Yerine Coutinho, James Rodriguez falan gelecekse tamam ama Belhanda falan Sneijder'in dışkısı olamaz. Saçmalamanın alemi yok. Wesley de giderse bu takım orta sahayı geçemez. O zaman maestronuz Xelçuk'u alır bir tarafınıza monte edersiniz ölü seviciler.

Görende sneijder geriden top alıp ileri taşıyor filan zannediyor sanki millet maç seyretmiyor. 40 metre karede ayağına geleni ileri atmak takimi ileri taşımak değil taşınmışı bir taraflara yaymak olur ancak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuk sneijder den daha çok eleştiriliyor aslında forumda.. ancak onun fan club ı olmadığı için eleştirilerine karşılık verecek tartışma çıkaracak kitleler olmuyor buda sanki eleştirilmiyormuş gibi bir algı oluşturuyor sanırım başka bir açıklaması yok bu salakca eleştirilmiyor muabbetinin..

Ben sizi hiç anlamıyorum...Almanyada bir sezonda böyle istatistiği olan oyunculara tapıyorlar...birde gören takım komple çok iyi oyunculardan kurulu....eğer senin takındaki oyuncularının yüzde 95i vasatı geçmiyorsa bir oyuncu daha fazlasını veremez ve bu adam 20 golde ismi var... illa bizim futbol özürlü ülkedeki millet bekliyorki 15 gol atsın 25de asist yapsın...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Yerine Coutinho, James Rodriguez falan gelecekse tamam ama Belhanda falan Sneijder'in dışkısı olamaz. Saçmalamanın alemi yok. Wesley de giderse bu takım orta sahayı geçemez. O zaman maestronuz Xelçuk'u alır bir tarafınıza monte edersiniz ölü seviciler.

Böyle cahil taraftar görmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum iyice gerizekalı barzo doldu bir temizlik bence şart.

Hz. Sneijder (s.a.v)

:016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Etrafına takım kuruldu zahmet olmazsa fit bir şekilde başla sezona

Olta işe yaradı moronları tek tek konuya çekip, teker teker engelleme keyfi. : d

Son düzenleme:
Git de tarışmayak biz de artık yav. Şarap fabrikası mı kuruyorsun, nargile krallığı mı hedefliyorsun ne yaparsan yap doya doya. Beyefendi hala gelmedi demi kampa?

Geri
Üst Alt