Alex bu ulkeye gelmis gecmis yetenek olarak ilk 10 da olan bir yabanci , takimina katkisi olarak ise ilk 3 te sayilabilir , vasifsiz fb seyircisinin en dogru hamlesi denebilecek sekilde heykeli dikilmis , nefreti olan aykutun bile ayrilis torenine katildigi bir efsane

sneijder ise doldurulmus , orjinal hali bombos , oynadigi ust duzey takimlarin ekmegini yemis , bu yolla overrated hale gelmis bir ibiza delikanlisi

sneijder 2 sene burada yatti , tonla para alip , her takiminda sorunluydu , alex in ise maca etki etmedigi 2 mac yoktur pespese

bu vitaminsizi yildiz diye 3 sene sozlesme ile baglayan ve klubun milyon eurolarini hic eden dursun baskana da selamlar bu vesile ile

Demokratik hakkımı kullanıyor ve bu mesajı eksileme kampanyası başlatıyorum, gazamız mübarek olsun.

Alex bu ülkeye 23 yaşında geldi. Sneijder kalitesinde adamı 23 yaşında Türkiye'ye getiremezsin. O yaşlarda Real'de falan oynar o adam. Mevzu sadece istatistikler ise fenerliler haklı o vakit; Alex denen herif Hagi'den bile büyük oyuncuydu. Doğru mu lan? Katılıyor musun buna? Büyük ihtimal katılıyorsundur.

Bir de bu saçmalıkları yazarken belli öyle bir kasılıyor ki zannedersin hayatın sırrını veriyor :D Mallık da sınır tanımamak bu olsa gerek. Takdir ediyorum.

İstatistik mini etek gibidir sözüne katılır mısın ?

Alex tek basina fb yi CL de real ve juvenin oldugu gruptan cikarsaydi, en kotu yilinda asist krali olsaydi fb onun heykelini kadikoy meydanina dikerdi.

Alex real madride arsenale juveye sadece ruyasinda gol atmistir.
Yeter ulan bi bitin artik.

Umarim Juve ve Real´li gruptan tek basina cikarandan kastin Drogba´dir. Sneijder o sampiyonlar ligi sezonunda evimizdeki Kopenhag maci disinda istisnasiz takimin her maci en kötü oyunculari arasindaydi. Bunun disinda bir Juve´ye karsi son saniye golü var... Ki benzer bir golü Umut´da atti... Yoksa iddiamiz bile olmayacakti. Ve Umut o sene Real´e karsi da atti iki tane. 26 da deplasman macinda ramosa kirmizi yedirtti. All in All Umut o sene sampiyonlar liginde, net olarak sneijderden faydali isler yapti adimiza o sene. Ama kimse Umut müthisti, bize neler kazandirdi, reale, juveye atti diye, adamin heykelini dikmek istemedi. Öldürdük adami burada, bir gömmedigimiz kaldi.

Juve maclarini bize kazandiran da net olarak Drogba´dir. Her iki maca da hem oyunsal, hemde gole katkilari ile damga vumustur.

Son düzenleme:
Bazı yorumları okuyunca spazm geçiriyorum.

?❤️

Tersi de dogru o zaman. Madem takim kotuyse niye problem sneijder??

Birak bu isleri.

Sneijderi GS lilar hep sevecek.

Takım kötü ve bu takımın tek doğru parçası Muslera. Ama nedense muslera dan çok bu sneijder denilen arkadaş övülüyor. 2014 deki şampiyonluğun mimarlarına : Muslera-Yasin-Sneijder deniyor. Oran verirsem. Muslera %75. Sneijder %20. %5 da yasindir. Muslera yerine elit başka bi kaleci olsa bile 4. yıldızı unuturduk ama sneijder yerine başka bir elit 10 numara olsa şampiyon olabilirdik çünkü o sene insan üstü oynamadı sneijder. Muslera ise gerçekten doğa üstü işler yaptı. O sene yürekten oynadı resmen. Ben sneijderi çok seviyorum ama kötüye kötü denince bizi düşman bellemenize gerek yok.

Tam tersi olmasin millet sana gülüp eglenmesin. Sen niye böyle cins bir adamsin yav.

Ben hic bir zaman kotu takimin sorumlusu sneijder demedim

onu oyle iddia edenlere sor

hic bir ekstrasi yok , bu kadar parayi ona verenler suclu dedim

28 yaşında, 2011'de ballon d'or adayı olmuş, 2010'da inter ile ŞL kupasını kaldırmış bir adamı kaç paraya transfer etmeyi düşünüyordun ? Son iki sezon aldığı para oranında katkı vermedi demek başka bu kadar parayı bu adama verip getirenler demek başka.

Bir kere mantik hatasi var , juventuslu real madridliyi vurguladikca zihinde sanki ikisini de alt etmisiz algisi olusuyor

madridden 10 tane yedik 2 macta

o donemde juventusa gol atildiginda umut a asistin asisti demeyenler gun geldiler sneijder i savunmak icin bu komik tamlamayi kullanir oldular

2010 daki seviyesini soyleyip duranlara da 2018 e girmekte oldugumuzu ve bu donem icin bu paralarin gereksizligini vurguladigimizi ekleyelim

Umarim Juve ve Real´li gruptan tek basina cikarandan kastin Drogba´dir. Sneijder o sampiyonlar ligi sezonunda evimizdeki Kopenhag maci disinda istisnasiz takimin her maci en kötü oyunculari arasindaydi. Bunun disinda bir Juve´ye karsi son saniye golü var... Ki benzer bir golü Umut´da atti... Yoksa iddiamiz bile olmayacakti. Ve Umut o sene Real´e karsi da atti iki tane. 26 da deplasman macinda ramosa kirmizi yedirtti. All in All Umut o sene sampiyonlar liginde, net olarak sneijderden faydali isler yapti adimiza o sene. Ama kimse Umut müthisti, bize neler kazandirdi, reale, juveye atti diye, adamin heykelini dikmek istemedi. Öldürdük adami burada, bir gömmedigimiz kaldi.

Juve maclarini bize kazandiran da net olarak Drogba´dir. Her iki maca da hem oyunsal, hemde gole katkilari ile damga vumustur.

O son saniye golu kaderi degistiriyorsa dunyanin her yerinde kredi o oyuncuya verilir bkz. Solksjaer ve kendi evinde kupayi mu ya veren bayern. Bkz bize gelmeden 6 ay evvel 88. Dk da gelen ortaya kafayi cakip maci uzatmaya goturen Didier Drogba.

Bir kere mantik hatasi var , juventuslu real madridliyi vurguladikca zihinde sanki ikisini de alt etmisiz algisi olusuyor

madridden 10 tane yedik 2 macta

o donemde juventusa gol atildiginda umut a asistin asisti demeyenler gun geldiler sneijder i savunmak icin bu komik tamlamayi kullanir oldular

2010 daki seviyesini soyleyip duranlara da 2018 e girmekte oldugumuzu ve bu donem icin bu paralarin gereksizligini vurguladigimizi ekleyelim

Biliyormusun Sneijdere bok atmak icin ayni fenerliler gibi hareket ediyorsun.

Alex senin kahramanin olabilir. Ama gercek Alexin bu takimlara ruyasinda gol atabildigidir.

Juventus maçında Sneijder ve Drogba'dan çok Mancini etkisi vardı bence.

Ucuz diye Mustafa Durak'i alalim diyen adamdan Sneijder'in az paraya Türkiye ye gelmeyecegini anlamasini beklememek gerek.

Ha Sneijder'in kontratini uzatirken ayni kondisyonlar ile ayni parayi veren Dursun baskanina hic laf etmez ettirmez tabi. Sneijder'i konustugunun 20 de biri kadar Dursunu konusmadin su forumda. Iste bu yüzden de kimse zerre kadar samimiyetine inanmiyor ve herkes sana sariyor.

Sirf bu olsa iyi, bir de insanlarin akli ile dalga gecercesine sacmaliyorsun ki öyle böyle degil.

Alex bu ulkeye gelmis gecmis yetenek olarak ilk 10 da olan bir yabanci , takimina katkisi olarak ise ilk 3 te sayilabilir , vasifsiz fb seyircisinin en dogru hamlesi denebilecek sekilde heykeli dikilmis , nefreti olan aykutun bile ayrilis torenine katildigi bir efsane

sneijder ise doldurulmus , orjinal hali bombos , oynadigi ust duzey takimlarin ekmegini yemis , bu yolla overrated hale gelmis bir ibiza delikanlisi

sneijder 2 sene burada yatti , tonla para alip , her takiminda sorunluydu , alex in ise maca etki etmedigi 2 mac yoktur pespese

bu vitaminsizi yildiz diye 3 sene sozlesme ile baglayan ve klubun milyon eurolarini hic eden dursun baskana da selamlar bu vesile ile

Türkiye'deki istatistiklere göre değerlendireceksek Burak Yılmaz van Persie'den çok daha büyük futbolcudur demenizi bekliyoruz.

“A number 10 for me is an eight-and-a-half when the team loses the ball, and the number 10 is a nine-and-a-half when the team has the ball.

“Who is my perfect number 10? Wesley Sneijder and Deco. Because they could defend, get in the box and finish goals? Yes.”

Jose Mourinho...

Hiçbir zaman değildiden kastım bizde oynadığı dönemler. Bunu yaparken Sneijder'i Türkiye'ye getiremezdin zaten..

Sneijder in efsane olmadığı ve olamayacağıda buradaki tartışmadan anlaşılmıştır. Kimse HAGİ ve METİN OKTAY ile ilgili böyle bir tartışmaya girmez. HAGİ hata yapsa bile üstü kapatılır kredisi sonsuzdur. 2011-2016 arasında bana göre tek efsane sayılabilecek futbolcuda MUSLERA dır. Başka hatırlamıyorum. Drogba desek çok kısa süre oynadı. Sneijder selçuk burak son dönemleri kötü. Ujfada malesef kısa dönem oynadı. ELMANDER e haksızlık olur. ELMANDER-MUSLERA diyelim ona. Melo da gidişi olay oldu yoksa onuda katardım. Aklıma gelen başka yok malesef. Unuttuğum varsada affola.

Ucuz diye Mustafa Durak'i alalim diyen adamdan Sneijder'in az paraya Türkiye ye gelmeyecegini anlamasini beklememek gerek.

Ha Sneijder'in kontratini uzatirken ayni kondisyonlar ile ayni parayi veren Dursun baskanina hic laf etmez ettirmez tabi. Sneijder'i konustugunun 20 de biri kadar Dursunu konusmadin su forumda. Iste bu yüzden de kimse zerre kadar samimiyetine inanmiyor ve herkes sana sariyor.

Sirf bu olsa iyi, bir de insanlarin akli ile dalga gecercesine sacmaliyorsun ki öyle böyle degil.

La beyin yerine yarisi isirilmis findik tanesi mi var sende

kac mesajdir suc sneijder da degil ona bu parayi verenlerde yaziyorum oku once oku

ilk emir , oku

Juventus maçında Sneijder ve Drogba'dan çok Mancini etkisi vardı bence.

Katilmiyorum buna sayin Arslaner. Genel anlamda Juventus zaten bize ters gelen bir takim degil. Mancini´de ilk mactan önce, neredeyse hic takim ile calismiti.
Iki macta da takim iyi mücadele etti. Takim olarak. Zaten bu iyi mücadele eden bir ekipti o dönemler. Farki yaratan tamamen Drogba´nin bireyselligi. Sneijder zaten sahada yok. Ama Drogba yipratti mac boyunca hep rakibi. Ilk golü, rakibi hataya zorlayarak atti. Ikinci golü Umut´a kafa ile indirirek attirdi. Ve ikinci macta yine, bireysel anlamda top ile birseyler yapan yine tek oydu. Hatta bir pozisyonda yine gögsü ile yumusatip, gol pozisyonuna girdi. dönen top burakin ayagindan kacti. Ve yine sneijdere topu indiren o...

Ve öezllik ile kafasi ile yaptigi paslari, baska hic bir oyuncumuz yapamazdi. Kafasi ile assist veriyordu adam.

Son düzenleme:
O son saniye golu kaderi degistiriyorsa dunyanin her yerinde kredi o oyuncuya verilir bkz. Solksjaer ve kendi evinde kupayi mu ya veren bayern. Bkz bize gelmeden 6 ay evvel 88. Dk da gelen ortaya kafayi cakip maci uzatmaya goturen Didier Drogba.

O vakit o golü de sonradan oyuna girip aydin yilmaz atsaydi, yanmistik desene ?

Kaderi degistiren iki gol var zaten o serüvende. Birini sneijder, digerini Umut atti.

Türkiye'deki istatistiklere göre değerlendireceksek Burak Yılmaz van Persie'den çok daha büyük futbolcudur demenizi bekliyoruz.

Hiçbir zaman değildiden kastım bizde oynadığı dönemler. Bunu yaparken Sneijder'i Türkiye'ye getiremezdin zaten..

Burak yılmaz TR de RVP den daha başarılıdır. Daha iyi değildir. TR de yapılan işlere bakarsak BURAK tabiki daha iyi. Zaten kimse ALEX SNEJDER den daha iyi futbolcu yada daha kariyerli demiyor. Türkiye için daha büyük bir efsane. Adam kovulmasına rağmen. Gittiği günün akşamı. FB-GS-BJK-TS taraftarları hepberaber adamın evinin önüne falan gittiler. Daha dün oldu bunlar eski değil unutmayalım. Sneijderdde kovuldu Alexte ama Alexin yollanışı ortada taraftar tarafıdan.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt