#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen simdi fatih terim devreye girip durumu düzeltmeli ve düzeltecektirde !
hale eder bu isi, feghoulinin öyle bir pozisyonu vardi hazirlik maci kampta.
öyle yapti diye adamimi kesit ?
melih özelikle senin icin yaziyorum bunu oha oha diye yazdin da.
feghouli bunu fatih terim varken hazirlik macinda yapti.
yinede kesik yemedi, dedigim gibi öncelik oyuncuyu kazanmaktir.
bunlari simdi kadro disi birakirsan ancak zararini kendimiz görürüz.
ha sezon sonu satilir mi asi ayri bi konu !

bence belhanda cezası bittikten sonraki haftada yedekte tutulmalı ve kendisine de para cezası uygulanmalı. İtiraz edebileceğini, oyuncuyu kaybedeceğimizi sanmıyorum hak etti çünkü.

Irkçılık bir insanlık suçudur, ne şart da olursa olsun bu böyledir. Bu düşüncede dahi olmak benim için insanlık dışıdır.

Hiç bir insan başka bir insandan daha değersiz değildir, hangi ırka, dine ait olursa olsun.

İster düşüncede kalsın, ister hakarete dönüşsün, fark etmez, kendini herhangi bir kriter üzerinden farklı veya üstün görmek mide bulandırıcı bir durum.

''Vay efendim, nasıl olur da siyahilerin gittiği mekana gitmek istemezsin!'' mi diyeceksin, böyle bir tercihte bulunan adama?. Herkesin bu tip tercihleri olabilir; çoğu kişi gibi benim de var...Sinan' ın dediği bu; kendini üstün, karşısındakini değersiz görmek şeklinde algılamak yanlış olur...

Eleştirenlerden biri olarak cevap vermek istiyorum, hatta böyle ağar bir itham karşısında Belhandayı eleştiren herkes sana cevap vermesi gerekiyor.

Irkçılığa karşıyım, hem de fena karşıyım çünkü insanlık suçu olarak görüyorum. Arap milletini de fazla bilmem, Arap kökenli arkadaşım dahi olmadı. Ancak, hangi ırka ait olursa olsun bir oyuncu, maçı kazanmış olan takımın oyuncusu kendini son dakikalarda iki sarı kart görerek oyundan attırıyor ise sorun onu eleştiren kişilerde değil, bu oyuncunun kendisinde dir. Bu durum bu oyuncunun mental sorunları olduğunu bir kez daha ortaya koyduğu için bu yönde eleştirenlerin ne kadar haklı olduğunu gördük bu akşam.

Bu yüzden bu mesajın çok yakışıksız, üstelik isim vermeden herkesi töhmet altında bırakıyor.
Belhandayi hic izlememissiniz daha once. Evet bu adam arap oldugu icin onyargi var forumda. Irkciliktir bunun adi.

Bu adamin problemleri olmasa zaten farkli segmentte top oynardi. Eski postlarima bakarsan satilmasi taraftariyim ama ite kaka bu sezon oynatilip sezon sonu gonderelim derim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bozmayalım sinerjiyi, sallayın

Başlarım Belhanda ya, öyle de böyle de önemli olan şampiyonluk

Mallar olacak arada, yapacak bir şey yok

''Vay efendim, nasıl olur da siyahilerin gittiği mekana gitmek istemezsin!'' mi diyeceksin, böyle bir tercihte bulunan adama?. Herkesin bu tip tercihleri olabilir; çoğu kişi gibi benim de var...Sinan' ın dediği bu; kendini üstün, karşısındakini değersiz görmek şeklinde algılamak yanlış olur...
Peki neden gitmiyorsun o mekana? Misal mekanın müzik tercihi mi kötü, içecekleri mi kalitesiz? Bunlar benim için kabul edilebilir sebepledir mekan seçiminde. Ama sırf siyahiler gidiyor diye gitmiyor isem bu insanların özellikleri yüzünden verilen bir karar olur ve ırkçı, ayırıștırıcı bir düşüncedir.

Aynısı iş yerinde sadece erkek işçi tercih etme konusu için geçerli. Neden sadece erkek işçi seçiyorsun, yaptığın iş için sadece erkekler mi uygun? Bu geçerli bir sebep olur ama sırf cinsiyet yüzünden yapılan seçim bu kategoriye girmez sayın Canaslan. İnsanların özellikleri üzerinden yapılan seçimler benim için mide bulandırıcı ve ırkçı bir tutumdur.

Özür dileyerek biraz özele inerek soruyorum, eşiniz veya bir dostunuz sırf kadın olduğu için bir iş için tercih edilmez ise bu yakışıksız bir durum olmaz mı?

Son düzenleme:
Yeteneği var ama zekası yok.Takımı her an için satabilme potansiyeline sahip.Her ne kadar toparlasada sezon sonu iyi bi rakama satılmalı.

Belhandayi hic izlememissiniz daha once. Evet bu adam arap oldugu icin onyargi var forumda. Irkciliktir bunun adi.

Bu adamin problemleri olmasa zaten farkli segmentte top oynardi. Eski postlarima bakarsan satilmasi taraftariyim ama ite kaka bu sezon oynatilip sezon sonu gonderelim derim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar ediyorum böyle bir itham çok yakışıksız. Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama eğer Arap halkı konusunda söylenenler doğru ise, lakayt oldukları iddialarından bahsediyorum, böyle bir durumda kimse kimseyi Belhanda sırf ırkının getirdiği bir karakteristik özelliği üzerinden eleştiriliyor diye, ki davranışları bir çok defa görüldüğü gibi lakayt, ırkçılık ile suçlayamaz.

Maçtaydım şimdi geldim isterse Cristiano Ronaldo olsun böyle beyinsiz futbolculara tahammül edemiyorum. Sen halı sahada arkadaşlarınla maç yapmıyorsun Belhanda efendi. Hareketlerine dikkat edeceksin bu kulüp sana yıllık 3.3 milyon euro para veriyor. Madem ruhun hala amatör git profesyonel futbolcu lisansını yırt bu işi yapma. Aynısını Fener maçında da yaptın bu taraftar senin aptallıklarını izlemek için stada gelmiyor.

Peki neden gitmiyorsun o mekana? Misal mekanın müzik tercihi mi kötü, içecekleri mi kalitesiz? Bunlar benim için kabul edilebilir sebepledir mekan seçiminde. Ama sırf siyahiler gidiyor diye gitmiyorum ise bu insanların özellikleri sebebi ile gitmemek olur ve ırkçı bir düşüncedir. Aynısı iş yerinde sadece erkek tercih etmek için geçerli. Neden sadece erkek seçiyorsun, yaptığın işe sadece erkekler mi uygun? Bu geçerli bir sebep olur ama sırf cinsiyet yüzünden yapılan seçim bu kategoriye girmez sayın Canaslan. İnsanların özellikleri üzerinden yapılan seçimler benim için mide bulandırıcı ve ırkçı bir tutumdur.

Zenciler için ''Forbidden'' ibaresi bulunmayan yerlere gitmeyeceğini kastetmemiştir Sinan. Ancak ağırlıklı olarak zencileri misafir eden bir yere gitmeyi tercih etmemek de bir haktır ve ırkçılık filan değildir; sana bana mı soracak adam?...

Birkaç turistik gezi dışında yurtdışında bulunmadım. Ancak ülkemizde gideceğim bir mekan bile bölgesel-etnik yönden keskin bir profile hitap ediyorsa pek itibar etmem. Bu tercihime kim, ne hakla karışabilir?...

DV3LnyJU8AI47W9.jpg:large

Zenciler için ''Forbidden'' ibaresi bulunmayan yerlere gitmeyeceğini kastetmemiştir Sinan. Ancak ağırlıklı olarak zencileri misafir eden bir yere gitmeyi tercih etmemek de bir haktır ve ırkçılık filan değildir; sana bana mı soracak adam?...

Birkaç turistik gezi dışında yurtdışında bulunmadım. Ancak ülkemizde gideceğim bir mekan bile bölgesel-etnik yönden keskin bir profile hitap ediyorsa pek itibar etmem. Bu tercihime kim, ne hakla karışabilir?...
Farklı düşünüyoruz bu konuda. Bu yüzden her ne kadar devam ettirsek bile ortak bir noktada buluşamayacağız.

Son düzenleme:
aslında bugun cok iyi oynadı bunda herkes hemfikir hemde mücadele etti

fakat tahriklere cok cabuk kapılıyor yani o konuda profesyonelligi cok zayıf maalesef

fakat burda yerden yere vuran arkadaslar az biraz düsünün

nerdeyse her mac bundan daha fazla karaktersizlik ve pislikleri bilerek yapan q 7 denen tinerci kac kırmızı veya sarı yiyor peki ?

aslında bugun cok iyi oynadı bunda herkes hemfikir hemde mücadele etti

fakat tahriklere cok cabuk kapılıyor yani o konuda profesyonelligi cok zayıf maalesef

fakat burda yerden yere vuran arkadaslar az biraz düsünün

nerdeyse her mac bundan daha fazla karaktersizlik ve pislikleri bilerek yapan q 7 denen tinerci kac kırmızı veya sarı yiyor peki ?
Çok iyi oynadığına katılmıyorum ama kötü de oynadı demiyorum. Konya maçı performansının yarısını veremedi benim görüşüme göre. Yine bir çok pozisyonda eski haline büründü saçma sapan kararlar verdi, bazen ne yapacağını bilemedi. İlk yarı mücadelesi çok iyi değildi, ikinci yarı daha çok çaba gösterdi.

Rakip takım oyuncuları ile ilgili verilen örneklere katılıyorum. Lakin bu örneklerin bize faydası nedir? Haftaya Kasımpaşa maçına Belhanda'dan yoksun çıkacak olan rakipler mi biz miyiz? Üstelik zayıf durumda olan bu orta saha ile. Bu örnekleri bir tek yönetim kullana bilir, yeni yönetim bu konuda nasıl muamma.

Son düzenleme:
3-0 önde olduğun bitmiş maçta kırmızı mı gördün ? lan sende hiç mi akıl yok ? kasımpaşa kilidini açmada en etkili silahlarımızdan birinden olduk

Çok iyi oynadığına katılmıyorum ama kötü de oynadı demiyorum. Konya maçı performansının yarısını veremedi benim görüşüme göre. Yine bir çok pozisyonda eski haline büründü saçma sapan kararlar verdi, bazen ne yapacağını bilemedi. İlk yarı mücadelesi çok iyi değildi, ikinci yarı daha çok çaba gösterdi.

Rakip takım oyuncuları ile ilgili verilen örneklere katılıyorum. Lakin bu örneklerin bize faydası nedir? Haftaya Kasımpaşa maçına Belhanda'dan yoksun çıkacak olan rakipler mi biz miyiz? Üstelik zayıf durumda olan bu orta saha ile. Bu örnekleri bir tek yönetim kullana bilir, yeni yönetim bu konuda nasıl muamma.

o tinerci cingeneyi su yüzden örnek verdim bizim oyunculara cidden acıma yok en ufak seyde basıyorlar kartı ,q 7 denen davar kart rekorları kırması gereken bir cingene

belhanda ise eger hoca kendisinde ısrar ederse mutlaka kazanır o tarz bir adam gecen sezon favre ile cok iyi sezon gecirdi tek bir kırmızı kart yedi koca sezonda

millet burada gömüyor ama oyunculugu bence gayet iyi hoca biraz mental olarak toparlasın 10 milyon asagıya satmayız

bizim cok bilmislerin gömdügü kadar bos oyuncu degil ve piyasası her türlü var

ama mental olarak zayıf liseli bebe gibi cabuk tahrike kapılıyor

bu belhandayı aslında en iyi melo adam ederdi ah be keske olsa

o tinerci cingeneyi su yüzden örnek verdim bizim oyunculara cidden acıma yok en ufak seyde basıyorlar kartı ,q 7 denen davar kart rekorları kırması gereken bir cingene

belhanda ise eger hoca kendisinde ısrar ederse mutlaka kazanır o tarz bir adam gecen sezon favre ile cok iyi sezon gecirdi tek bir kırmızı kart yedi koca sezonda

millet burada gömüyor ama oyunculugu bence gayet iyi hoca biraz mental olarak toparlasın 10 milyon asagıya satmayız

bizim cok bilmislerin gömdügü kadar bos oyuncu degil ve piyasası her türlü var

ama mental olarak zayıf liseli bebe gibi cabuk tahrike kapılıyor

bu belhandayı aslında en iyi melo adam ederdi ah be keske olsa
Diyorum ya rakip oyunculara karşı tutum malum ama yönetim ses etmedikçe bir işe yaramaz. Belhanda Konya maçında neler yapabileceğini gösterdi ama bir Futbolcuya güvenemediğin sürece, hem mental hem tekrar ediyorum bana göre bugün daha düşük olan ve genel olarak dalgalı giden performansı yüzünden, işte o zaman o futbolcu isterse wonderkid olsun. Katılıyorum, adam eder ise Fatih Terim eder. Tam etti diyeceğiz yine pusulayı şaşırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt