- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Verirler mi acaba yaw bi kiralasak çok iyi olurdu aslında.Gaitan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirler mi acaba yaw bi kiralasak çok iyi olurdu aslında.Gaitan.
Verirler mi acaba yaw bi kiralasak çok iyi olurdu aslında.
:asd22:
Talisca daha iyi benceCülyano,Talisca ile kıyaslarsak tartışmasız en iyisi Belhanda. 3.golde sonuna kadar bekleyip Gomis'e attırdığın gol basit görünse de iyi bir asist.
10 numara olması 10 numara pozisyonunda oynayacak olması anlamına gelmiyor ki. Kanat olduğunu herkes biliyor merak etme.Gaitan diyorlar bide 10 numara için ya,Kesin kiralarlar ve ilk tercihi Galatasaray olur kesin ha bide Gaitan kanat oyuncusu ama olsun
Gaitan diyorlar bide 10 numara için ya,Kesin kiralarlar ve ilk tercihi Galatasaray olur kesin ha bide Gaitan kanat oyuncusu ama olsun
10 numara olması 10 numara pozisyonunda oynayacak olması anlamına gelmiyor ki. Kanat olduğunu herkes biliyor merak etme.
Bi de neden olmasın? Zor ama olabilir, burda aylarca Zlatan konuşuldu "geldiydi, gelecekti" diye.
Belhanda gibi 500 bin euroluk adama 10 milyon verdik biz ne anlatıyon?
Belhanda varken gelse de güzel olur.Bildiğinizi biliyorum zaten,hani böyle safkan bir kanat oyuncusunun Belhanda varken yanına gelmesi mantıklı olabilir yerine değil,Belhanda mı 500 K'lık oyuncu o zaman Belhanda ile aynı paralara gelen Josef-Giuliano-Ozan gibileri için bir fiyat bile söyleyemeyiz,27 yaşında ve son yılını iyi geçirmiş piyasası olan bir oyuncu aldın,Sneijder gibi A klas olmasa bile 8 M edebilecek kalitede ve ayarda olduğunu tartışmaya gerek bile duymuyorum esasen.Bu sezon oynadığı futbolda genel olarak 10 üzerinden 7-7.5 civarındadır ve çoğu zaman faydalı olmuştur
Bildiğinizi biliyorum zaten,hani böyle safkan bir kanat oyuncusunun Belhanda varken yanına gelmesi mantıklı olabilir yerine değil,Belhanda mı 500 K'lık oyuncu o zaman Belhanda ile aynı paralara gelen Josef-Giuliano-Ozan gibileri için bir fiyat bile söyleyemeyiz,27 yaşında ve son yılını iyi geçirmiş piyasası olan bir oyuncu aldın,Sneijder gibi A klas olmasa bile 8 M edebilecek kalitede ve ayarda olduğunu tartışmaya gerek bile duymuyorum esasen.Bu sezon oynadığı futbolda genel olarak 10 üzerinden 7-7.5 civarındadır ve çoğu zaman faydalı olmuştur
Takayım fenere, banane fenerden, fenerin oyuncularından. İsterse 290 milyon versinler bu heriflere. Komşun 90 model şahine 50 bin verdi diye sen de 90 model doğana 50 milyon vermek zorunda değilsin.
hakkaten bunu demis mo
Onun bonservisine yakın oyuncular düşündüm direkt Fenerli oyuncu örneği değil amacım,Belhanda bu sezon rakiplerimizdeki Ofansif orta sahaların hepsinden daha başarılı bir oyun sergiliyor az biraz takip ediyorum rakipleride,Talisca şu oyunu bizde oynasa kesinlikle mahvedilir,Mossoro bitik zaten,Giuliano ise çok sıradan Belhandayı bile beğenmeyen takım taraftarı bu adamı asardı muhtemelen,Belhanda 1 gol 5 asist yaptı şu zamana kadar ama asist sayısı 7-8 de olabilirdi rahatlıkla çok iyi hazırladığı pozisyonlar var,Sevilmeyen replik asistin asisti demeyeceğim gollerimizde top genelde Belhandanın istikametinden geçiyor hızlı oynuyor çünkü rakibi bozuyor.Ben rakiplerlede değil hadi bizi takımda var olmuş oyuncularla kıyaslayayım,Sneijderin son 2 sezonki görüntüsünden kötü olmadığına garanti verebilirim onun prime zamanlarıyla başa çıkamaz ama son durumlarda Belhanda daha üstün konumdadır,Nicedeki misyonlarıda bize fikir sunabilir.
bilmem İnstagramda gördüm demiştir ama röportajlarda da diniyle yaşayan biri olduğu anlaşılıyorhakkaten bunu demis mo
simdi bir cok seyden daha emin olabilirim dediyse
Katılmıyorum, Taliscayı dikkatli izleyin, takımını çoğu zaman on kişi oynatıyor.Talisca daha iyi bence