İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438

desek yanılmış olmayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in verdi demeç ve forum daki konusu, Sneijdercileri biraz üzmüş anlaşılan.Belhanda varken acayip bi sekilde ileride top yapiyoruz. Ama hala begenmeyenler var aklim almiyor
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pozisyona bile giremezdikAcaba talisca bizde olsaydı şu an kaç farkla liderdik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Feghouli ile aynı seviyeydi performans olarak. Bir türlü tam randıman alamiyoruz sorun kimde.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Naber. Yine doldurmuşlar lpgni galiba.
Naber. Yine doldurmuşlar lpgni galiba.
Biz zengin çocuğu değiliz koçum gidemiyoruz öyle aklimiza esinceiyi kardeş
taa buradan istanbula maçlara gidiyorum ev deplasman fark etmiyor göremiyorum seni noldu?
Biz zengin çocuğu değiliz koçum gidemiyoruz öyle aklimiza esince
Mehmet Ekici yanlis kariyer tercihleri yapmasa ve müzmin sakat olmasa Ilkay Gündogana yakin bir kariyeri olurdu emin ol. Ikisi ayni dönemde Nürnberg de oynadi ve Ekici daha cok göze batiyordu. Ilkay Klopp'un elinde yildiz oldu, Ekici Bremen'de cöp oldu. Yoksa Bayern altyapisinin yildizlarindan biriydi Ekici. Türk milli takimini tercih etmesi de aleyhine oldu kariyer acisindan.
Diyorsunki fegholui 3 asist yaptı daha iyi 10 numara hiç düşündünmü feghouiliyi oraya kaçıran Sadec e gomisin önüne atması sağlayan kim diye düşündünmü7-0 kazanıyosun,10 numaran 0 gol 0 assist tamamlıyor maçı.Başka söze gerek yok sanırım.
Diyorsunki fegholui 3 asist yaptı daha iyi 10 numara hiç düşündünmü feghouiliyi oraya kaçıran Sadec e gomisin önüne atması sağlayan kim diye düşündünmü
Belhanda,Feghouli veee hat-trick Gomis https://twitter.com/marselmoni/status/969972917542031360/video/1
Bu Alemin Tek Kralı
Kasımpaşa sivas maçı sahada olsaydı lig bitmişti boşuna kasmayın adam olmayınca hicbir sey yapamıyor takım pas istasyonu olması bile yetiyor organize olmamizda2-3 tane pas attı güzel onları her maç yapıyor ama Galatasarayın 10 numarası olabilmek için yeterli kapasite yok boşuna uğraşmayın.
Kasımpaşa sivas maçı sahada olsaydı lig bitmişti boşuna kasmayın adam olmayınca hicbir yapamıyor takım pas istasyonu olması bile yetiyor organize olmamizda
Bu Alemin Tek Kralı
Daha iyisi konusunda hem fikirim ama takımın olmazsa olmazı sezon sonu hamle beklemiyorum açıkçası bu mali yapıdaYetmez ercan yetmez,bu argümanlar yetersiz.Bu sezon için oynatacaz elbette katkısı var zaman zaman ama sezon sonu daha iyisini almalıyız.
Survivora her hafta 1000 oy atacağına arenadan loca al.Biz zengin çocuğu değiliz koçum gidemiyoruz öyle aklimiza esince
Daha iyisi konusunda hem fikirim ama takımın olmazsa olmazı sezon sonu hamle beklemiyorum açıkçası bu mali yapıda
Bu Alemin Tek Kralı