lazim. Tudor dan tek bir beklentim var o da bu, analarindan dogduguna pisman etsin hepsini bizim topcular ancak bu dilden anlar.
Ben daha Sneijderi eleştirmek için sarf ettiğin eforun ve zamanın 10 da birini Dursun'u eleştirmek için ettiğini bile görmedim şimdiye kadar. Ikisinin birbiriyle alakası yok direkt olarak ama Sneijderin ikinci kontratını yapan adam ta kendisi mesela.
Bu kadar skandala imza atmış bir başkanı bir futbolcunun 10 da biri kadar bile eleştirmiyorsan ben burada başka şeyler ararım.
Sneijder falan umrumda da değil Muslera hariç kim gidiyorsa gitsin takımdan ama iyi bir hazırlık dönemi ile yine kendine geleceğini düşünüyorum ben mesela Sneijder gibi bir adamın.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk