#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajları bayağa geriden okudum, ilginç, burada bayağa bayağa üyelerin bir çoğundan ses yok, bir iki tanesi de kötü oynadı diye geçiştiriyorlar. Hayır beyler kötü falan değildi, adam bildiğin daha maçın başında bombanın fitilini çekti. Hiç katkı verememiş olmasının yanında, bu sefer doğru düzgün mücadele dahi etmedi, hemen hemen içinde olduğu her pozisyonda gergin tavırlar sergiledi. Daha kendini attığı pozisyondan çok önce hakeme karşı saçma sapan hareketleri yüzünden atılmamış olması büyük sürpriz. Öyle kötü oynadı ile geçiştirilemez bugün yaptıkları.

Belhanda senin tuttugun takimda oynuyor .
Kotu oynamasina sende uzuleceksin niye seviniyorsun
2 saattir bos yapip geriyorsun milleti
Modlarda uyusun

anlayabilmeniz için kaç defa yazıcam

benim derdim belhandayı savunan insanlar değil belhanda üzerinden sneijdere hakaret eden troller

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Çok ihtiyacımız var kalitesine ve yeteneklerine tabiki cezadan sonrada takımda olacak şaşıracak bişey yok

bak hala trollük ya

Bir zamanlar bizde oynayan Aurelien Chedjou gibi konsantre sorunu var gibi, bazi maçlara konsantre olamiyor

Kalite açidan bu takimda oynamak için yeterli 1 oyuncu ancak mental sorunlarini acilen çözmesi lazim

kalite ve yetenek olarak çok düşük

sürekli yazdığım gibi

3-5 maç kulübe de cezalandirilmasi lazim

umarım ders çıkarır.söylenecek başka bişey yok.

Bu mevzuyu taa en başından beri takip ediyorum, bu ortaya çıkan çocuksu atışmanın müsebbibi tamamen onlar. Özellikle şu an ortalıkta gözükmeyen 2 kişi... Doğrudur yanlıştır işin orasında değilim ama Sneijder gittiği için üzgün olan insanların üstüne çok gitmişlerdi, sonra iş sneijder-belhanda'ya döndü, sonra da akıl mantık dışı argümanlarla (bana göre) bariz kötü oynayan belhandayı savundular. Sonra (bugün) hunharca savundukları belhanda tam anlamıyla patladı, o günlerin yansımasını da şimdi görüyoruz işte. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama haketti.

Emre Akbaba bunun yerine oynasin. 10 kat fazla katki vermezse gelin burda yüzüme tükürün. Bu adam tipik bir fasli. disiplinsiz, laubali ve hata makinesi. 8 milyonu cöpe attik.

Ya defol al Sneijderinide Nice'i destekle senin gibi takımdaki adama köstek olmam git Feghouli başlığında kötü oynadı diye zırvala ama Sneijder yerine o gelmedi pardon,kırmızı karta doğru diyorsan konuşcak bişey yok orada ayaklar dolanıp bir oyuncu düşemezmi,Sneijder umrumda bile değil bu arada
Hala hakem yüzünden atıldı diyorsun, hala daha konuşuyorsun yahu. Adamın yüz ifadesine bak kendi bile farkında ne halt yediğinin. Adam hala maç içinde iki kere atılma noktasına gelen adamı hakem üzerinden aklamaya çalışıyor. Yapmayın arkadaş, hakemin niyeti bir yana o zaten rengini belli etti ama şu adamın bugün futbol adına yapmadıkları ile takımı zor duruma düşürmek için yaptıkları en hafif tabir ile takıma, taraftara saygısızlık. Üstelik bunu üzerinden aklamaya çalıştığın, rengini daha maçın başında belli eden hakemi göre göre yapması, inanılır gibi değil.

Yalnız kırmızı kart bana göre ağır oldu. Adamın ayağı takıldı ve temas zannederek düştü. Bunu gören hakem gördüğü penaltıya yorum yapıp vermiyorsa buna neden böyle bir yorum yapmıyor anlamak güç.
Abi tamam o pozisyonda ağar olduğunu kabul edelim, bu düşünceyi zorlayalım ama Belhanda zaten hakemin Radarına gitmişti bir kere. Bir pozisyonda hakeme itiraz etmenin ilerisine geçip tuhaf mimikler yapıyordu. Hakem zaten niyetini belli etmiş, insan bu tuzağa düşer mi.

10 kişi kalmasaydık oyun kontrolü az da olsa bize geçmişti. Resmen sabote etti takımı.

Üstelik pozisyonda devam etse gol bile atabilirdik.

Bu mevzuyu taa en başından beri takip ediyorum, bu ortaya çıkan çocuksu atışmanın müsebbibi tamamen onlar. Özellikle şu an ortalıkta gözükmeyen 2 kişi... Doğrudur yanlıştır işin orasında değilim ama Sneijder gittiği için üzgün olan insanların üstüne çok gitmişlerdi, sonra iş sneijder-belhanda'ya döndü, sonra da akıl mantık dışı argümanlarla (bana göre) bariz kötü oynayan belhandayı savundular. Sonra (bugün) hunharca savundukları belhanda tam anlamıyla patladı, o günlerin yansımasını da şimdi görüyoruz işte. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama haketti.
:005:

kaliteli topcu bilekleri sağlam ama bizde dikişi tutmayacak gibi. belhandayı az çok savunmak istedim ama birşeyler yapmamaya devam ediyor hala sonuçta ligin 10.maçına yaklaştık

Bir zamanlar bizde oynayan Aurelien Chedjou gibi konsantre sorunu var gibi, bazi maçlara konsantre olamiyor

Kalite açidan bu takimda oynamak için yeterli 1 oyuncu ancak mental sorunlarini acilen çözmesi lazim

''Kafa kırık, yanlış transfer'' olarak anlarım bu cümleyi...

Alınması uğruna bunca külfetin altına girilen adamın mental sorunlarını çözmesini/s...inin keyfinin yerine gelmesini bekleyeceğiz yani?!...Oldu canım:38573:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt