#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Belhanda da olsa tamam oyuncu suçlu diyeceğim de fernando, maicon, gomis bu adamlarda da ciddi performans düşüşleri var. Bence hocayı hiçbiri istemiyor göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar

derhal 10 numarasini elinden alip o kutsal rakami yakisacak bir yildiz icin hazirlamali, örnegin melonun 10 numarayi sneijdera biraktigi gibi!

Beğenmiyorum, 10 Numarayı da haketmiyor.

10 numarayı tudor giysin. Her maç farklı enstantaneler sunup, taraftarın zevkinin içine edip kanser etmeyi "10 numara" becermekte.

5a36d87261361f189cbbf9a0.jpg

Fransa liginde yıldızı parlayan gençler İngiltere'ye İspanya'ya transfer olurlar. Fransa'yı tercih ederlese PSG veya Lyon alır. Belhanda Ukrayna'ya gitmiş. buradan belli zaten...

bunun böyle oldugunu bızım scoutlar bilmiyor muydu?
asıl istifa etmesı gereken dursun ozbek ve ekıbı

Eski mesajlara bakayım dedim forum genelinde adama Tarık Çamdal muamelesi yapılmış resmen. Bunun etkeni de Tudor'a gıcık kapılması ve Sneijder'in yerine gelmesi başka açıklaması yok.

bi rakiblerin 10 numaralarına bakıyorum
bi de buna
sonda diyorum..
bu nası iş ulan...

Kupa maçında ilk 11 cikararak.
Tüm takımın belhandaya çalışıp hattrick yapmasını sağlamak lazım.
Bu şekilde istatistik kasar ve devre arası 2 milyon bonservis ile birilerine kitleyebiliriz

Gün yüzü görme DURSUN!

tudorun başını yediniz ciguli ile hadi bakalım bundan sonra sorun tudordamıydı mı sizde mi göreceğiz

tudorun başını yediniz ciguli ile hadi bakalım bundan sonra sorun tudordamıydı mı sizde mi göreceğiz

İlk sayfalara bak neler yazmisim gelir gelmez. Bu adam bu iste . Maximum 4-5 % daha fazla oynar okadar. Gelmis gecmis en buyuk kazigimiz oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt