- 18 Mayıs 2011
- 53.002
- 56.879
- 4.613
Aksam 1 gol 2 assist ve macin adamı ödülü alır maç sonu burdayım (Maçkolik muhabbeti)
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte buSiz yazıyorsunuz bi bok olmuyor
Bu sefer ben deneyecem
Kral akşama şovuna başlıyor
Siz yazıyorsunuz bi bok olmuyor
Bu sefer ben deneyecem
Kral akşama şovuna başlıyor
Sende de olmazsa Ankaragücü maçında ben yazacağım. O da olmazsa son çare olarak @Can BÜYÜK yazar artık..
can'da çok yazdı işlemiyor bu herife

Hiç görmedim yav Can'ın Belhanda'ya kral dediğini düşününce garip geliyor![]()
Kral kilit kelime mi yani?kral demedi iyi oyna len bugün , şov yap gibisinden
Modern futbolun turnusolü Belhanda futboldan anlamayanları ağlatmaya devam kral! SENCİYİZ SENCİ!
Modern futbolun turnusolü Belhanda futboldan anlamayanları ağlatmaya devam kral! SENCİYİZ SENCİ!

Kral kilit kelime mi yani?
Garry gibi topcumuz varken turnusol bu olamaz
Heyya heyya heyya heyya
GARRY RODRIGUES
GARRY RODRIGUES
Garry'i begenmek bir sey degil ki. Garry gerizekali turnusolu. Begenmeyen gerizekalidir.
Rtas Belhanda oyle bir topcudur ki begenen futboldan anliyor begenmeyen ise anlamiyor demis
Aha sifreyi yakaladim kilit, kilit pas.biz kralları takmayız kilit olsa ne yazar.
Ben Futboldan anlasam su an City veya Chelsea ile Community Shield macina cikiyor olurudum.Garry'i begenmek bir sey degil ki. Garry gerizekali turnusolu. Begenmeyen gerizekalidir.
Rtas Belhanda oyle bir topcudur ki begenen futboldan anliyor begenmeyen ise anlamiyor demis
Forumda yeterince yoktu senden hoşgeldin..