- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Okuduğunda kendini anlayamıyormusun da isim bekliyorsun. Vah vah durum o kadar vahim demek ki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adam olup kime yazdigini yaz. Kacak dövüsme , vasat sevici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okuduğunda kendini anlayamıyormusun da isim bekliyorsun. Vah vah durum o kadar vahim demek ki.
adam olup kime yazdigini yaz. Kacak dövüsme , vasat sevici
Vasat sevici alelaleleelreöelelwl, en azından romantiklerden değilim ona da şükür.
Sneijderin S aklimizda yokken, senin gibilerine öyle koymus ki, habire düsüncen oraya kayiyor![]()
Sneijderden bahsetmiyorum sadece. Ama sneijdere aşık olduğun için senin aklına o gelmesi normal.
1/2 kisinin yorumunu "elin topcusunu ove ove bitiremiyorsunuz" diye genelleme yapmak net sekilde acizliktir. Burda Culyano veya Talisca'ya ölüp biten kimse yok. Belhanda'ya karsi arguman uretmek icin sallamayalim. Birkac kisi tek tuk belirtmistir, o da onun kendi yorumudur. Burdaki cogunluga atfedemezsiniz. Bana gore Culyano bombos herifin teki. Geldiginde sadece videolardan bos adama benziyor demistim, acikcasi izlemedigim halde yanilmadim. Dumduz herifin teki. 10 numara ile filan da alakasi yok. Bildigin gizli forvet. Bitiriciligi ve firsatciligi var iste.
De, Talisca veya Culyano'nun Belhanda ile alakasi yok. Once asistin asistin asistini yapiyor vs diyordunuz, simdi de elin topcusunu ove ove bitiremiyorsunuz diyorsunuz. Bakalim siradaki komedi arguman ne olacak merakla bekliyorum.
E normal, adamin top oynadigi yok ki futboluyla arguman uretsinler. Onlar da biliyorlar. Video atip onumuze, bak ne klas hareketleri vs var dersiniz. Biri cikip da su adamin tek macta yaptigi pas hatalarini veya top kayiplarini video yapsa da eglensek biraz keske.
Hayir, en ufak elestiride artik sanki sahsiniza sovulmus gibi veya babanizin ogluymuscasina savunuyorsunuz, komik bi durum olmaya basladi. Argumanlar da arguman olsa icim yanmayacak.![]()
romatik isin nere gittigini ölüler bile bilir.
Bak senin gibiler icin son kez anlatiyorum:
Ben hic bir zaman baska bi 10no alinmasin demedim. Aksine alinsin ki rekabet olussun dedim. Benim Problemim bu kazik oglu kazik Belhandanin alinmasi. Simdi anladin mi?
Adam gibi bi 10no alinsin, olmadi 8 no alip 4-3-3 e gecelim, Sprinter bir forvet alip 4-4-2 ye gecilsin dedim. Yeter ki bu Kazma oglu kazma kazigi girmesin .
Babanin oglu Belhanda galiba ki ölümüne savunuyorsun
Değerli bir görüş özellikle ilk cümlelerÇok iyi futbolcu ama vurdumduymaz laubali verdiğimiz parayı ilk yarı haketmedi.2.yarı çıkışa gececektır o potansiyel var.
Değerli bir görüş özellikle ilk cümleler
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş kesinlikle takımda ki en klas adam.Bizişampiyon yapıcak adam Belhanda.Ama ilk yarı asla ödenen parayı haketmedi.Eleştrilmesi doğru kendini göstermek isteyecektir..
Aynen çok doğru laflar. Ama bunu söyleyemeyecek kadar körler var işte. Yada kör gibi davrananlar diyelim.
Sizi cenk konusunda verdiğiniz ornekler ortaya koyduğunuz argümanlar zaten olumlu bir intiba oluşturmuştu bendeRenktaş kesinlikle takımda ki en klas adam.Bizişampiyon yapıcak adam Belhanda.Ama ilk yarı asla ödenen parayı haketmedi.Eleştrilmesi doğru kendini göstermek isteyecektir..
Bariz saçmalıyorsunuz.
sent via GSC
Sizi cenk konusunda verdiğiniz ornekler ortaya koyduğunuz argümanlar zaten olumlu bir intiba oluşturmuştu bende
Burdada konuya direk olanı yazıp konuyu özetlediniz
Ilk geldiği zamanda söylemiştim çok free biri adaptasyon konusunda sıkıntılı olduğunu yetenek fizik sağlamlık konusunda müthiş bir oyuncu
Herkesin söylediği benimde katıldığım şutör özelliği olsa buralara anca kramponları gelirdi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla renktaş Bruma gibi yetenek görmedim ben cenk falan kim? biz brumayı kaça sattık adamlar cenki kaça sattı.Cenkten çok daha iyi futbolcular izledik kime büyük paralar teklif edildi..Teşekkür ederim olumlu düşüncelerin için.İnşallah 2.yarı belhandanın futbolunu konuşacak tüm Türkiye..
Sanane.Sen saçmalıyorsun bence. İnsanların görüşlerine hakaret etmeyi bırak.
Temennimiz bu yönde zaten başarılı olup şampiyonluğa katkıda bulunacakValla renktaş Bruma gibi yetenek görmedim ben cenk falan kim? biz brumayı kaça sattık adamlar cenki kaça sattı.Cenkten çok daha iyi futbolcular izledik kime büyük paralar teklif edildi..Teşekkür ederim olumlu düşüncelerin için.İnşallah 2.yarı belhandanın futbolunu konuşacak tüm Türkiye..
Valla renktaş Bruma gibi yetenek görmedim ben cenk falan kim? biz brumayı kaça sattık adamlar cenki kaça sattı.Cenkten çok daha iyi futbolcular izledik kime büyük paralar teklif edildi..Teşekkür ederim olumlu düşüncelerin için.İnşallah 2.yarı belhandanın futbolunu konuşacak tüm Türkiye..