Dediklerin doğru da sen takımın dirençsiz olmasını normalde takımda en az direnç göstermesini beklediğin ve bunun için almadığın adamın üstüne niye yıkıyorsun? Sneijder yerine desen ki Podolski, Selçuk, De Jong, stoperler filan yeterince direnç koymadılar anlarım da Sneijder ne yapsın?

Direnc sahanin her yerinde koyulur. Bunun pozisyon ayrimi yok. Oynadigimiz lig cok fizik olarak güclü bir lig degil, buna ragmen fiziksel acidan siritiyoruz. Burak´da forvetti, ama adam direnc koymuyordu ortaya. Rahat cikiyordu rakipler yari sahalarindan, bu otomatikmen diger oyuncularin performansini düsürdü.

Sneijder, Podolski, Selcuk... Bunlar icinde gecerli bu durum. De Jong da 5 metre kare icinde oynuyor. Zaman zaman 10 numarayi saklamak, DM´de zayif adami saklamaktan daha bile zor. Van Gaal bu arguman ile, DM´ye koydu sneijderi. Mancini sola atti. Orta saha baski yiyor diye.
Olay bundan ibaret, iki üc adam kosmayinca, bir süre sonra tüm takim saliyor. Bruma´da fizik olarak en iyimiz olmasina ragmen saliyordu.

O yüzden takima yük olacak topcu istemiyorum. Eger bir oyuncu takima yük oluyorsa fizik anlamda, cok önemli özel meziyetleri olmasi gerekiyor, topun her alaninda. Sneijder´de top tutmak, dribbling, top tasimak, hiz, sprint atmak, savunma arkasi kosususu felan fistik yok.

Sadece sut ve pas yetersiz.

-----------------------------------------------

Podolski transferini en cok isteyenlerden bir tanesiydim, konum bile var. Ama bu hali ile oda yaramiyor takima. O yüzden gitmesine sevindim.

Hay Sneijder'inizi var ya sezon boyunca böyle ağlayıp oturacak mısınız Sneijder gitti diye ?

giphy.gif

Enes sneijderciydin elestırmeye basladın sonra baktım tekrar sneijderciydin sımdı yıne elestırıyon :d

Ben hiçbir zaman bazı arkadaşlar gibi çok koyu olmadım futbolcu desteklemek konusunda (Lincoln hariç)

Sadece Bruma-Sneijder-Poldi gibi adamların Dursun yönetiminde satılmasına karşıydım

Ama madem bir işe gidrdiler reziyona gidiliyor buna Sneijder-Selçuk-Semih gibi takımın asıl elemanları da eklensin benim derdim bu reis

Bruma'ya yapılan Sneijder'e de yapılıyor. Göndermek için her şey yapılıyor sonrada kendisi gitmek istedi deniyor.

wesley sneijder'in sözleşmesinde böyle bir madde vardı da (10 temmuzdan önce kampa katılmama) şimdiye kadar yönetim bunu neden açıklamadı da bu kadar kirliliğe neden oldu?

açıklamamasının iki nedeni olabilir. bir, geç geliyor, herkes 40 derecede antreman yaparken o yatıyor algısı oluşturmak, iki, satıldı dedikoduları çıkararak taraftarın nabzını ölçmek.

her ikisi de ahlaksızlıktan başka bir şey değil. ondan sonra da bak taraftar nasıl da sazan gibi atladı, her yalana kanmayın gibi triplerle yine taraftarı küçük düşürmeye çalışıyorsunuz.

her şeyi baştan adam gibi açıklayıp bütün yalanların önünü kesmiyorsan, bir hinlik düşündüğün tartışmasız hale gelir. ondan sonra, taraftar ağzınızın payını verince de "yalan haber" yalanına sığınıyorsunuz.

bir muhabir hadi yalan söylüyor. diyor ki "sneijder başkanı arayıp ayrılacağını söyledi" peki bu yalanı neden anında çürütmüyorsun. çünkü o yalanı sen söyletiyorsun. amacın da taraftarın tepkisini ölçmek. bana bunun aksini düşündürtecek bir done verin. tabi varsa...

http://gss.gs/2191130

gssözlükte böyle bir 10 temmuz madde geyigi var
dogru mu bu

Gidiyor gönlümün efendisi... :(

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

4.5 sene güzel anılar bıraktı; gerek juventus maçı gerek fenere çivilediği 2 tane arka arkaya roket kısaca her şey için teşekkür ediyorum. Ayrılıklar ne yazık ki üzücüdür ama veda etme zamanımız geldi iyi kalpli güzel insan umarım bundan sonra ki kariyerinde güzel olur, sen bizim için Hagi'den sonra gelen en iyi 10 numaraydın.

Bir gün futbolcu olarak değil de hoca olarak göreceğimizi umut ediyorum ne de olsa her sonun bir başlangıcı var

Wesley Sneijder geçen sezon Süper Ligte en çok gol pozisyonu yaratan (76) ve asist yapan (15) oyuncu çıkıyor, bizim beyin özürlü taraftar, tudor ve yönetim göndermek için can atıyor...

Yazıklar olsun lan, şu adamı gönderen futbol fukaraları gitsin kına yaksın.

Gelişine inanamamıştım, gidişine hele hiç inanmmak istemiyorum.

Wesley Sneijder geçen sezon Süper Ligte en çok gol pozisyonu yaratan (76) ve asist yapan (15) oyuncu çıkıyor, bizim beyin özürlü taraftar, tudor ve yönetim göndermek için can atıyor...

Yazıklar olsun lan, şu adamı gönderen futbol fukaraları gitsin kına yaksın.

'Ama kucuk maclarda yapti' diyenler olacaktir. Buyuk maclarda 'Al da at' asistleri bos kaleye yuvarlayaman andavallarin sucu degilmis gibi.

Bu adami yollamak nasil bir akil tutulmasidir aklim almiyor. Rezil herifler

Bu adam ka-la-cak okadar!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt