#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen hakkaten çok boş bi sneijdersporlusun bi de İsmail denen eleman var birbirinizi yalayıp duruyonuz burda. Kafa açma işiniz Galatasaray değil sizin hadi uza

al bakalım belhandasporlu

sneijder-boyle-istedi-29238.jpg

ahmet seni severim

sıçtım batırdım demeyi bil

Ben de seni severim Refik başgan, senin için onu da derim. :) Ama benim anlatmak istediğim konu başka ama herkes şu anda gergin o yüzden uzatmayacağım. Şu anda Selçuk > Belhanda takımın geleceği için daha hayırlı olur. Belhanda otursun biraz adam olana kadar.

Can BÜYÜK ile beraber laubali hareketlerine ve gereksiz gergin müdahalelerine sanırım lig başlamadan dikkat çekmiştik. Bu adam böyle maalesef, çok net belli ediyor kendini zaten. Bugün ya maçı alacak/aldıracak ince işler yapardı yada şirazeden çıkardı, ikinciyi tercih etti...

Ayrıca Kameni ile olan pozisyonunda da sanki müdahale var gibi ama bakmak lazım tekrar ben net göremedim.

Çok kötü performans, haftaya TS deplasmanında yok, takkeyi önüne koyup bir düşünmesi lazım.

⭐⭐⭐⭐

Beni şahsen Belhanda'dan çok Feghouli'nin oyunu hayalkırıklığına uğratıyor. Ligi tek başına darmadağın edecek adam topu alıp 2 metre gidemedi anasını satayım. Hani Gomis'e biraz yakın oynatır diyordum, 2. forvet gibi ama Tudor gitti adamı orta saha yaptı resmen. O da Belhanda gibi silindi gitti.
Feghouli'nin etkisizliği bence Tudor'la alakalı. Çok içerde oynatıyor, kenara daha yakın oynasa Mariano'yla muhtemelen çok iyi işler çıkaracaklar ama Tudor efendi tutturmuş "Conte olacağım" diye, ön tarafı 20 metrede oynatıyor.

Maç seçiyor dedik, bugün birşeyler yapar diye ümit ettik ama adam gerçekten kötü. Verdiğimiz paraya bakılınca yılın fiyaskosu.

karakter olarak ta yetenek olarak ta,sneijderin ayak tırnağı olamaz.nerdeyse onun kadar para alıyor her sene.3 sene de alacak.ohhhhş.

Son düzenleme:
Valbuebanin kafasına yapistrmis ilk yari orada da kirmiziyi verebilirdi cok gereksiz gerginlik vardi umarim boyle gitmez can sikmaya başladı

Ben de seni severim Refik başgan, senin için onu da derim. :) Ama benim anlatmak istediğim konu başka ama herkes şu anda gergin o yüzden uzatmayacağım. Şu anda Selçuk > Belhanda takımın geleceği için daha hayırlı olur. Belhanda otursun biraz adam olana kadar.

neyse ben de sinirliyim

benim derdim belhandaya destek verilmesi değil

belhanda üzerinde sneijdere edilen hakaretler

şimdi de bu trollerin olmayan kafasını ezme vakti

defolup gitsinler forumdan bit yavruları

Ya bu arada koyayım Sneijder'e. Sneijder'den, Josue'den, Emre Çolak'tan falan bağımsız, bu adam kötü kardeşim. Takıma kattığı doğru dürüst birşey yok.

Abi bu adam kötü işte kötü. Sırf Sneijder i sevmiyorsunuz diye şu adamı övmeyin. Takımın en önemli bölgelerinden birinde oynuyor ve oyuna hiç bir etkisi yok. İyi ki kırmızı gördü de bir kaç hafta oynamaz artık.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beni şahsen Belhanda'dan çok Feghouli'nin oyunu hayalkırıklığına uğratıyor. Ligi tek başına darmadağın edecek adam topu alıp 2 metre gidemedi anasını satayım. Hani Gomis'e biraz yakın oynatır diyordum, 2. forvet gibi ama Tudor gitti adamı orta saha yaptı resmen. O da Belhanda gibi silindi gitti.

Bugün bence Gomis'te günündeydi kaç tane alakasız topu falan indirdi atağa çevirdi herif. Feghouli'ye çok bişey diyemiyorum çünkü gram destek alamadı. Bi de Garry olmayınca fenerin gerideki yerleşimi bozulmadı hiç o olsa belki 1-2 çalımla Feghouli'ye biraz alan açardı. Linnes ve Rodrigues bence takımın en formda oyuncularından bu sene bu 2'si oynayınca bıkmadan sürekli öne doğru oynuyorlar. Bugünkü bütün oyuncular statikti arada Ndiaye falan zorladı da onunda kapasitesi yetmedi.

Berbat oynadi, buyuk hayal kirikligi

Boyle devam ederse yedek kulubesini isitmaya baslar

Bu mac icin demiyorum ama Belhanda ile olmiyacak bu is devre arasi veya en gec sezon sonu araplara satilmali berbat oynadigi yetmiyormus gibi birde inanilmaz iki kart yedi bügün

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt