Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Katilmiyorum, bir cok kez bir dediginin tam tersini yazdigina sahit oldum.Gerçekten enteresansın ne diyeyim.Ama dürüst bir adamsın tak söylüyorsun o yanını takdir ediyorum.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katilmiyorum, bir cok kez bir dediginin tam tersini yazdigina sahit oldum.Gerçekten enteresansın ne diyeyim.Ama dürüst bir adamsın tak söylüyorsun o yanını takdir ediyorum.![]()
Katilmiyorum, bir cok kez bir dediginin tam tersini yazdigina sahit oldum.
Oturup mesajlarina göz atmam lazim ama bunu yapan birisi.Ben şahit olmadım,misal ne dedi?
Ben bunu derken kabullenmiyordu Kartalişka ama artık kendisi itiraf etmiş nefret ettiğini. 4,5 Milyon çok ağır girdi.
sent via GSC
Bana ne Talisca dan. Adam kendi oyuncusundan nefret edip elin deli çingenesi ilahlaştırıyor. Ayrıca Talisca abarttığınız kadar iyi bir oyuncu değil.Şu anda Talisca'nın Sneijder'den daha iyi performans gösterdiğini niye kabul etmiyorsun?
Ben bunu derken kabullenmiyordu Kartalişka ama artık kendisi itiraf etmiş nefret ettiğini. 4,5 Milyon çok ağır girdi.
sent via GSC
Çok da şeyimde beni sevip sevmemen yani.Seni pek sevmem . Seveni de sevmem. Gel gelelim dogru yazdiginda da dogru derim
birakip gittigi para bana saglam girdi , bu itirafta bulunmak boynumun borcudur , zira ustune kuluckaya yatar alir sakir sakir diye dusunuyordum bilirsin , yazmistim da defalarca
Oturup mesajlarina göz atmam lazim ama bunu yapan birisi.
Bunu bir cok kez o anda yüzünede vurdum.
Sirf gecenlerde Alex konusunda yine dogru olmayan iddialarda bulunuyordu, üsenmedim oturdum Analiz yaptim ve söylediklerinin dogru olmadigini gösterdim.
Ben daha Analizi yapmadan önce biliyordum söylediklerinin dogru olmadigini ama kendisi cok kivrak biri oldugu icin Analiz ile yüzüne vurmak gerekiyordu.
Yine mesela mesajinda yazdigi böyle nefret ettigim bir kac kisi var diyor ya, bahsettigi kisilerden biri Selcuk.
O konuda bile samimiyetsiz, ne zaman Secluk konusunda neden tek kelam edemiyorsun diye tepki yedi o zaman konusmaya basladi.
Çok da şeyimde beni sevip sevmemen yani.
Nihayet nefret ettiğini söyleyebilmişsin. Samimiyetsizsin derken bunu kast ediyordum mesela. Cümle alem biliyordu adamdan nefret ettiğini ama sen hiç kabullenmedin.
sent via GSC
Kusura bakma ama senin samimiyetine zerre inanmiyorum.2015/2016 sezonunun basindan beri , chedjou , semih , sabri , selcuk , sneijder nefretimi kusmaya basladim . Bu konuda katiyen kendime laf soyletmem .
Bana net alintilarla gelin bu iddialari ispatlamak icin , boyleydi soyleydi diye olmaz bu isler, bak bunu yazdin diye gelin mesajlarimi bularak
selcuk konusunda hele asla kabul etmem
Su icraat konusunda gecenlerde bu isi Alex ile yapiyordun orada aldigin cevap yetmedi galiba, hala daha takimina zar zor bir sampiyonluk kazandirmis adamin veriminden bahsediyorsun.Neden etmeyim . Elbette ediyordum hep , Gs nin parasini zerre haketmeden hic edip yasayan oyuncularin hepsine bu lafim , ortaya konan bir icraat yok , karistirma hizipcilik zirve , sevecek miydim bir de
Bana ne Talisca dan. Adam kendi oyuncusundan nefret edip elin deli çingenesi ilahlaştırıyor. Ayrıca Talisca abarttığınız kadar iyi bir oyuncu değil.
Olay Talisca değil ki zaten benim için. Anlamadın mı bunu.
sent via GSC
Sinan dışında Talisca'yı beğenenlere de kızıyorsun ama.