Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda nefretiyle yanip tutusan uyelerle kiyaslanirsa ciddi bir azinlik Belhandacilar

Bak Belhanda'yi begenmeyenler demiyorum, nefretiyle yanip tutusan diyorum

İki tarafta da 6-7 kişi var gördüğüm kadarıyla. Gerçi hem ölümüne savunanlar hem de nefretiyle yanıp tutuşanlar biraz da danışıklı dövüş olarak yapıyor bence.

Bunu da savunanların başlattığını düşünüyorum..

Yahu bu deplasman maclarinin nerede ise hepsinde biz ezilirken hic birinde Belhanda oynamadi mi?
Bu adam madem bu kadar önemli orta sahamiz icin, biri bunu bana aciklasin yahu.

İki tarafta da 6-7 kişi var gördüğüm kadarıyla. Gerçi hem ölümüne savunanlar hem de nefretiyle yanıp tutuşanlar biraz da danışıklı dövüş olarak yapıyor bence.

Bunu da savunanların başlattığını düşünüyorum..

Egri oturup dogru konusalim

Iki taraf da birbirlerinin goruslerini degistiremeyeceklerinin farkinda

Bunu sadece layk icin yapiyorlar

Ben futboldan cok anladigimi dusunuyorum sadece yetenegim hic yok.

Yanlis bir dusunce. Bir alanda para kazanmak icin anlamak yetmez. Yetenek, caliskanlik ve sans hayati faktorlerdir.
Sen ne demek istediğimi tam olarak anlamadın ama suçun büyüğü bende, çünkü ciddi bir mesaj değil kinayeli bir mesaj idi bunu daha net belirtmem gerekirdi. Burada olanların futbol bilgisi istisnalar dışında üç aşağı beş yukarı aynıdır. Buna rağmen iki de bir futbol bilgisi üzerinden yürünmesini pek anlamıyorum, buna vurgu yapmak istedim.

Egri oturup dogru konusalim

Iki taraf da birbirlerinin goruslerini degistiremeyeceklerinin farkinda

Bunu sadece layk icin yapiyorlar

Neden yaptıklarını bilemem ama fikir üzerinden tartışmadıkları ortada.

Ayrıca savunanlar haklı eleştirilere sneijderci falan diye laf ettiler hep zamanında. Belhanda başlığında yüzlerce sayfalık tartışma dönmüşse, sevenler ve nefret edenler diye iki taraf oluşmuşsa bunun en büyük sebebi savunanların tavrı bence..

Sen ne demek istediğimi tam olarak anlamadın ama suçun büyüğü bende, çünkü ciddi bir mesaj değil kinayeli bir mesaj idi bunu daha net belirtmem gerekirdi. Burada olanların futbol bilgisi istisnalar dışında üç aşağı beş yukarı aynıdır. Buna rağmen iki de bir futbol bilgisi üzerinden yürünmesini pek anlamıyorum, buna vurgu yapmak istedim.

Vallahi surekli ben bunu cok bilirim ben sunda cok iyiyim diyen adamda kompleks vardir

Yani demek ki bir suphe duyuyorlar ki futbol bilgilerinden bahsediyorlar surekli

Neden yaptıklarını bilemem ama fikir üzerinden tartışmadıkları ortada.

Ayrıca savunanlar haklı eleştirilere sneijderci falan diye laf ettiler hep zamanında. Belhanda başlığında yüzlerce sayfalık tartışma dönmüşse, sevenler ve nefret edenler diye iki taraf oluşmuşsa bunun en büyük sebebi savunanların tavrı bence..

Iki tarafi da sucluyorum

Hakaret edenleri ozellikle

Ya da "su an kufretmemek icin kendimi zor tutuyorum" diyenleri

Hakaret tehdidiyle konudan digerini attirmak isteyenleri

Bu tavır yanlış tabii ki ama bu tepkinin verilmesi için tahrik edenler de bir o kadar suçlu..

Nasil tahrik? Mesela dun bir suru kisi Ercan'a tahrik ediyorsun, ortaligi karistiriyorsun, sen gelmeden once huzur vardi, ne yapmaya calisiyorsun, sunu konudan atin, illa kufur mu edelim falan dedi.

Adam ne dedi? Belhanda iyi topcu, Fernando kotu topcu. Bu tahrik falan degildir.

Sertan'in bana tarikat basliginda yaptigina benziyor. Fikir yani. Eger bir dusunceden tahrik oluyorsan bu senin sucundur, dusunceyi ortaya atanin degil.

Sivas ve kasimpasa maclarinda gorduk Belhandasiz nasil oynadigimizi.

10 numaradan ziyada 8 numara olarak gormeniz lazim kendisini

yahu geçin bu ayakları ne 8 i dünyada bu kadar abuk sabuk pas hatası yapan , oyun kuramayan , top kaybı yapan , şut çekmeden 1 haber olan 8 numara mı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt