Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.849
- 12.927
- 2.343
Sneijder' i filan karıştırmadan (Giden gitmiştir artık), mevcut kadro için söylüyorum ki Belhanda ile Ndiaye arasında bir tercih yapılmak zarureti hasıl olmuştur; ikisi bir arada olmuyor, olacak gibi de durmuyor...
Defansa da katkı sağlayan ofansif orta saha rolü için benim tercihim net Ndiaye' dir. Gerek fiziksel, gerek mental (=Niyet), gerek teknik yönden bu kanıdayım. Zorlamanın faydası yok; ne Belhanda o pozisyonun, ne Ndiaye 8 numara pozsyonunun hakkını verebilir, Ndiaye' ye de haksızlık bu. Başından beri merkezde Fernando-Tolga ikilisini görmek istiyorum. Önce bu denenmeli, Tolga verimli olabilirse ne ala, alternatif oyuncu bakılmalı; olmadı, adam akıllı bir banko 8 numara bulunmalı. Selçuk filan idareten kullanılabilir en fazla...
Belhanda' dan ''10'' ve ''8'' olmaz bu takıma; kanatta denensin. Onu da yapamazsa -ki muhtemel görüyorum- en kısa yoldan paketlenmeli, genel kanaatin aksine piyasası olan bir futbolcu (=Overrated)...
Açıkçası bir süre sonra yazmayı düşünüyordum bunu fakat bu mesajı görünce belirtmek lazım,Belhanda'nın aidiyet sorunu var bence,bunu 4-5 maç önce de yazmıştım.Ağzıyla kuş tutsa dahi bu durum değişecekmiş gibi görünmüyor,değişse bile taraftarın bir kısmı hep temkinli olacak bu adama.Bence de sonu hiç iyi olacak gibi durmuyor şu an.Aldığımız paraya veya ona yakın bir meblağa satabiliyorsak devre arası,satılmalı.
Ndiaye öne atılırsa ben de Selçuk yerine Tolga'yı ortada görmek isterim de,fazla defansif kalmaz mı bu da sence lig için?Ndiaye yoksa bu 2 görevi de layıkıyla üstlenebilir mi görmek lazım.
Belhanda’yı övmek için yepyeni şeyler çıkarılıyor.

...