#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyin nöronları ile ilgili sıkıntıları mevcut gibi oynadı dün akşam.

YouTube

belhanda'yı postalayak yanına da 2 şekil öğretsin emre kardeşimiz.. takas etsek verirler mi acaba

Çok yerinde bir post
Bruma olsaydı bu takımda bide onu düşünelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma' yı da Feghouli gibi forvet arkası oynatırdı Tudor' umuz, oynattığı da olmuştu zaten!:P...

Hem bruma, hem Tudor, hem Belhanda savunuculuğu bana tuhaf geliyor. Nerede yanılıyorum acaba?...

__________Fernando__Tolga
Feghouli___________________Belhanda
______________N'Diaye
__________________Gomis

Denemek lazım.

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

__________Fernando__Tolga
Feghouli___________________Belhanda
______________N'Diaye
__________________Gomis

Denemek lazım.

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Beğeni verdim, Belhanda' nın katkı verebileceği tek mevkinin orası olduğunu daha önce de ifade etmiştim. Ancak beklentim pek de yüksek değil doğrusu, maalesef...

Şu adamı gömerken sürekli Sneijder'i savunanlardan bıktım artık. Eleştireceksen Belhanda özelinde eleştir. Sneijder dönemi geçti gitti. Geçen sene biz Sneijder koşamıyor,sola yapışıp kalıyor dediğimizde asist sayısına bak diye cevap veriyorlardı. Buyrun Belhanda'da şu an asist kralı.

Fanboy'luk kadar saçma şey yok, çünkü adamı objektiflikten uzaklaştırıyor,gözünü kör ediyor.

Tudor’u her şart altında savunan en büyük fanboyu mu söylüyor bunu? Komik olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligde oynayan 10lar

Belhanda
Talisca
Giuliano
Sosa
Yusuf Yazici

Belhanda hayal kirikligi, Talisca formsuz(gecen sene baya iyiydi), Giuliano bana gore bos bir oyuncu, Sosa hala birsey oynamadi, bu oyuncularin arasinda belki de en iyi oynayan Yusuf Yazici

O kadar da kötü bir topçu değil Belhanda.

Arkasında Asamoah varken sol kanat oynamasından yanayım ben ...

Yaptığı top kayıplarının haddi hesabı yok.

Son 15 yılda Galatasarayda izlediğim en kötü 10 numara sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adama nasıl bu kadar bonservis ve yıllık ücret verdiler hala aklım almıyor. Behanda ve badunya verilen paralarla çok daha üst düzey isimler alınabilirdi.

Ben geldiği ilk günden beri Sneijder niye gitti Belhanda niye geldi diye sorarım ve cevap bulamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt