- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Ligin ikinci yarisinda daha cok gol atmali. sezonu minimum 10 gol 10 asistle bitirmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin ikinci yarisinda daha cok gol atmali. sezonu minimum 10 gol 10 asistle bitirmeli.
Belhanda 5 gol 13 asist ile tamamlar gibi ligi ...
#SSEdit5 gol 10 asist 17 asistin asisti 69 şut pası. Minimum 25 rakibe ara pas ile tamamlar bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakaretten raporladım umarım ceza alırsın.#SSedit
SS mi? Demek Hitlerin koruma ordusuna sempati duyuyorsun ha.#SSEdit
SS mi? Demek Hitlerin koruma ordusuna sempati duyuyorsun ha.
Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Hatta Almanya'da ki Ofiste bir tanesi ile birlikte çalışıyorum.Bende seviyorum ama savaş tarihine ilgi duyduğumdan. Orada Neo-Nazi’ler size epey çektiriyormuş duyduğuma göre, doğru mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Hatta Almanya'da ki Ofiste bir tanesi ile birlikte çalışıyorum.
Şu editlenen mesajı görmüş olsaydım. Ona göre cevap verirdim. Ceza hakeden birşey değilse moderatör neden editledi? Eğer editlenecek birşey ise neden ceza yemedi? Kafamda bulunan tek soru işareti bu...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Var öyleleri de öyle abartıldığı kadar çoklukta değiler.Hayret. Türkleri hiç sevmediklerini ve günümüzün Yahudileri olarak gördüklerini okumuştum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her editlenen sey direkt ceza sebebi degildir. Bazi seyler sadece uyarilir, ozellikle de ilk defa yapilan kucuk hatalar.
Kusura bakma ama 50 bine yakın mesaj atan adamın ilk defa yaptığı bir hata değildir. Görmüş olsam ona göre yorum yapardım.
Uygunsuz üslup değil hakaretten raporladım demiş Can demekki bir hakaret var ve benden alıntı yapıp bana yolladığına göre hakaret edilen kişide benim. Bu durumda ne dediği de eğer editlenecek birşey ise neden ceza yemediği de benim açımdan önemli...
Eğer ceza haketmiyorsa değiştirilmesin... yada ben görüp karşılık verdiğim zaman ben ceza yemeyeyim... kişi ayrımcılığı seziyorum umarım yanılıyorumdur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.Uyeye hakaret durumunda direkt ceza veriliyor. Mesaj sana hakaret etmiyordu, yalnizca uygunsuz uslup iceriyordu ve bu sebeple ceza verilmedi.
Arif 50 bine yakin mesaj atmistir ama bunlarin yarisi bos, manasiz postlardir. Kendisi de bunu kabul edecektir. Kendisinin uygunsuz uslup kullandigini hic hatirlamiyorum, daha once bir uyeye hakaret etmedigine de eminim.
Inan ki mesele ceza vermeye gelince uyeye hakarete, hakaret eden kim olursa olsun, kisi ayrimciligi yapilmasi mumkun degildir. GSC guclunun hakli oldugu degil, haklinin guclu oldugu bir forumdur. Iyi forumlar.
Not: Dikkat edersen uygunsuz uslubu nedeniyle konudan atildi.