Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben beğeniyorum fegholuiyi adam futbolu biliyor tek eksiği fiziki yetersizliği yunusla girdiği organizeyi kaç tane oyuncu yapabilir tsl de
Başakşehir ide böyle açtık kırılma maçıydı sezonun
Ama bazıları oylemi ne hava topu ne yer tutma ne taktik olarak sıfır

Soyle diyeyim, bilemezsin de bilsen bile bir sey yapamazsin engellemek disinda.

Cunku bu sefer herkes niyet okuyucuguluguna soyunur ve kimse foruma bir sey yazamaz.

Tabii ki ben de niyet okumaya karşıyım. Zaten daha bugün sen bu başlıktaki taraflara like almak için böyle yapıyorlar deyince neden yaptıklarını bilemem dedim hatırlarsan. Ama Ercan'ınki çok belli yani.

Ben beğeniyorum fegholuiyi adam futbolu biliyor tek eksiği fiziki yetersizliği yunusla girdiği organizeyi kaç tane oyuncu yapabilir tsl de
Başakşehir ide böyle açtık kırılma maçıydı sezonun
Ama bazıları oylemi ne hava topu ne yer tutma ne taktik olarak sıfır

Feghouli'nin gecen sezon ölüsü iyi katki sagladi ama bireysel performansi bir türlü %100'e ulasmadi

Belhanda'da burda yazildigi kadar kötü degil,nefret kusanlarin Bunu hangi nedenle yaptiklari belli ciddiye almamak lazim

Belhanda konusunda elestirilecek nokta ödenen bonservis bedeli ve yillik ücret

Bunun disinda her fasli oyuncu da oldugu gibi kendisinde de konsantrasyon kayibi oluyor bazi maclarda

Feghouli'nin gecen sezon ölüsü iyi katki sagladi ama bireysel performansi bir türlü %100'e ulasmadi

Belhanda'da burda yazildigi kadar kötü degil,nefret kusanlarin Bunu hangi nedenle yaptiklari belli ciddiye almamak lazim

Belhanda konusunda elestirilecek nokta ödenen bonservis bedeli ve yillik ücret

Bunun disinda her fasli oyuncu da oldugu gibi kendisinde de konsantrasyon kayibi oluyor bazi maclarda
Orta sahanın direnci tek başına

Ve yine Sneijderci olduk, zaten koyabildiginiz tek karsi argüman bu.
Oysa herkes kaptirdigi toplardan, kötü olan pas ve sut seviyesinden, her an kendini attirabilecek potansiyele sahip olmasindan defalarca bahsetti.

Tamam kenan belhanda dunyanin en kotu oyuncusu, begenmiyorsun tamam anladik yani her gun bunu dile getirmene gerek yok cunku her gun konu'nun icine ediyorsun adami bir sal artik

Tamam kenan belhanda dunyanin en kotu oyuncusu, begenmiyorsun tamam anladik yani her gun bunu dile getirmene gerek yok cunku her gun konu'nun icine ediyorsun adami bir sal artik
Konuda tek yazan benim ya zaten hahahahahaha.
Deminkinin acisini cikarmaya gelmissin cok belli ama ters tepti ne yazikki.
Buyrun alin konusu yazin burada Kralhanda falan diye.
Ha sunu da söyleyeyim, nereye ne zaman yazacagimi soracagim en son kisi sen ve senin gibi bir kac tane daha var forumda.
Hadi simdi yürü bir daha da benim özelimde üzerine vazife olmayan seylere burnunu sokup durma.

Son düzenleme:
Orta sahanın direnci tek başına

Bonservis bedeli ve yillik ücretinden dolayi dogal olarak taraftar bi beklenti icine girdi

Kariyerinde hic bir dönem 10 numara dediginiz zaman insanimizin aklina gelen maesto olmadi olmayacakta

Mevcut kadro da ilk 11 de olmasi gerekiyor,transfer olmadan yerine farkli bir isim gelmesini isterdim fakat simdi belhanda var diye Bunu bir saplanti haline getirecek degilim

Şu konuyu sonsuza kadar kitleyin de şu sıkıcı ve saçma muhabbetler bitsin , Karşı görüşe sıfır tolerans olan bir ortam yaratılmış bu konuda hiçbir zaman mantıklı bir muhabbet dönmeyecek burada

Konuda tek yazan benim ya zaten hahahahahaha.
Deminkinin acisini cikarmaya gelmissin cok belli ama ters tepti ne yazikki.
Buyrun alin konusu yazin burada Kralhanda falan diye.
Ha sunu da söyleyeyim, nereye ne zaman yazacagimi soracagim en son kisi sen ve senin gibi bir kac tane daha var forumda.
Hadi simdi yürü üzerine vazife olmayan seylere burnunu sokup durma.
2w3x0uu.jpg

belhandayı eleştiyoruz siz sneijdersporlusunuz diyorsunuz
belhanda kötü diyoruz siz feguli de kötü diyorsunuz
belhandadan 10 olmaz diyoruz olur mu belhanda 8 diyorsunuz
paslarıda kötü diyoruz olur mu , o olmadan takım berbat diyorsunuz
olduğu maçları söylüyoruz takım kötüydü diyorsunuz

böyle tabi ki sonuca varamayız saçma sapan ilerler tartışma

Duzenden istikrardan bahseden kim bir maclik totemden bahsediyoruz

Tek bir mac iyi oynamasinin bir getirisi yok Hamza :D

Bize düzenli iyi performans verebilecek bir orta saha lazim, bunun gibisi degil. Bir mac 20 dakika iyi oynar, haftalarca konusurlar bunu ama sonuc olarak elde var sifir.

İsim taraftarı dedim özellikle bu konuyu talan eden bir güruha, Feghouli örneği tamamen bununla ilgiliydi bu adamın 5 aylık konusu 270 sayfa Feghoulinin 1 yıllık konusu 180 sayfa falan, Madem ikisi de kötü neden bu kadar fark oluyor tek futbolcu Belhandaymıs gibi davranılıyor sıkıntı burada , Öbür eleştiriler beni ırgalamıyor kim ne düşünüyorsa düşünsün.

İsim taraftarı dedim özellikle bu konuyu yağmalayan bir güruha, Feghouli örneği tamamen bununla ilgiliydi bu adamın 5 aylık konusu 270 sayfa Feghoulinin 1 yıllık konusu 180 sayfa falan, Madem ikisi de kötü neden bu kadar fark oluyor tek futbolcu Belhandaymıs gibi davranılıyor sıkıntı burada

fegulinin avukatı olmadığı olduğu için olabilir belhandaya 1 laf söylüyoruz burda karşımıza 2 sayfa saçma sapan şeyler yazıyorsunuz , fegulide kimse kimseye karışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt