#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder' i filan karıştırmadan (Giden gitmiştir artık), mevcut kadro için söylüyorum ki Belhanda ile Ndiaye arasında bir tercih yapılmak zarureti hasıl olmuştur; ikisi bir arada olmuyor, olacak gibi de durmuyor...

Defansa da katkı sağlayan ofansif orta saha rolü için benim tercihim net Ndiaye' dir. Gerek fiziksel, gerek mental (=Niyet), gerek teknik yönden bu kanıdayım. Zorlamanın faydası yok; ne Belhanda o pozisyonun, ne Ndiaye 8 numara pozsyonunun hakkını verebilir, Ndiaye' ye de haksızlık bu. Başından beri merkezde Fernando-Tolga ikilisini görmek istiyorum. Önce bu denenmeli, Tolga verimli olabilirse ne ala, alternatif oyuncu bakılmalı; olmadı, adam akıllı bir banko 8 numara bulunmalı. Selçuk filan idareten kullanılabilir en fazla...

Belhanda' dan ''10'' ve ''8'' olmaz bu takıma; kanatta denensin. Onu da yapamazsa -ki muhtemel görüyorum- en kısa yoldan paketlenmeli, genel kanaatin aksine piyasası olan bir futbolcu (=Overrated)...

Açıkçası bir süre sonra yazmayı düşünüyordum bunu fakat bu mesajı görünce belirtmek lazım,Belhanda'nın aidiyet sorunu var bence,bunu 4-5 maç önce de yazmıştım.Ağzıyla kuş tutsa dahi bu durum değişecekmiş gibi görünmüyor,değişse bile taraftarın bir kısmı hep temkinli olacak bu adama.Bence de sonu hiç iyi olacak gibi durmuyor şu an.Aldığımız paraya veya ona yakın bir meblağa satabiliyorsak devre arası,satılmalı.

Ndiaye öne atılırsa ben de Selçuk yerine Tolga'yı ortada görmek isterim de,fazla defansif kalmaz mı bu da sence lig için?Ndiaye yoksa bu 2 görevi de layıkıyla üstlenebilir mi görmek lazım.

Bu gole etki, asistin asistinin asistinin asistinin asisti muhabbeti yapılacaksa ki yapılıyor biri kaleci biri stoper olan Taffarel ve Popescu’nun yılda 30’ar gole katkısı olmuştur bizde.

Bu gole etki, asistin asistinin asistinin asistinin asisti muhabbeti yapılacaksa ki yapılıyor biri kaleci biri stoper olan Taffarel ve Popescu’nun yılda 30’ar gole katkısı olmuştur bizde.
Yahu şu gollere en direk katkı olayını dillendirip durmayın. Serkan Şafak Jahovic'i daha fazla yalayacak sebeb arıyor, eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın.

Açıkçası bir süre sonra yazmayı düşünüyordum bunu fakat bu mesajı görünce belirtmek lazım,Belhanda'nın aidiyet sorunu var bence,bunu 4-5 maç önce de yazmıştım.Ağzıyla kuş tutsa dahi bu durum değişecekmiş gibi görünmüyor,değişse bile taraftarın bir kısmı hep temkinli olacak bu adama.Bence de sonu hiç iyi olacak gibi durmuyor şu an.Aldığımız paraya veya ona yakın bir meblağa satabiliyorsak devre arası,satılmalı.

Ndiaye öne atılırsa ben de Selçuk yerine Tolga'yı ortada görmek isterim de,fazla defansif kalmaz mı bu da sence lig için?Ndiaye yoksa bu 2 görevi de layıkıyla üstlenebilir mi görmek lazım.
Yanıldığını düşündüğüm nokta, zannımca Tolga' yı salt defansif oyuncu addetmiş olman. Yanında-arkasında Fernando, önünde Ndiaye varken bağlasan hücumdan alıkoyamazsın Tolga' yı. Kendisi varsayıldığı kadar 'Kazma' bir futbolcu da değil, pas oyununa gayet yakın hatta, hele uzun pasları en isabetli kullanan odur belkide...

Yanıldığını düşündüğüm nokta, zannımca Tolga' yı salt defansif oyuncu addetmiş olman. Yanında-arkasında Fernando, önünde Ndiaye varken bağlasan hücumdan alıkoyamazsın Tolga' yı. Kendisi varsayıldığı kadar 'Kazma' bir futbolcu da değil, pas oyununa gayet yakın hatta, hele uzun pasları en isabetli kullanan odur belkide...

Yok o anlamda demedim,paslarını geçen senenin başında görmüştük zaten.Ndiaye gibi ani çıkışlarla orta sahayı rahatlatabilir mi mesela?Ndiaye bana göre takımın yakaladığı dinamizmde en önemli parçalardan biri,oynamadığı maç yokluğu çok net hissedilir.

*Sebep.

Artık laylaylom günleri geride kaldı Kenan kardeşim, hata yapmamaya özen gösterelim.
İnanır mısın üzerim de öyle bir baskı oluştu, daha fazla özen gösteriyorum, daha fazla dikkat ediyorum. Ama yazı da çok fazla iyileşme kat edebilir miyim bilmiyorum. Biraz da Sinop şivesi var işin içinde.

Yok o anlamda demedim,paslarını geçen senenin başında görmüştük zaten.Ndiaye gibi ani çıkışlarla orta sahayı rahatlatabilir mi mesela?Ndiaye bana göre takımın yakaladığı dinamizmde en önemli parçalardan biri,oynamadığı maç yokluğu çok net hissedilir.

Bu sezon attığı goller o ani çıkışların eseridir ki ilginçtir kanatta oynamasına rağmen kaleye merkezden yönelmeleri daha etkiliydi, kanattan bunu yapabilecek fizik-teknik özellikleri zaten sınırlı...Defansif açıdan, futbolcu profili icabı Ndiaye' den daha fazla güven vereceği kesin. Ndiaye' nin dinamizmini hücuma yönelik kullandığını görmek istiyorum...

Bu sezon attığı goller o ani çıkışların eseridir ki ilginçtir kanatta oynamasına rağmen kaleye merkezden yönelmeleri daha etkiliydi, kanattan bunu yapabilecek fizik-teknik özellikleri zaten sınırlı...Defansif açıdan, futbolcu profili icabı Ndiaye' den daha fazla güven vereceği kesin. Ndiaye' nin dinamizmini hücuma yönelik kullandığını görmek istiyorum...
Kesinlikle.İçerdeki maçlarda gördük,Ndiaye'nin dribbling yeteneğinden daha fazla faydalanmalıyız ki bunu yapabiliriz.Hücumda çok rahatlatır bizi.

Son 2 maca kadar iyi isler yapti takim adina ama fener macinda yedigi kirmizi kart ile takimi sabote etmesi Kabul edebilecegimiz bir davranis degil

VLlpoj.jpg

Bir kişinin kendini bilmesi güzel bir şeydir.

sent via GSC

Bir kıvılcım mı?!:confused::red:...

Etmeyin gençler, birbirinizi üzmeyin, hiç gerek yok bunlara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt