Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin en kötü 10 numarasi net sekilde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Küçük,büyük maç farketmiyor hepsinde sıçıyor.

Ilginctir ki, bu gibi vasat oyunculari kör kör savunan üyeler gecmis dönemde sürekli Galatasarayin iyi futbolculari hakkinda algi yapmislar ve yapiyorlar. Bunlarin basinda Bruma, Sneijder ve an itibariyle Muslera gelir mesela, onlardan önce Drogba ve Melo.

Hep ayni üyeler ve ne gariptir ki bunlarin bir kismi 2. üyelikler. Merak edenler bunu savunanlarin gecmis mesajlarina bir göz atsin, amaclarinin ne oldugunu hemen cözersiniz.

Son düzenleme:
İlk yarı sonunda yaptığım yorumu tekrar ediyorum, adam iyi bir aksiyon yapıyor sonra gidiyor iki üç pozisyonda batırıyor. Buna da şükür, takımda Selçuk gibi hiç bir şey yapmayan bir orta saha var.

Henk Donk önlemini almış bu sefer gözleri kapamış erkenden :DD

A1X3A7.png

Emre Çolak bile bundan iyi pas atıyor. 2 metre yanındaki Fernando'ya şut çeker gibi saçma salak paslar attı. Adam sakatlıktan yeni döndü ulan adam gibi pas atsana.

yan hakem 1 asistini yedi,maiconun vurusu da gol olsaydı asist yapmış olacaktı.ama belhandayı begenmedim.gol özürlü bi futbolcu kendisi.ilkyarı o vurus neydi öyle?bi de 2.yarı çalımlarla gidip pas vermedi,sanki cezasahasına girse golü atacak...

sene sonuna kadar desteklesem de sene sonu gitmeli.sağlam bi 10 numara şart...

Son düzenleme:
sürekli Feguli kankisine top atmaya çalışması gözlerden kaçmadı,2si bir Rodrigez katkısı yapsa yeter

Benim nazarımda çok enteresan bir gidişatı var bu arkadaşın performansının.

İlk geldiği zaman: Çok para vermişiz ama teknik adam, çok iş yapabilir.
Belhanda ilk birkaç maç iyi oynuyor: Daha ligin başları ama adam takıma alışmış, gol de atıyor asist de yapıyor. Vallahi iyi transfer.
İlk yarının ortalarından sonra: Adam etkisiz kalmaya başladı biraz ama bazen çok kilit paslar atıyor, hala faydalı. E mücadele de ediyor, kaçmıyor omuz omuzalardan.
Sezon ortaları: Her atağa çıkıp set oyunu kurduğumuzda topu kaptırıp mal gibi rakibi kontraya çıkarıyor. 5 metreye şut çeker gibi pas atmak neden ki?
Birkaç maç daha: Senin kafana s.çayım. Aldığın nefes zarar.
Geçen haftaki maç: Bir insan evladı nasıl olur da takımı 8 kişi oynatır arkadaş? Bilimadamları bunu açıklasın.

Hala diyorum bu adam basit oynamayı becerebilse herkesin takdirini kazanacak ama bu haliyle en kısa zamanda satılması en hayırlısı. Yoksa bonservisi geçtim bu yıllık ücret bizi batıracak.

Bu takımın asıl oyun kurucusu Fernando ve Mariano 'dur Belhanda değil

Belhanda olabildiğince geriye gelmesin fazla. Bizim yarı sahamıza gelip top yapmak istiyor da geldiği pozisyonda bir şekilde rakibe veriyor topu

3. bölgeden olabildiğince çıkmasın mesela Feghouli ve Gomis ile uyumu iyi olabildiğince bu iki adama yakın oynasın ve en iyi yaptığı defans arkasına topu atmayı yapsın maç boyunca

Golde atamıyor atsa satması daha kolay olurdu

Son kupa macinda Mehmet Ekici'nin performansini gören sanirim anlamistir Belhanda'nin bizim capimizda olmadigini. Adam tek basina Bjk nin süper denen orta sahasini duman etti. GS 10 numarasi oyuncu domine etmeli. Bakin asist yapmali, uzaktan gol atmali demiyorum. Önemli olan rakibe her an tehlike arz edebilecegini hissetirmesi, topu alinca rakibe korku salmasi, ayagindan top aldirmamasi, attigi paslari milimetrik atmasi. Su an 4 büyük takim arasinda acik ara en kötü 10 numara bizde. Kimse bana hikaye anlatmasin. Ekici denen adam 6 ay futbol oynamadi, geldi BJK orta sahasina ders verdi. Cünkü adamda kalite var kumas var. Belhanda sürekli deniyor bir seyler ama 10 denemeden yarisi cöpe gidiyor. Bunu orta sinif bir takim kaldirir ama bizim gibi büyük takimin 10 numarasi sürekli ileri oynarken bile 90% yakin isabet kaydetmek zorunda.

Son kupa macinda Mehmet Ekici'nin performansini gören sanirim anlamistir Belhanda'nin bizim capimizda olmadigini. Adam tek basina Bjk nin süper denen orta sahasini duman etti. GS 10 numarasi oyuncu domine etmeli. Bakin asist yapmali, uzaktan gol atmali demiyorum. Önemli olan rakibe her an tehlike arz edebilecegini hissetirmesi, topu alinca rakibe korku salmasi, ayagindan top aldirmamasi, attigi paslari milimetrik atmasi. Su an 4 büyük takim arasinda acik ara en kötü 10 numara bizde. Kimse bana hikaye anlatmasin. Ekici denen adam 6 ay futbol oynamadi, geldi BJK orta sahasina ders verdi. Cünkü adamda kalite var kumas var. Belhanda sürekli deniyor bir seyler ama 10 denemeden yarisi cöpe gidiyor. Bunu orta sinif bir takim kaldirir ama bizim gibi büyük takimin 10 numarasi sürekli ileri oynarken bile 90% yakin isabet kaydetmek zorunda.

Mehmet Ekici demesen inanacaktım da Mehmet Ekici overrated bir çöptür. Hadi biraz abarttım çöp değil ama kalite var kumaş var diyorsan aynı kumaş hatta daha fazlası Belhanda'da da var.

Mehmet Ekici demesen inanacaktım da Mehmet Ekici overrated bir çöptür. Hadi biraz abarttım çöp değil ama kalite var kumaş var diyorsan aynı kumaş hatta daha fazlası Belhanda'da da var.

Mehmet Ekici yanlis kariyer tercihleri yapmasa ve müzmin sakat olmasa Ilkay Gündogana yakin bir kariyeri olurdu emin ol. Ikisi ayni dönemde Nürnberg de oynadi ve Ekici daha cok göze batiyordu. Ilkay Klopp'un elinde yildiz oldu, Ekici Bremen'de cöp oldu. Yoksa Bayern altyapisinin yildizlarindan biriydi Ekici. Türk milli takimini tercih etmesi de aleyhine oldu kariyer acisindan.

Belhanda varken acayip bi sekilde ileride top yapiyoruz. Ama hala begenmeyenler var aklim almiyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt