Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
29589295-v2_xlarge.jpg

desek yanılmış olmayız

Belhanda varken acayip bi sekilde ileride top yapiyoruz. Ama hala begenmeyenler var aklim almiyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder'in verdi demeç ve forum daki konusu, Sneijdercileri biraz üzmüş anlaşılan.

GSC ye özel bu Belhanda Bashing (negatif bakış) artık durmalı. Verrati, Kroos mu var da Terim oynatmıyor?

Bizde sneijderciyiz, ama once Galatasarayliyiz.

Belhanda ilk olarak performansi pek iyi degildi, top kaybinda pek topun arkasindan kosmazdi. Sanki 2 mac yedek oturmak ona yaradi, inanilmaz efor sarf etmeye basladi. Hala top kaybediyor evet, ama bi karsilastirirsak talisca battalla sosa ve giulianoda cok top kaybediyor.

Ben kendisinin verdigi performans'tan mutluyum, keske arada bide gol atsa tam kivama gelecek.

Acaba talisca bizde olsaydı şu an kaç farkla liderdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Ekici yanlis kariyer tercihleri yapmasa ve müzmin sakat olmasa Ilkay Gündogana yakin bir kariyeri olurdu emin ol. Ikisi ayni dönemde Nürnberg de oynadi ve Ekici daha cok göze batiyordu. Ilkay Klopp'un elinde yildiz oldu, Ekici Bremen'de cöp oldu. Yoksa Bayern altyapisinin yildizlarindan biriydi Ekici. Türk milli takimini tercih etmesi de aleyhine oldu kariyer acisindan.

Doğrudur, alt yaş gruplarında veya Almanya'da olduğu süreci takip edemedim ama öyle veya böyle belirli seçimler yaptı ve o potansiyele erişmesi bu saatten sonra artık kolay değil. Gidebileceği seviye belli maalesef.

7-0 kazanıyosun,10 numaran 0 gol 0 assist tamamlıyor maçı.Başka söze gerek yok sanırım.

2-3 tane pas attı güzel onları her maç yapıyor ama Galatasarayın 10 numarası olabilmek için yeterli kapasite yok boşuna uğraşmayın.
Kasımpaşa sivas maçı sahada olsaydı lig bitmişti boşuna kasmayın adam olmayınca hicbir sey yapamıyor takım pas istasyonu olması bile yetiyor organize olmamizda

Bu Alemin Tek Kralı

Son düzenleme:
Kasımpaşa sivas maçı sahada olsaydı lig bitmişti boşuna kasmayın adam olmayınca hicbir yapamıyor takım pas istasyonu olması bile yetiyor organize olmamizda

Bu Alemin Tek Kralı

Yetmez ercan yetmez,bu argümanlar yetersiz.Bu sezon için oynatacaz elbette katkısı var zaman zaman ama sezon sonu daha iyisini almalıyız.

Yetmez ercan yetmez,bu argümanlar yetersiz.Bu sezon için oynatacaz elbette katkısı var zaman zaman ama sezon sonu daha iyisini almalıyız.
Daha iyisi konusunda hem fikirim ama takımın olmazsa olmazı sezon sonu hamle beklemiyorum açıkçası bu mali yapıda

Bu Alemin Tek Kralı

Bu adamın olmadığı maçları kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Sadece olmadığı Kasımpaşa ve Sivas maçlarında olsaydı onları da kaybetmezdik. Bu adamın performansını tartışmaya gerek yok bunun üstüne. İleri üçlünün arkasına geçtiğinde hücum performansımızı net şekilde arttırıyor ve Belhanda’nın bu yapabildiğini yapabilen başka bir oyuncuya da sahip değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt