2015/2016 sezonunun basindan beri , chedjou , semih , sabri , selcuk , sneijder nefretimi kusmaya basladim . Bu konuda katiyen kendime laf soyletmem .
Bana net alintilarla gelin bu iddialari ispatlamak icin , boyleydi soyleydi diye olmaz bu isler, bak bunu yazdin diye gelin mesajlarimi bularak
selcuk konusunda hele asla kabul etmem
Kusura bakma ama senin samimiyetine zerre inanmiyorum.
Sana son dönemlerde ilimli yaklasiyorum orasi ayri.
Selcuk konusunda örnek mi istiyorsun.
Senin cezan kalktiktan sonra uzunca bir süre yazmadin, forumdaydin cünkü like verdigin mesajlar vardi.
Ne zaman Sneijder gitti foruma damladin ve Sneijder konusunda yazmaya basladin.
O dönem Selcuk konusunda hic bisey bile yazmiyordun, ne zaman ki tepki aldin yazmaya basladin.
Yine yaptigin verim karsilastirmalari, daha gecen Alex konusunda söylediklerinin dogru olmadigini, iki oyuncununda kazandirdiklarinin ayni oldugunu, Avrupa nedeni ile Sneijderin bir adim önde oldugunu ve Alexin bunlari üstelik 9 sezonda basarabildigini Analiz olarak buraya koydum.
Gec bu isleri Sinan, ne zaman neleri yaptigin ve ne icin yaptigin ortada.
Yahu sen Sneijder parasini birakip gitmesine ragmen o konu üzerinden bile o adama sallayan, simdi ise evet itiraf ediyorum saglam girdi diyen birisin.
Bu yüzden sende bu samimiyet konusunda agzin ile kus tutsan yinede senin samimiyetine inanmayacagim, cünkü bu U dönüslerini rahatlikla yapan birisin.
Keyfine bak, konulardan, gerceklerden uzak yorumlar yapmaya devam et.
Artik sana sinirlenmiyorum bile, ona göre ilimli anlayacagin dilden cevap veriyorum ve bu durum hosumada gidiyor cünkü sen iddia ettigin gibi bazi seyleri takmamazlik etmiyorsun, sinirlendigin bile oldu

ley: