#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nın bu kadar sorumluluk almasını ve bu kadar cabuk adapte olabilmesini beklemiyordum. reiste tek eksigin sut atmaması oldugunu düsünüyorum. aslında sut teknigi de kötü degil ama nedense pek denemiyor. önü bos, ısrarla ikiye bir yapmaya veya araya bırakmaya calısıyor. ceza alanı cevresindesin yapıstıracaksın oralardan kaleye. böylece skor istatistigi kasar da bu adamın sahada yaptıklarını göremeyenlerin gözünü açabilirsin.

top ayağına geldiğinde biraz çabuk pas vermeyi denemeli

karşısına rakibi almak için bekliyor sonra da ayağının altıyla topu sürmeye çalışıyor

uyuz ediyor beni
Evet ben diğer türlü kötü oynuyor diyemem

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı hunharca eleştirenlerden değilim ama adamı hiç izlememiş olsam ve sadece buradaki belli başlı yorumları okuyor olsam Ronaldo gibi bir adam aldık zannederdim heralde. Eleştirenlerin de övenlerin de ayarı yok bence.

Hücumdaki katkısında bir sorun yok, 2 asist yaptı, 4-5'de pozisyon yarattı. Asıl sorun orta sahada yaptığı gereksiz top kayıpları. Aksini söyleyenlere katılmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'yı hunharca eleştirenlerden değilim ama adamı hiç izlememiş olsam ve sadece buradaki belli başlı yorumları okuyor olsam Ronaldo gibi bir adam aldık zannederdim heralde. Eleştirenlerin de övenlerin de ayarı yok bence.

Aynen öyle maalesef.

Mehmet Çelik düşüncem tam olarak bu.Bugün hücum efektifliğinde sorun yoktu ama çok top kaybetti.

he bir daha hata yaparsa klübeye cekilsin sonraki maçta selcuk anamızı ağlatıp maçı versin. hadi belhanda hata yaptı hatasında sonra iyi oynamasına ne diyeceksiniz ? selcuk efendi olsaydı napardı o maç 3-2 karabüğün olmazmıydı ?

DK_u4f0XkAAd_YV.png

Aynen öyle maalesef.

Mehmet Çelik düşüncem tam olarak bu.Bugün hücum efektifliğinde sorun yoktu ama çok top kaybetti.

Kesinlikle. Tam da tüm sorun bu, yoksa bir oyuncu bir maç içinde daha ne kadar pozisyon yaratsın? Göbekte aldığı topları daha ciddi ve daha dikkatli kullanmalı.

maçı bulursan izle

dk 48 olması lazım

Maçı canlı izledim zaten dostum , yediğimiz golde hemen oynama çabası top kaptırdı , gomise iki defa direk gelir gelmez pas attı , direk 3. Gomis pasın da daha kontrol etmeden direk pas oynamaya çalışması topu kaptırdı , 3 tane sol çizgiden daha kontrol etmeden linnes ve Rodrigues e pası daha unuttuklarım vardır sence ??

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle. Tam da tüm sorun bu, yoksa bir oyuncu bir maç içinde daha ne kadar pozisyon yaratsın? Göbekte aldığı topları daha ciddi ve daha dikkatli kullanmalı.

Önceki maçlarda da bu vardı ama tahammül edilebilir bir seviyedeydi.Bu maç çok fazla kaybetti.

İlk maçlara göre sahada varlığını daha fazla hissettirmeye başladı lakin şut konusunda hala çok eksik bunun yanında bir de zaman zaman laubali paslar atmaya çalışıyor bundan vazgeçmesi lazım. Ayrıca neden şut çekmekten imtina ediyor anlamıyorum. Rodrigues bile kaleyi gördü mü vurmaktan çekinmiyor da bu adam neden şut çekmekten korkuyor? Şutları bu kadar kötü mü yani?

Yediğimiz golde ise önce N'Diaye sonra da kendisi sorumludur. Belhanda'ya o bölgede öyle bir pas atılmamalıydı lakin atıldıysa bile Belhanda'nın pas tercihi böylesine laubalice olmamalıydı. Takım olarak genel anlamda bir laubalilik vardı. Muslera ve Fernando da böyle ciddi hatalar yaptılar lakin o pozisyonlarda gol olmadı. Bugün takımda maçın başından sonuna kadar ciddiyetini koruyan tek adam Mariano idi.

Sonuç olarak Belhanda ciddiyet ve şut problemini çözdüğü anda mevcut performansı ile bizi bu sene götürür diye düşünüyorum.

Sadece Belhanda degil tum takim kritik pas hatalari yapiyor, ozellikle baski altindayken.
Defanstan cikarken dar alanda sikintilarimiz var. Tudor ciddi calismali bu konuda.

yine oldukca iyiydi,lakayıtlıgı da bırakırsa güzel olacak.yalnız harbi iyi çalım atıyo.hareketlerini begeniyorum.güzel bi asistini yedi gomis ne yazık ki...

Takımın tüm hucum yükünü tek başına üstlendi net sorumluluk aldı sahada hayalet olsa daha iyiydi

Belhanda biraz daha dikkatli olur ve bu çıkışını devam ettirirse çok daha iyi işler yapacak

Attığımız gollerin %90 'ında Belhanda var bir şekilde adamı bu kadar da gömmeyin yav ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt