Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda fangirlleri rezil kepaze olmaya mahkum.
Belhanda gol asist yaparsa bugün eleştirenlere kapak olacakmış. Bu zihniyetin desteklediği adamda boş olur

Sende de olmazsa Ankaragücü maçında ben yazacağım. O da olmazsa son çare olarak @Can BÜYÜK yazar artık..

Hido hakli. Kac kere bugün iyi oyna, bugün yanilt bizi falan gibi seyler yazdim.

Ise yaramiyor bizim temennilerimiz onun sacmasapan bir futbolcu oldugu gercegini etkilemiyor maalesef.

Devamlı iki maçı söylüyorlar. Kasımpaşa maçında kendi aptallığı yüzünden yoktu. Bunun dışında 15 tane deplasman maçı daha oynadık. İyi idik diyebileceğimiz iki maç hatırlıyorum Kayseri ve Fener deplasmanları. Kayseri deplasmanında var mıydı Belhanda tam hatırlamıyorum. Fener deplasmanında ise yine hayalet gibiydi. Bu adam madem bu kadar önemli bir oyuncu, neden bir tane olsun deplasman maçında takımı ateşleyip maçı koparıp almadı? Sivas maçını bile çeviremedik yahu. İç saha maçlarını takım zaten tribünler ile birlikte alıyordu ve o maçların da bir çoğunda ortaya çok ekstra bir şeyler koymadı.

Kayseri macinda yoktu, ne hikmetse en iyi oynadigimiz deplasmanlan maclarinin basinda geliyor gecen sezon o mac.

Kral dumende
51c1c6f49c81f42a69017db2b344d53a.jpg

Tahrik etmek icin saldirmasina gerek var yoksa suc tahrik olandadir. Mesela sen sokakta yururken bir kiza gozun takilsa o da bagirmaya baslasa beni tahrik ediyor diye (guleceksin ama bunun yasandigini gordum, Turkiye'de degil), suclu kim olur? Tahrik agir ve gercek bir suctur, yalniz sadece karsidaki kisiyi bilerek ve istegi disinda rahatsiz etmekle mumkundur. Forumda ortaya atilan bir fikri gerizekalica, sacma, gulunc bulabilirsin ama hakaret/hakaret imasi yoksa tahrik de yoktur.

Kafanda boyle bir senaryo kuramazsin. Belhanda'yi begeniyorsa tabii ki yersizce saldirildigini dusunecek ki gercekten de yersizce saldiriliyor her Allah'in gunu bu basliga birileri gelip "cop, kazma, git artik, satsak da kurtulsak" diyor. Hazirlik macinda takim dokuluyor, olay Belhanda'yi nasil kovacagiza geliyor. Begendigim icin soylemiyorum bunu, kesinlikle ama kesinlikle elestirilmesi gerektiginden daha fazla elestiriliyor. Yine de elestirenlere bir sey demiyorum cunku istediklerini yapabilirler.

Benzer sekilde Fernando sakatlik donusu Belhanda'dan iyi falan oynamadi. Hatta bence sakatlik sonrasi orta sahadaki en kotu oyuncumuz Fernando'ydu. (Kadikoy'de iyi oynamadi ayrica.) Belhanda'nin en kotu oyuncu oldugunu dusunenler her gun buraya gelip laf edebilir de Ercan Fernando'ya laf edemez mi? Eder. Kimse de bir sey diyemez.

Fernando ve Maicon ayri mevkilerin topculari. Farkli sekilde degerlendirilir. Mesela biri dese ki ben Serdar'i cok begeniyorum ama Eren'i hic begenmiyorum cunku Eren gol atamiyor, sen ona "Ee Serdar da atamiyor???" der misin? Dememelisin.

Benim icin kim gercekten iyi oynamis kim kotu oynamis onemsiz. Fikir beyan etmek disinda bir sey yapmiyor. Sebeplerini de sunuyor. Sen de bu fikirleri begenmeyip diyorsun ki "Yaww bunu bizi cildirtmak icin yapiyosun boyle fikir mi olur? Konudan atilmalisin." Bunun adi tahammulsuzluk, sansurculuk, yasakciliktir. Forumda buna yer yoktur.

Gorusune saygi gostermek zorunda degilsin ama gorusunu bildirme hakkina saygi gostermek zorundasin.

Bak tekrar söylüyorum, Ercan'ın fikrini gerizekalıca, saçma gördüğüm için tahrik edici demiyorum. Amacının fikir sunmak olmadığını, tepki çekmek için yazdığını bildiğim için tahrik diyorum. Tabii ki o öyle yazdı diye küfür eden de hatalıdır. Yukarıda her türlü tepkiyi hak ediyor yazdım ama o kadar da değil, yanlış bi ifade olmuş.

Bir de dönemleri karıştırmamak lazım. Aylardır Belhanda'ya yersizce saldırı olduğunun ben de farkındayım. Ama sezonun ilk haftalarında böyle değildi. Belki ilk geldiği dönem 10 numara mevzusunda dolayı salak salak tepki gösterenler olmuştur. Ama sezonun ilk 10-15 haftası genel olarak tutarlı eleştiriler vardı. Bu anlamsızca savunanlar dediğim grup, taa sezonun başından ortasına kadar yapılan bütün tutarlı eleştirilere laf ettiler. Eleştirenlere sneijdersporlu dediler, Belhanda'ya modern 10 numara dediler, koşuyor dediler, anlamıyorsunuz önemini dediler, hiçbir eleştiriyi kabul etmediler. Bu yersizce saldıranların son aylarda böyle yapmasının en büyük sebebi de savunanların o dönemki tavrı zaten. Ercan da onlardan biriydi.

Fernando ikinci yarı kötüydü zaten söylüyoruz işte. Ercan da kötü oynadığı dönem yazsa onları bir nevi anlaşılır. Çok iyi oynadığı bir maçtan sonra hafta boyunca laf etti diyorum sana. Fernando sakatlıktan sonra her maç Belhanda'dan iyi oynasa yine yapacaktı bir şekilde yani. Maicon ve Fernando tabii ki aynı şekilde değerlendirilemez, benim anlatmak istediğim çifte standart uygulaması. Gençler maçındaki gol yüzünden yazdıkları da bunu daha iyi açıklıyor.

Amacının fikir sunmak olmadığını, tepki çekmek için yazdığını bildiğim için tahrik diyorum.

Uzatmadan soyleyeyim ben de bunu sormaya calistim iste nasil bilebilirsin ki bunu?

O zaman o da der ki bunlar Belhanda'ya laf ediyor ama fikir sunmuyorlar tepki cekmek icin yapiyorlar, ben biliyorum oyle oldugunu.

Edit: Gencler macinda yenilen golde Maicon kadar olmasin Fernando'nun da hatasi var. Sakatlandiktan sonra bunu cok yasadi hizli hucumda cok kolay calim yiyor DM dedigin calim yemeyecek gerekirse faul yapacak.

Açıkçası defalarca niyeti insanları sinir etmek dediğim halde neden hala görüşünü saçma bulsan da saygı göstermek zorundasın yazdığını anlamıyorum Hamza. Yazdığı şeyler yanlış değil zaten. Ama bunları öyle olmadığı bir zamanda yazmaya başladı ve amacı farklı..

Feghouli'yi begenenlerin belhanda konusunda nefret kusmasi komik oluyor

Not: oturma organinizdan anlamayin belhanda feghouli'den iyi yazmadim

Açıkçası defalarca niyeti insanları sinir etmek dediğim halde neden hala görüşünü saçma bulsan da saygı göstermek zorundasın yazdığını anlamıyorum Hamza. Yazdığı şeyler yanlış değil zaten. Ama bunları öyle olmadığı bir zamanda yazmaya başladı ve amacı farklı..

Neye dayanarak niyet okuyorsun? Nasil bilebilirsin ki niyetini?

Uzatmadan soyleyeyim ben de bunu sormaya calistim iste nasil bilebilirsin ki bunu?

O zaman o da der ki bunlar Belhanda'ya laf ediyor ama fikir sunmuyorlar tepki cekmek icin yapiyorlar, ben biliyorum oyle oldugunu.

Edit: Gencler macinda yenilen golde Maicon kadar olmasin Fernando'nun da hatasi var. Sakatlandiktan sonra bunu cok yasadi hizli hucumda cok kolay calim yiyor DM dedigin calim yemeyecek gerekirse faul yapacak.

Nasıl bilebilirsinin cevabını uzun uzun yazmak isterdim ama vaktim yok fazla. Anlaşılıyor işte. Dediğim gibi Belhanda için son dönemlerde yazılanlar için sinir etmek amacıyla yazıyorlar denebilir zaten. Ama sezonun ilk yarısı böyle değildi.

O golde hatasız demedim ki. Hafta boyunca sövüp sayılacak bi durum yoktu..

Feghouli'yi begenenlerin belhanda konusunda nefret kusmasi komik oluyor

Not: oturma organinizdan anlamayin belhanda feghouli'den iyi yazmadim
Su Feghouliyi kim begeniyor mesela?
Kim bu kisiler mesela, Feghouliyi begenip Belhandaya kin kusanlar?
Oturma organina sor istersen.

Son düzenleme:
Nasıl bilebilirsinin cevabını uzun uzun yazmak isterdim ama vaktim yok fazla. Anlaşılıyor işte. Dediğim gibi Belhanda için son dönemlerde yazılanlar için sinir etmek amacıyla yazıyorlar denebilir zaten. Ama sezonun ilk yarısı böyle değildi.

O golde hatasız demedim ki. Hafta boyunca sövüp sayılacak bi durum yoktu..

Soyle diyeyim, bilemezsin de bilsen bile bir sey yapamazsin engellemek disinda.

Cunku bu sefer herkes niyet okuyucuguluguna soyunur ve kimse foruma bir sey yazamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt