Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Galatasaray tarihinin en kötü 10 numarasi net sekilde.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasan soysal ağlama fazla
Son kupa macinda Mehmet Ekici'nin performansini gören sanirim anlamistir Belhanda'nin bizim capimizda olmadigini. Adam tek basina Bjk nin süper denen orta sahasini duman etti. GS 10 numarasi oyuncu domine etmeli. Bakin asist yapmali, uzaktan gol atmali demiyorum. Önemli olan rakibe her an tehlike arz edebilecegini hissetirmesi, topu alinca rakibe korku salmasi, ayagindan top aldirmamasi, attigi paslari milimetrik atmasi. Su an 4 büyük takim arasinda acik ara en kötü 10 numara bizde. Kimse bana hikaye anlatmasin. Ekici denen adam 6 ay futbol oynamadi, geldi BJK orta sahasina ders verdi. Cünkü adamda kalite var kumas var. Belhanda sürekli deniyor bir seyler ama 10 denemeden yarisi cöpe gidiyor. Bunu orta sinif bir takim kaldirir ama bizim gibi büyük takimin 10 numarasi sürekli ileri oynarken bile 90% yakin isabet kaydetmek zorunda.
Mehmet Ekici demesen inanacaktım da Mehmet Ekici overrated bir çöptür. Hadi biraz abarttım çöp değil ama kalite var kumaş var diyorsan aynı kumaş hatta daha fazlası Belhanda'da da var.