Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Talisca´nin meselesi sadece gol atmasi mi, gözünü seveyim, adam at gibi. 22 lig macinda 13 golü var.
Talisca - Leistungsdaten 16/17 | Transfermarkt
Adam ilk yari ne IBB, ne Fenerbahce, ve Galatasaray ile sadece 45 dakika oynadi. Ve gol atmasa bile, o 45 dakikada macin dönmesini saglayan temel adamlardan bir tanesiydi.
En iyi istatistigi tutturan Burak´i top tutamiyor diye yollamadik mi ? Bunu en cok sen alkislamadin mi ? Top tutamayan bir 10 Numara´yi neden tutalim o vakit takimda ?
adama attığınız avuç avuç çamurları temizlemeye çalışıyoruz burda.
4cu yildizi taktigimizda sneijder'in yaninda dunya yildizlari mi vardi Ömer
Ulan maclari izlemezsek sneijder iyi bir sezon gecirdi soylemlerine inanacagiz
Adam kampa gobegi ile katildi, sezonun 30'uncu haftalarina dogru yavas yavas fit duruma geldi, peki bu duruma ne diyorsun?
bikac sneijder dusmaninin validesine her an kufredebilirim
sadece sneijder hakkında mı kötü yorum yapıldı veya sadece seneijder mi kötü oynadı bunun neresini anlamıyorsunuz geçen seneki oyuncuların çoğu hala takımdayken sneijderin gidişine tepkimiz. takımdan gönderilmesi gereken oyuncular sıralamasında muslera hariç en sonda gelir sneijderbiz başka takımların maçlarını mı izliyoruz renktaş? bu sezon neredeyse her maçın 90 dakikasını izledim.
sezon ortasında sneijderi seven çoğu arkadaş galatasarayın bekası ve mutlu ayrılmak için sezon sonu gitmesinden yanaydı.sezon sonuna yaklaştıkça bu kitle arttı ta ki dünya kupası elemeleri yaklaşana kadar.
harika oynadı da millet art niyetli karalama mı yaptı?
iyiyse iyi kötüyse kötü deriz. çoğu maçta bel bağladığımız adamın varlık gösterememesi durumunda eleştiri yapmamız bizi kabahatli mi kılar, taraftar mı?
özlediğimiz sneijderi oynasın , 40 yaşına kadar oynasın. gerisi laf-ü güzâf.
Adam yaz kampinda en fit adamlardan biriydi hazirlik maclarinda ne anlatiyorsun sen yahu. At yalani izi kalsin.
Sneijder oldukca fit - Spor Haberleri
Evet yaz kampında fitti adam sonra kendı getirdigi td kondisyonerle göbek yaptı tudor gelince agır tempoya dayanamayık isyan cıkardı
bikac sneijder dusmaninin validesine her an kufredebilirim
Öncelikle ben Sneijder'i sadece istatistik üzerinden değerlendirmiyorum ama siz ısrarla büyük maçlarda yok yalanı attığınız için koydum onları. Burak ile Sneijder'i ben aynı kategoride tartışmam bile. Burak'ı futbolcu olarak dikkate alıp konuşmaya değer dahi bulmam. O kadar kötü bir futbolcu nazarımda.
Gelelim Talisca'nın top tutmasına Sneijder'in top tutmamasına. Öncelikle Sneijder'in olmadığı her maçta veya erken çıktığı her maçta hücumda organize dahi olamadığımızı istatistiklerden bağımsız maçı izleyen herkes görebilir.
İkinci oalrak Talisca'nın neredeyse sıfır efor sarfettiği savunma yönünde Sneijder'in sol bekten top çıkardığı maçlar var. Takımın durumu yüzünden ve hocaların tercihi yüzünden önde top oynayamayan takımla maçı sürekli yarı sahada oynamaya çalışan takım arasındaki farkı görmek lazım burada oyuncuları kıyaslamak için.
İlk yarıdaki BJK derbisini açıp bakın. Sneijder birazcık kımıldayan takımda neler yapmış. Eğer istatistikten ayrı oyun içi katkıdan bahsediyorsak Sneijder herşeye rağmen bizim bitik takımda ne yaptığını bilen tek adamdır hücumda.
Sneijder ve Talisca'nın yerlerni değiştirip bir de öyle bakalım tabloya. Hatta Sneijder'i alıp Fener'e koyalım bakalım neler oluyor.
sadece sneijder hakkında mı kötü yorum yapıldı veya sadece seneijder mi kötü oynadı bunun neresini anlamıyorsunuz geçen seneki oyuncuların çoğu hala takımdayken sneijderin gidişine tepkimiz. takımdan gönderilmesi gereken oyuncular sıralamasında muslera hariç en sonda gelir sneijder
2011/2012´deki Kadiköy deplasmanina benziyor, tersini yasadik resmen. Takimda ciddi anlamda direnc eksikligi var, cünkü cok fazla direncsiz adam bulunuyor.