#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir saniye, bu karsilastirma cok yanlis.
Melo cirkef bir oyuncuydu, evet soyunma odasinda takim arkadasinida dövdü ama Melo takim icin herzaman herseyini ortaya koyuyordu.
Laubali olmak bir karakter özelligidir kabul ama takim icin oynamasi gereken, bunun ile övünülen bir oyuncuda olmamasi gereken bir karakterdir.
Cünkü tekrar altini ciziyorum, bu huyu sebebi ile takimin mücadele ederek ortaya cikardigi hücum aksiyonlarini bitiriyor.

Takimda Sneijder'da dahil oyuncular Melo'dan nefret ediyordu taraftara oynadigi icin

Nasil ki bu melo'nun takim oyuncusu oldugunu degistirmiyor aynisi belhanda icin de gecerli

Takimda Sneijder'da dahil oyuncular Melo'dan nefret ediyordu taraftara oynadigi icin

Nasil ki bu melo'nun takim oyuncusu oldugunu degistirmiyor aynisi belhanda icin de gecerli
Elma ile Armutu karistiriyorsun, bir tarafta Melonun sevmedikleri bir hareketi, özelligi, öbür tarafta Melonun takimi ve mac icinde arkadaslarini hic bir zaman mücadele konusunda yalniz birakmamasi.
Ben sana acik acik sordum, ben olsam, mücadele ederek kazandigimiz toplari takimda bir oyuncu laubali oldugu icin kaybetse bir noktadan sonra tepki koyarim.

Arda sana acik acik soruyorum, takimda oynuyorsun, diyelim sen Ndiayesin.
Mücadele ediyorsun takimla birlikte, topu kazaniyorsun ve Belhandaya aktariyorsun.
belhanda topu laubali hareketleri sebebi ile kaybediyor, atagi bitiriyor.
Sen bir noktadan sonra buna tepki göstermezmisin?

Antalya maci disinda fazla top kaybi yapmadi basit oynadigi icin

Elestirildigi nokta basit oynamasi zaten

Bu adam Montpellierdeki saf yeteneğine ve pırıltısına biraz mental güç ve konsantrasyonu eklese zaten 27 yaşında bu lige bu maliyete bile düşmezdi,zaten eleştirilen kısımda o daha çok ama bu zaafı minimuma indirip takımda daha fazla hücum alternatifi yaratırsak bu adamın önünde duramazlar

Antalya maci disinda fazla top kaybi yapmadi basit oynadigi icin

Elestirildigi nokta basit oynamasi zaten
Diger maclardada yaptigi top kayiplari az degildi.
Özellikle Osmanli maci, sirf macin özetinde bile kac tane top kaybi var.
Bu adama ben su anda keskin bir elestiri yapamiyorum, bekliyorum cünkü daha erken ama takim tam rayina oturduktan sonra böyle devam ederse ne yazik ki yanlis transfer olmus olacak.

Elma ile Armutu karistiriyorsun, bir tarafta Melonun sevmedikleri bir hareketi, özelligi, öbür tarafta Melonun takimi ve mac icinde arkadaslarini hic bir zaman mücadele konusunda yalniz birakmamasi.
Ben sana acik acik sordum, ben olsam, mücadele ederek kazandigimiz toplari takimda bir oyuncu laubali oldugu icin kaybetse bir noktadan sonra tepki koyarim.

Iyi de mücadele konusunda belhanda'nin bir eksigi yok.

En az ndiaye kadar adam kovalayan,pres yapan bir oyuncu

Ndiaye de en az belhanda kadar pas hatasi yapan bir oyuncu cünkü set oyunu yok,direk oyun var.

Iyi de mücadele konusunda belhanda'nin bir eksigi yok.

En az ndiaye kadar adam kovalayan,pres yapan bir oyuncu

Ndiaye de en az belhanda kadar pas hatasi yapan bir oyuncu cünkü set oyunu yok,direk oyun var.
Iste ama aradaki fark o top kayiplarinin yarisindan fazlasini ciddiyetsiz oldugu icin yapiyor.
Ndiaye´de ben su ana kadar böyle bisey görmedim.
Takim icin adam savasir, top kaybida yapar, pas hatasida ama ciddiyetsizlik yüzünden yapamazsin.

Aynen algı bu adamın gömüldüğü yönünde ama diyorum çok yetenekli bir adam buna lafım yok. Sivas maçında attığı ince çalım bile bunu söylemeye yeter ama takımı ateşlemesi lazım bu adamın zaten alıp iki ince iş yapsa pozisyona gireceğiz.

Biz yıllarca böyle adamlar aldık yetenekliydi hepsi ama süreklilikleri yoktu hiç biri de bizi şampiyon yapamadı.

Hayvan gibi para alıyor deli gibi bonservis verdik, Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyor en iyi takımında oynuyor o ülkenin, müthiş bir taraftar kitlesine sahip hayır ne yapalım daha bu adam oynasın diye.

Eğer oluru buysa da 10 milyon euronun en az yarısı çöpe gitmiş demektir.

Yetenekli olabilir eyvallah(açıkçası Mehmet Güven gibi adamlara 2 bacak arası atma, üstünden aşırma gibi görselliklerin pek önemi yok bana göre) ama o yetenekleri Harlem takımındaymışçasına değil de skora yönelik kullanması gerekir. Dediğin gibi böyle oynayacaksa para çöpe gitti demektir. Çünkü şu anda Batalla'dan bir artısı yok.

Kimse yanlış anlamasın kıyas yapmıyorum, Hagi'nin Monaco'ya attığı golü de beklemiyorum kendisinden. Sadece kendime göre yetenek ve yararlı 10 numara tanımıma göre bence gerçek yetenek şu paslardır. Skora böyle etki ederse gelir özür de dilerim ama hiç o ışığı vermiyor.

YouTube

YouTube

Iste ama aradaki fark o top kayiplarinin yarisindan fazlasini ciddiyetsiz oldugu icin yapiyor.
Ndiaye´de ben su ana kadar böyle bisey görmedim.
Takim icin adam savasir, top kaybida yapar, pas hatasida ama ciddiyetsizlik yüzünden yapamazsin.

Istatistikler ortada arastirabilirsin google kullanmasini biliyorsan

Oynadigimiz 4 macta belhanda ile ndiaye'nin yaptiklari top kaybi arasinda büyük bir fark yok

Sonuc olarak laubali veya kötü karakterli bir oyuncu olmak takim adina birsey yapmamak Anlamina gelmez

Bunun en iyi örnegi Felipe melo

Istatistikler ortada arastirabilirsin google kullanmasini biliyorsan

Oynadigimiz 4 macta belhanda ile ndiaye'nin yaptiklari top kaybi arasinda büyük bir fark yok

Sonuc olarak laubali veya kötü karakterli bir oyuncu olmak takim adina birsey yapmamak Anlamina gelmez

Bunun en iyi örnegi Felipe melo
Melonun karakteri ile kiyaslanamaz.
Onun karakterinde kötü olan noktalar hic bir zaman sahada oynadigi anlara yansimadi, aksine takim icin ekstra katkiydi.
Yine Ndiaye konusuna aciklik getirdim, onunda cok pas hatasi var bu dogru ama bu hatalara sebebp olan ayrinti baska.

Yetenekli olabilir eyvallah(açıkçası Mehmet Güven gibi adamlara 2 bacak arası atma, üstünden aşırma gibi görselliklerin pek önemi yok bana göre) ama o yetenekleri Harlem takımındaymışçasına değil de skora yönelik kullanması gerekir. Dediğin gibi böyle oynayacaksa para çöpe gitti demektir. Çünkü şu anda Batalla'dan bir artısı yok.

Kimse yanlış anlamasın kıyas yapmıyorum, Hagi'nin Monaco'ya attığı golü de beklemiyorum kendisinden. Sadece kendime göre yetenek ve yararlı 10 numara tanımıma göre bence gerçek yetenek şu paslardır. Skora böyle etki ederse gelir özür de dilerim ama hiç o ışığı vermiyor.

YouTube

YouTube
8 numara ise bence onu da karşılamıyor ancak bu adamı defansif katkı yapsın arada da lütfedip pozisyon hazıelasın diye almadık bence. Hele de beklerimiz ofansif anlamda çok da yeterli değilken.

Neyse Fegho takıma girdikten sonra performansını arttırmasını ummak dışında yapılacak bir şey yok.

Yine de şu anki görüntü Giulano nasıl Fenere girdiyse bu da bize girecek gibi. Sosa ise ikisinden de çok katkı verecek gibi.

Umarım yanılırız.

hayvan gibi kosan basan takimda siritan birisinden hayir gelmez
önce bunu anlayin beyler
hadi takim kötü olsa neyse ne dersin ki o konuda da sneijdere yapilanlari gördük ama bu takimda mutlaka iyi oynamak zorundasin
belhandaya bundan daha iyi bir ortam hazirlanamazdi

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

guilano douglas costayı kesmiş adam nasıl girmiş olacak fenere ? deli sorular . birde arka sayfalarda ter akıtıcak oyuncu lazım demiş birisi bu adamın tek iyi yaptıgı birşey var çok koşmak ve sahanın her yerınde olmayı çalısmak tempolu , taliscayla felan karşılaştırmayın aman diyim .

guilano douglas costayı kesmiş adam nasıl girmiş olacak fenere ? deli sorular . birde arka sayfalarda ter akıtıcak oyuncu lazım demiş birisi bu adamın tek iyi yaptıgı birşey var çok koşmak ve sahanın her yerınde olmayı çalısmak tempolu , taliscayla felan karşılaştırmayın aman diyim .
Douglas Costa'dan daha iyi mi demek istiyorsun şimdi? Hayır böyle demek istiyorsan söyle bir daha emin olayım da öyle itin mabadına sokayım seni?

giuliano o kadar iyiyse mançini onu neden gönderdi

yoksa mancini futbolcudan anlamiyor mu :confused:

giuliano o kadar iyiyse mançini onu neden gönderdi

yoksa mancini futbolcudan anlamiyor mu :confused:

4-3-3 oynatacagı için , bu kadar sığ bakmamak lazım o kadar iyiyse niye gonderiyo mantıgı at gozlugu tarzında bi mantık barcelona zamanında ibrahimovici gonderdi bu ibrahimovicin kötü veya guardiolanın futboldan anlamadıgınmı gosterir ? iyi argumanlarla gelın hocam lutfen

4-3-3 oynatacagı için , bu kadar sığ bakmamak lazım o kadar iyiyse niye gonderiyo mantıgı at gozlugu tarzında bi mantık barcelona zamanında ibrahimovici gonderdi bu ibrahimovicin kötü veya guardiolanın futboldan anlamadıgınmı gosterir ? iyi argumanlarla gelın hocam lutfen

yani 4-3-3 oynatmak için douglas costayi kesen adami mi gönderdi

ne yazdigini farkinda misin delikanli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt