Ben bunu derken kabullenmiyordu Kartalişka ama artık kendisi itiraf etmiş nefret ettiğini. 4,5 Milyon çok ağır girdi.

sent via GSC

Ben şahit olmadım,misal ne dedi?
Oturup mesajlarina göz atmam lazim ama bunu yapan birisi.
Bunu bir cok kez o anda yüzünede vurdum.
Sirf gecenlerde Alex konusunda yine dogru olmayan iddialarda bulunuyordu, üsenmedim oturdum Analiz yaptim ve söylediklerinin dogru olmadigini gösterdim.
Ben daha Analizi yapmadan önce biliyordum söylediklerinin dogru olmadigini ama kendisi cok kivrak biri oldugu icin Analiz ile yüzüne vurmak gerekiyordu.
Yine mesela mesajinda yazdigi böyle nefret ettigim bir kac kisi var diyor ya, bahsettigi kisilerden biri Selcuk.
O konuda bile samimiyetsiz, ne zaman Secluk konusunda neden tek kelam edemiyorsun diye tepki yedi o zaman konusmaya basladi.

Son düzenleme:
Şu anda Talisca'nın Sneijder'den daha iyi performans gösterdiğini niye kabul etmiyorsun?
Bana ne Talisca dan. Adam kendi oyuncusundan nefret edip elin deli çingenesi ilahlaştırıyor. Ayrıca Talisca abarttığınız kadar iyi bir oyuncu değil.

Olay Talisca değil ki zaten benim için. Anlamadın mı bunu.

sent via GSC

Talisca Sneijder kiyasi zaten gereksiz. Ikisi farkli tipte oyuncular, Talisca´nin muhtemelen sorunlari olmus olmasi lazim ki, birden gözden düsmüs. Talisca 1.91 boyunda bir hücum orta sahasi, teknigi ,hizi buna göre iyi, bu bile kendisini özel kiliyor. En önemlisi de 23 yasinda, bizim icin ise ekstrasi bu adamin sadece kiralik olarak besiktasda olmasi. Sneijder ise pili bitmis bir oyuncu. Hollanda´da formasini kaptirdigi adamlarda vasat topcular. yetenek anlamda taliscanin 1-2 tik alti.

Büyük futbolculugu 2010´da, iyi futbolculugu, Türkiye standartlarina yildizligi 2014´de kaldi.

Son düzenleme:
Ben bunu derken kabullenmiyordu Kartalişka ama artık kendisi itiraf etmiş nefret ettiğini. 4,5 Milyon çok ağır girdi.

sent via GSC

Seni pek sevmem . Seveni de sevmem. Gel gelelim dogru yazdiginda da dogru derim

birakip gittigi para bana saglam girdi , bu itirafta bulunmak boynumun borcudur , zira ustune kuluckaya yatar alir sakir sakir diye dusunuyordum bilirsin , yazmistim da defalarca

Sarper su yazdigi son mesaj güzel bir örnek, Sneijderin parasini birakip gitmesinin buna saglam girmesi.
Daha bir kac hafta önce bunlarin tersini yaziyordu, parasini birakip gitmesi üzerinden bile Sneijdere salliyordu.
Konuda geriye dogru gidersen mesajlari duruyor.

Taliscada "efsane" ya da "buyuk" olacak ozellikler yok . Ama sneijder den kat be kat verim verdigi , aldigi paranin azligi ortada , kiralik ve bu yuzden risksiz

elbette karsilastirilamaz . Talisca saygiyi hakediyor

Seni pek sevmem . Seveni de sevmem. Gel gelelim dogru yazdiginda da dogru derim

birakip gittigi para bana saglam girdi , bu itirafta bulunmak boynumun borcudur , zira ustune kuluckaya yatar alir sakir sakir diye dusunuyordum bilirsin , yazmistim da defalarca
Çok da şeyimde beni sevip sevmemen yani.

Nihayet nefret ettiğini söyleyebilmişsin. Samimiyetsizsin derken bunu kast ediyordum mesela. Cümle alem biliyordu adamdan nefret ettiğini ama sen hiç kabullenmedin.

sent via GSC

Sarper, yine bu mesajida güzel bir örnek, Taliscayi kendisi ilahlastiriyordu.
Yine yaptigi verim degerlendirmesi, oyuncularin kazandirdiklari ortada.

Oturup mesajlarina göz atmam lazim ama bunu yapan birisi.
Bunu bir cok kez o anda yüzünede vurdum.
Sirf gecenlerde Alex konusunda yine dogru olmayan iddialarda bulunuyordu, üsenmedim oturdum Analiz yaptim ve söylediklerinin dogru olmadigini gösterdim.
Ben daha Analizi yapmadan önce biliyordum söylediklerinin dogru olmadigini ama kendisi cok kivrak biri oldugu icin Analiz ile yüzüne vurmak gerekiyordu.
Yine mesela mesajinda yazdigi böyle nefret ettigim bir kac kisi var diyor ya, bahsettigi kisilerden biri Selcuk.
O konuda bile samimiyetsiz, ne zaman Secluk konusunda neden tek kelam edemiyorsun diye tepki yedi o zaman konusmaya basladi.

2015/2016 sezonunun basindan beri , chedjou , semih , sabri , selcuk , sneijder nefretimi kusmaya basladim . Bu konuda katiyen kendime laf soyletmem .

Bana net alintilarla gelin bu iddialari ispatlamak icin , boyleydi soyleydi diye olmaz bu isler, bak bunu yazdin diye gelin mesajlarimi bularak

selcuk konusunda hele asla kabul etmem

Çok da şeyimde beni sevip sevmemen yani.

Nihayet nefret ettiğini söyleyebilmişsin. Samimiyetsizsin derken bunu kast ediyordum mesela. Cümle alem biliyordu adamdan nefret ettiğini ama sen hiç kabullenmedin.

sent via GSC

Neden etmeyim . Elbette ediyordum hep , Gs nin parasini zerre haketmeden hic edip yasayan oyuncularin hepsine bu lafim , ortaya konan bir icraat yok , karistirma hizipcilik zirve , sevecek miydim bir de

2015/2016 sezonunun basindan beri , chedjou , semih , sabri , selcuk , sneijder nefretimi kusmaya basladim . Bu konuda katiyen kendime laf soyletmem .

Bana net alintilarla gelin bu iddialari ispatlamak icin , boyleydi soyleydi diye olmaz bu isler, bak bunu yazdin diye gelin mesajlarimi bularak

selcuk konusunda hele asla kabul etmem
Kusura bakma ama senin samimiyetine zerre inanmiyorum.
Sana son dönemlerde ilimli yaklasiyorum orasi ayri.
Selcuk konusunda örnek mi istiyorsun.
Senin cezan kalktiktan sonra uzunca bir süre yazmadin, forumdaydin cünkü like verdigin mesajlar vardi.
Ne zaman Sneijder gitti foruma damladin ve Sneijder konusunda yazmaya basladin.
O dönem Selcuk konusunda hic bisey bile yazmiyordun, ne zaman ki tepki aldin yazmaya basladin.
Yine yaptigin verim karsilastirmalari, daha gecen Alex konusunda söylediklerinin dogru olmadigini, iki oyuncununda kazandirdiklarinin ayni oldugunu, Avrupa nedeni ile Sneijderin bir adim önde oldugunu ve Alexin bunlari üstelik 9 sezonda basarabildigini Analiz olarak buraya koydum.
Gec bu isleri Sinan, ne zaman neleri yaptigin ve ne icin yaptigin ortada.
Yahu sen Sneijder parasini birakip gitmesine ragmen o konu üzerinden bile o adama sallayan, simdi ise evet itiraf ediyorum saglam girdi diyen birisin.
Bu yüzden sende bu samimiyet konusunda agzin ile kus tutsan yinede senin samimiyetine inanmayacagim, cünkü bu U dönüslerini rahatlikla yapan birisin.
Keyfine bak, konulardan, gerceklerden uzak yorumlar yapmaya devam et.
Artik sana sinirlenmiyorum bile, ona göre ilimli anlayacagin dilden cevap veriyorum ve bu durum hosumada gidiyor cünkü sen iddia ettigin gibi bazi seyleri takmamazlik etmiyorsun, sinirlendigin bile oldu :oley:

Son düzenleme:
Neden etmeyim . Elbette ediyordum hep , Gs nin parasini zerre haketmeden hic edip yasayan oyuncularin hepsine bu lafim , ortaya konan bir icraat yok , karistirma hizipcilik zirve , sevecek miydim bir de
Su icraat konusunda gecenlerde bu isi Alex ile yapiyordun orada aldigin cevap yetmedi galiba, hala daha takimina zar zor bir sampiyonluk kazandirmis adamin veriminden bahsediyorsun.

Son düzenleme:
Bana ne Talisca dan. Adam kendi oyuncusundan nefret edip elin deli çingenesi ilahlaştırıyor. Ayrıca Talisca abarttığınız kadar iyi bir oyuncu değil.

Olay Talisca değil ki zaten benim için. Anlamadın mı bunu.

sent via GSC

Sinan dışında Talisca'yı beğenenlere de kızıyorsun ama.

Aldığın milyonlar helal hoş olsun Altın Portakal.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan dışında Talisca'yı beğenenlere de kızıyorsun ama.

Ben artik bu talisca konusunda tavrimi belirledim

talisca tartisilamaz , bugunku futbolcu havuzumuzda taliscanin tartisma zeminine oturtulmasi dahi haksizliktir

talisca benim gozumde referans duzeyi olarak kabul edilmelidir

yani talisca 10 sa belhanda 7 guilano 6 veya 8 gibi

bazen bjk lilerin oldugu ortamda da talisca icin "ama.." li cumleler duyuyorum , dayanamayip mudahale ediyorum

hadsizler taliscayi elestiriyorlar , hadi baska takimlilari anlarim da bir bjk linin talisca icin evvel emirde bir negatif kelime sarfetmesi dusunulememeli bile

adam oyle bir noktada cunku . Bugun al fb ye Gs ye ts veya basaksehire koy iddia oranlari amuda kalkar

Geri
Üst Alt