Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bide her maç uyarıyoruz diyor
Anlatsın bakalım ne diyecek diyor anlaşılan sağlam kızağa çekecek ama en sıkıştığı an yine alır oyuna
Dün fegholui de olduğu gibi
Belhanda kırmızı gördüğünde 2-0 magluptuk..Ve komple takım kötü oynuyordu.. Atıldıktan sonra 2 gol daha geldi. Belhanda suclu, iyi oynamadı, atılması da bu işin tuzu biberi oldu ama gunah kecisi ilan da etmeyelim. Takımda herkes iyi, bir tek Belhanda mı kotuydu??
Ben sadece dünkü maç özelinde yazmıştım. Evet , haklısın, 2 senedir dogru, duzgun maçı yok. Ben satılmasını istemiştim. Hatta takımdan ilk gitmesi gereken kişi Belhanda olsun demiştim mesajlarımda ama olmadı.Herif 2 senedir kötü, 2 senedir bir şey yapmıyor. 2 senedir büyük maçlarda fiyasko, 2 senedir takımı sabote ediyor, 2 senedir Belhanda olmasa puan kaybı yaşardık dediğimiz tek maç yok... Sayalım mı daha?
bas bas bagirdim burada belhanda-negredo takası yapan diye

aga ciddi mi bu. Bence doğru bir bakış açısı değil bu. Tamam takım komple kötü başladı, 2-0 da geriye düştü lakin benim içimde maçı döndürebileceğimize dair küçük de olsa bir umut vardı. Yani 2-0'dan sonra maçı kapatmadım lakin Belhanda'nın kırmızısından sonra kapattım. 11 kişi olsan ve ilk yarı bitmeden es keza bir gol dahi bulsan maç çok farklı yerlere gidebilirdi. Profesyonelim diyen milyon avrolar kazanan bir futbolcunun böyle bir hainlik yapmaya hakkı yok. Bile isteye yaptı onu. Ki 11 kişi olsak bence geçen seneki gibi 2-1 veya en fazla 2-0 mağlup olurduk. Trabzon skoru koruyayım psikolojisi ile en fazla oyunu kitlerdi. 4-0 mağlup olmazdık diye tahmin ediyorum. Bu skor çok yıkıcı oldu.Belhanda kırmızı gördüğünde 2-0 magluptuk..Ve komple takım kötü oynuyordu.. Atıldıktan sonra 2 gol daha geldi. Belhanda suclu, iyi oynamadı, atılması da bu işin tuzu biberi oldu ama gunah kecisi ilan da etmeyelim. Takımda herkes iyi, bir tek Belhanda mı kotuydu??
Belhanda kırmızı gördüğünde 2-0 magluptuk..Ve komple takım kötü oynuyordu.. Atıldıktan sonra 2 gol daha geldi. Belhanda suclu, iyi oynamadı, atılması da bu işin tuzu biberi oldu ama gunah kecisi ilan da etmeyelim. Takımda herkes iyi, bir tek Belhanda mı kotuydu??
utanmadan cevap veriyor haysiyetsiz

kendi de bilmiyor ki sakatne diyo bu arap tipe bak puhaha![]()
aga ciddi mi bu.
Bjk.dunden razıydı zaten bu takasa.
Bütün takıma sövülüyor, nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum kiBelhanda kırmızı gördüğünde 2-0 magluptuk..Ve komple takım kötü oynuyordu.. Atıldıktan sonra 2 gol daha geldi. Belhanda suclu, iyi oynamadı, atılması da bu işin tuzu biberi oldu ama gunah kecisi ilan da etmeyelim. Takımda herkes iyi, bir tek Belhanda mı kotuydu??